malgos2 05.06.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Jedno dobre, że ortografii pilnują i jakoś się toto da czytać Niby tak, ale przynajmniej jak ortografia jest "oryginalna" to wiesz, z kim masz do czynienia. Jak ktos notorycznie kożysta i takie tam to wiem, ze sie z nim nie zaprzyjaznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Eeee, tu lepiej Tam to straszne moderatory grasują Na dodatek jeden z nich to mój wujaszek też byłam tym zaskoczona, że aż tak Tiaaa, poplotkować to tam się nie da za bardzo Nie mówiąc już o rzucaniu "łaciną" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Jedno dobre, że ortografii pilnują i jakoś się toto da czytać w jaki sposób to robią? Nie zauwazyłam Oj, nie zauważyłaś, że popoprawiane na zielono byki są w niektórych postach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.06.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 podkreśla, ale nie widzę byków: np. podkreśłiło 'zapach' i jak na to wjadę, to mi siyświetla 'Na pocenie się. Skuteczny sposób na pot. Dostępny w aptece w super cenie' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 podkreśla, ale nie widzę byków: np. podkreśłiło 'zapach' i jak na to wjadę, to mi siyświetla 'Na pocenie się. Skuteczny sposób na pot. Dostępny w aptece w super cenie' Nie o to chodzi, to podwójne to forma reklamy jest Ale w niektórych postach przez moderatorów są poprawione błędy ortograficzne, często na zielono, jeszcze z odpowiednim komentarzem pod spodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.06.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 podkreśla, ale nie widzę byków: np. podkreśłiło 'zapach' i jak na to wjadę, to mi siyświetla 'Na pocenie się. Skuteczny sposób na pot. Dostępny w aptece w super cenie' Nie o to chodzi, to podwójne to forma reklamy jest Ale w niektórych postach przez moderatorów są poprawione błędy ortograficzne, często na zielono, jeszcze z odpowiednim komentarzem pod spodem nie widziałam muszę zwrócić uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 podkreśla, ale nie widzę byków: np. podkreśłiło 'zapach' i jak na to wjadę, to mi siyświetla 'Na pocenie się. Skuteczny sposób na pot. Dostępny w aptece w super cenie' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 podkreśla, ale nie widzę byków: np. podkreśłiło 'zapach' i jak na to wjadę, to mi siyświetla 'Na pocenie się. Skuteczny sposób na pot. Dostępny w aptece w super cenie' Nie o to chodzi, to podwójne to forma reklamy jest Ale w niektórych postach przez moderatorów są poprawione błędy ortograficzne, często na zielono, jeszcze z odpowiednim komentarzem pod spodem nie widziałam muszę zwrócić uwagę Mi się to od razu w oczy rzuciło Poprawiają zwłaszcza takie, gdzie w każdym słowie dwa byki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.06.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 05.06.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Hej Olga. Sorka że dopiero teraz ale wiesz.. doba ma tylko 24 godziny... Pytałam małża o tą Twoją termę ale nie wymyslił niczego ciekawego. Powiedział, że może jak go sytuacja zmusi do refleksji (czyli jak kupimy swoją ) to będzie miał jakiego pomysła i wtedy się z Tobą na pewno podzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Bea, dzięki za pamięć w ogóle Sytuacja jest baaardzo pilna Rok mi zajęło obranie tej rurki z tynku i pomalowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.06.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 no to jestem co słychać widzę, ze o rurkach mowa... i o ortografach.... ja tam z tym może bardzo kłopotów nie mam, ale nosówek to nie pisze notorycznie... mino, że pisząc wciskam klawisz ALT, tyle, że za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Co słychać? Znowu se hostę kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.06.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Co słychać? Znowu se hostę kupiłam zboczuch róże byś se z raz kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Co słychać? Znowu se hostę kupiłam zboczuch róże byś se z raz kupiła Jedną mam I dwie w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.06.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 .....aaaaaaa czyli pani się rozkęca.... dopsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Aaaaa, zapomniałam 5 sztuk w kuchni Łooo, te http://lh4.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/SifVmCj8xfI/AAAAAAAAB0Y/-MWJd8Mlrmo/s400/P6040355.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.06.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 noooo panie się więcej niż rozkręca ... pani szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Olga zaklada oddzial Puszczy Kampinowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Puszczę już mam - zakładam oddział Nitu, to różyczki dla Ani i Moni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts