nitubaga 05.06.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Puszczę już mam - zakładam oddział Nitu, to różyczki dla Ani i Moni dobra dobraaaa.... Ty mnie tu nie kołuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Puszczę już mam - zakładam oddział Nitu, to różyczki dla Ani i Moni dobra dobraaaa.... Ty mnie tu nie kołuj Serio, serio Ja chcę inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Puszczę już mam - zakładam oddział Nitu, to różyczki dla Ani i Moni Oddzial zamkniety dla alkoholikow? Ja w sprawie organizacyjnej - mysle, ze 6 Ciechanow powinno styknac, bo w Urzucie bedzie piwo do kupienia, to glupio bedzie ciumkac swoje. Jak myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Puszczę już mam - zakładam oddział Nitu, to różyczki dla Ani i Moni Oddzial zamkniety dla alkoholikow? Ja w sprawie organizacyjnej - mysle, ze 6 Ciechanow powinno styknac, bo w Urzucie bedzie piwo do kupienia, to glupio bedzie ciumkac swoje. Jak myslisz? Mi jest wszystko jedno, ile kupię Powiedz, ile, tyle wezmę Ja sobie na miejscu kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.06.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 czy mogę się ciut wetknąc z innym tematem... mogę? dzięki pewnie skończymy na priva, ale macie już coś na oku dla Kachny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Puszczę już mam - zakładam oddział Nitu, to różyczki dla Ani i Moni Oddzial zamkniety dla alkoholikow? Ja w sprawie organizacyjnej - mysle, ze 6 Ciechanow powinno styknac, bo w Urzucie bedzie piwo do kupienia, to glupio bedzie ciumkac swoje. Jak myslisz? Mi jest wszystko jedno, ile kupię Powiedz, ile, tyle wezmę Ja sobie na miejscu kupię Na miejscu bedzie Ciechan? Bo wiesz, jak dla siebie nie bedziesz kupowac, to rownie dobrze mozna przystanek w sklepie zrobic. Chyba sa tam jakies sklepy, nie? A co z afterparty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Po kolei Nitu - nie mam i nie mam pojęcia Małgoś, Ciechana pewnie nie będzie, ale co będzie, to wychlam Mówię o Urzucie, bo afterparty - raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Po kolei Nitu - nie mam i nie mam pojęcia Małgoś, Ciechana pewnie nie będzie, ale co będzie, to wychlam Mówię o Urzucie, bo afterparty - raczej nie No bez przesady, chyba nie bedziesz wody pila, nie jestes wielbladem. A dlaczego nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.06.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Po kolei Nitu - nie mam i nie mam pojęcia i co w związku z tym ??? może jakoś by trza zadziałać, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Po kolei Nitu - nie mam i nie mam pojęcia i co w związku z tym ??? może jakoś by trza zadziałać, co? No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Po kolei Nitu - nie mam i nie mam pojęcia Małgoś, Ciechana pewnie nie będzie, ale co będzie, to wychlam Mówię o Urzucie, bo afterparty - raczej nie No bez przesady, chyba nie bedziesz wody pila, nie jestes wielbladem. A dlaczego nie? Wody nie - piwo będzie w Urzucie Dlaczego nie? Bo nie mam kasy - koniec i kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.06.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Po kolei Nitu - nie mam i nie mam pojęcia i co w związku z tym ??? może jakoś by trza zadziałać, co? No no tośmy się dogadały, że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Po kolei Nitu - nie mam i nie mam pojęcia i co w związku z tym ??? może jakoś by trza zadziałać, co? No no tośmy się dogadały, że hej A Ty masz jakiś pomysł? Zadryndam jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Po kolei Nitu - nie mam i nie mam pojęcia Małgoś, Ciechana pewnie nie będzie, ale co będzie, to wychlam Mówię o Urzucie, bo afterparty - raczej nie No bez przesady, chyba nie bedziesz wody pila, nie jestes wielbladem. A dlaczego nie? Wody nie - piwo będzie w Urzucie Dlaczego nie? Bo nie mam kasy - koniec i kropka Olga, to jest bardzo glupi argument. W zasadzie to nie jest zaden argument. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Po kolei Nitu - nie mam i nie mam pojęcia Małgoś, Ciechana pewnie nie będzie, ale co będzie, to wychlam Mówię o Urzucie, bo afterparty - raczej nie No bez przesady, chyba nie bedziesz wody pila, nie jestes wielbladem. A dlaczego nie? Wody nie - piwo będzie w Urzucie Dlaczego nie? Bo nie mam kasy - koniec i kropka Olga, to jest bardzo glupi argument. W zasadzie to nie jest zaden argument. To czemu nie wpadniesz do Kachny? Takie same masz argumenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.06.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Po kolei Nitu - nie mam i nie mam pojęcia i co w związku z tym ??? może jakoś by trza zadziałać, co? No no tośmy się dogadały, że hej A Ty masz jakiś pomysł? Zadryndam jutro zadryndaj, przybrumaj - jak tylko chcesz z pomysłami u mnie krucho.... bo nie bardzo wiem co Kasia lubi np używać na co dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Po kolei Nitu - nie mam i nie mam pojęcia i co w związku z tym ??? może jakoś by trza zadziałać, co? No no tośmy się dogadały, że hej A Ty masz jakiś pomysł? Zadryndam jutro zadryndaj, przybrumaj - jak tylko chcesz z pomysłami u mnie krucho.... bo nie bardzo wiem co Kasia lubi np używać na co dzień Szczoteczkę do zębów, zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Po kolei Nitu - nie mam i nie mam pojęcia Małgoś, Ciechana pewnie nie będzie, ale co będzie, to wychlam Mówię o Urzucie, bo afterparty - raczej nie No bez przesady, chyba nie bedziesz wody pila, nie jestes wielbladem. A dlaczego nie? Wody nie - piwo będzie w Urzucie Dlaczego nie? Bo nie mam kasy - koniec i kropka Olga, to jest bardzo glupi argument. W zasadzie to nie jest zaden argument. To czemu nie wpadniesz do Kachny? Takie same masz argumenty Ja mam argument, ze nie zarobie 1000 zlotych, a nie ze nie mam 50 zlotych, ktore Ci mozemy "pozyczyc". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.06.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ale ja coś ambitniej kciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ja mam argument, ze nie zarobie 1000 zlotych, a nie ze nie mam 50 zlotych, ktore Ci mozemy "pozyczyc". Liczymy: 50 - żarcie, 40 - nocleg, 30 - piwo. Nie 50 dych, a 120 A wyjazd do Kachny też muszę liczyć w tym miesiącu Nie mam i już - koniec, kropka. Argument jest dokładnie ten sam, kasa jest kasa - nie ważne jaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts