malgos2 05.06.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Bede wiedziec w niedziele, ale watpie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.06.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Bede wiedziec w niedziele, ale watpie... w każdym razie w mięsie jesteś uwzględniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Bede wiedziec w niedziele, ale watpie... w każdym razie w mięsie jesteś uwzględniona W razie czego Oldze daj na droge, na kaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 no paaa paaaaaaaaaa, ale się tak łatwo nie wysmerfujesz [/i] Co znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 no paaa paaaaaaaaaa, ale się tak łatwo nie wysmerfujesz [/i] Co znowu? To samo. Ale nieeeeeeee, nie zostawaj, bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 no paaa paaaaaaaaaa, ale się tak łatwo nie wysmerfujesz [/i] Co znowu? To samo. Ale nieeeeeeee, nie zostawaj, bez sensu... Myślę, że jej o parapetówę chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.06.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Olga, jakie masz odmiany żurawek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.06.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 podkreśla, ale nie widzę byków: np. podkreśłiło 'zapach' i jak na to wjadę, to mi siyświetla 'Na pocenie się. Skuteczny sposób na pot. Dostępny w aptece w super cenie' Nie o to chodzi, to podwójne to forma reklamy jest Ale w niektórych postach przez moderatorów są poprawione błędy ortograficzne, często na zielono, jeszcze z odpowiednim komentarzem pod spodem nie widziałam muszę zwrócić uwagę ja odrazu zauważyłam, niektóre posty to całkiem znikają, bo za dużo byków było i denerwują mnie te przeklejania w połowie tematu, człowiek nie wie o co chodzi ale za to jaka mam teraz wiedzę ogrodniczą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.06.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Aaaaa, zapomniałam 5 sztuk w kuchni Łooo, te http://lh4.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/SifVmCj8xfI/AAAAAAAAB0Y/-MWJd8Mlrmo/s400/P6040355.JPG potwierdzam, żeby nie było, 3 moje, 2 Moni Nasze ogrodnicze już nam nie wystarczają http://forumogrodnicze.info/images/smiles/ic_very_happy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Dobry Śniadanko dzis do łóżka http://www.villiard.com/images/animaux/chats/chat_dejeuner_lit.jpg Ale nie wiem, czy ktoś się załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Olga, jakie masz odmiany żurawek? 'Creme Brulle', 'Sparkling Burgundy', 'Obsidian', 'Key Lime Pie' i 'Strawberry Swirls' I jeszcze żuraweczkę 'Stoplight' - śliczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Olga, jakie masz odmiany żurawek? 'Creme Brulle', 'Sparkling Burgundy', 'Obsidian', 'Key Lime Pie' i 'Strawberry Swirls' I jeszcze żuraweczkę 'Stoplight' - śliczna jest to chyba, o ile mnie pamięć nie myli nie masz jeszcze kilku odmian i ... moze chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Olga, jakie masz odmiany żurawek? 'Creme Brulle', 'Sparkling Burgundy', 'Obsidian', 'Key Lime Pie' i 'Strawberry Swirls' I jeszcze żuraweczkę 'Stoplight' - śliczna jest to chyba, o ile mnie pamięć nie myli nie masz jeszcze kilku odmian i ... moze chcesz? Pytanie I z pół hektara by się przydało też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Dobry Śniadanko dzis do łóżka http://www.villiard.com/images/animaux/chats/chat_dejeuner_lit.jpg Ale nie wiem, czy ktoś się załapie ale mnie rozbawiłaś od samego rana tą fotką rewelacyjna musisz koniecznie zrobić takie ujęcie ze swoją kotą w roli głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Ona uparcie nie chce się nauczyć podnosić filiżankę do pyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Ona uparcie nie chce się nauczyć podnosić filiżankę do pyska jakaś mniej inteligentna od tego kociaka z fotki, czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Ona uparcie nie chce się nauczyć podnosić filiżankę do pyska jakaś mniej inteligentna od tego kociaka z fotki, czy co E tam, uparta jest bestia, ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Olga, jakie masz odmiany żurawek? 'Creme Brulle', 'Sparkling Burgundy', 'Obsidian', 'Key Lime Pie' i 'Strawberry Swirls' I jeszcze żuraweczkę 'Stoplight' - śliczna jest to chyba, o ile mnie pamięć nie myli nie masz jeszcze kilku odmian i ... moze chcesz? Pytanie I z pół hektara by się przydało też 'Palace Purple' nie masz, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 kupiłam sobie wczoraj zuraweczkę o niepamiętnej nazwie - liscie kolorowe (każdy w innym odcieniu zaczyna się wybarwiać) - nie wiesz jaka to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Olga, jakie masz odmiany żurawek? 'Creme Brulle', 'Sparkling Burgundy', 'Obsidian', 'Key Lime Pie' i 'Strawberry Swirls' I jeszcze żuraweczkę 'Stoplight' - śliczna jest to chyba, o ile mnie pamięć nie myli nie masz jeszcze kilku odmian i ... moze chcesz? Pytanie I z pół hektara by się przydało też 'Palace Purple' nie masz, prawda? Hehehe, jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts