Bea7777 02.12.2007 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Pewno tą butelkę odkręciły Ja wczoraj tak zabalowałam ze dzis na Andrzeja (tatus mój) ledwie przy stole sie mogłam spionizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 02.12.2007 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Rety ale tu cisza... Widzę, że znów się mijamy jak Kubica z Alonso. Ja działam na nocnej zmianie ale to nie możliwe, że dziś tylko ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.12.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Ale się mijamy Bianca i bea nocą -a ja i OK za dnia -jakbyście przypadkiem wpadły dziewczyny -to proszę -kawka i ciacho : http://images.fotosearch.com/bigcomps/DGV/DGV091/200473153-001.jpg http://www.strykowski.net/ciasto/ciasto_czekoladowe_zdjecie_ciasta_czekoladowe,_zdjecie_tortu_731.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.12.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Oki jak cu trudno przeżyć święta to wpadnij do nas do domu!!! Możemy balangować całą noc!! Miałam wyjechać ale właśnie mi Męża okradli więc nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.12.2007 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Oki jak cu trudno przeżyć święta to wpadnij do nas do domu!!! Możemy balangować całą noc!! Miałam wyjechać ale właśnie mi Męża okradli więc nici O rety, mocno okradli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.12.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 dołączam pod pytanie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.12.2007 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Sorki za nieobecność, ale sobie jakieś czytadła kupiłam i nie wyłaziłam do teraz z pieleszy Tosinku, święta mam zamiar spędzić już u siebie (poza wigilią u mamy), ale na imprezkę całonocną, to ja zawsze znajdę czas Poza tym trzeba opić ten kolejny rok, co mi przybędzie Na trzeźwo tego nie zniese Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.12.2007 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Jadę zakontrolować remont Zobaczymy, co tam glazurnik zwojował nowego Może jakie nowe foty będą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.12.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 No to czekamy ... http://www.humor4u.info/zdjecia/smieszne/150/MEN.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.12.2007 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 No to czekamy ... http://www.humor4u.info/zdjecia/smieszne/150/MEN.jpg I się nie doczekaliśmy, fot nie ma, bo nie ma co fotować Trochę jest zafugowane: pasek w kuchni na ścianie i kawałek "pieca". Brakuje ciągle paru płytek w łazience na ścianach. Na podłodze w łazience już mam - 6 płytek !!! Kiedy reszta ???!!! Nawet mordy już mi się nie chce drzeć W tym tempie, to ja chyba wcześniej kredyt spłacę niż się wprowadzę do chałupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.12.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 No to co ten facet robi cały dzień? bo on chyba tylko u Ciebie robi? a może ma fuchę u sąsiadów jakąś przy okazji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.12.2007 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Nie wiem, co on robi Sąsiedzi już wszyscy po remoncie Na szczęście od jutra wkracza majster Rajmund - może go pogoni wreszcie Mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.12.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 A majster Rajmund czym się zajmuje? bo brzmi bardzo profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.12.2007 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Majster Rajmund to głównodowodzący bałaganu Dopóki siedział u mnie, to robota szła jak z płatka i czyściutko było, że hej Ale mu się druga robota zaczęła, zresztą umówiona wcześniej, i się wyniósł zostawiając glazurnika samego. Glazurnik jest artysta głównie, jak mi się zdaje, czas mu schodzi na oczekiwaniu na natchnienie Mam nadzieję, że jak tam będą we dwóch, to go Rajmund dobrze pogoni i wreszcie skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.12.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Ale jak szybko to będzie bez natchnienia Kurczę jak widzę ile u ciebie schodzi z tymi płytkami to przy moich ponad 100m, to może na święta 2009 się wprowadzę ... Cholerka -a myślałam że junior będzie w nowym domku -nic -poczekamy Poczęstuj się drinkiem- od kilku dni z mężulkiem raczymy się brandy z colą i cytrynką -pychotka http://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/brandy/brandy%20cola%20copy1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.12.2007 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Dzięki za drina, życie mi ratujesz po raz kolejny Z płytkami to jest tak, że najdłużej się schodzi na kombinacjach - czyli wszelkiego rodzaju narożniki, połączenia itp., gdzie trzeba docinać, pasować, kombinować - nie daj boże wyrównywać Najszybciej się kładzie duże proste powierzchnie. A u mnie kombinacje z każdymi płytkami W łazience od cholery docinania, bo malutka, a sprzęty trzeba wszystkie pomieścić i jeszcze jakieś maskownice na rury itp. W takich miejscach sprawdza się mozaika, bo obcina z arkusza ile mu trzeba i ma z głowy - ale ja mozaiki nie chciałam (fugi ). W kuchni najszybciej poszło z podłogą, choć też było trochę docinania - te małe kwadraciki też sam wycinał. O "piecu" nie wspomnę, bo tam każdą płytkę ciął na 3, a narożniki na 9 Ale jak mu Rajmund stoi nad głową, to jakoś szybciej mu natchnienie przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.12.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Ale ten Rajmund to coś robi -czy tylko nadzoruje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.12.2007 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Ale ten Rajmund to coś robi -czy tylko nadzoruje? Zapitala jak mały samochodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.12.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 No to git -Mikołajki w nowym mieszkanku A teraz rozchodniaczek -bo czeka na mnie prasowanie -jutro nie będzie co na pupę włożyc http://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/Pacifico.jpg Na razie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.12.2007 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Ja już nie mam co na siebie włożyć. Wszystkie ciuchy mam spakowane, zwłaszcza zimowe I buty Zdróweczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts