monia i marek 06.06.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 napisz mi ile mam Ci przesłać za moje róże? zrobiłabym najchętniej przelew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Monia, nie wiem, czy mam tą zieloną - bo jedną mam (Strawberry Swirls), nie ma pędów kwiatowych, a ponoć kwitnie na różowo. Może to ta sama... zresztą i tak nie miałabym jej gdzie upchnąć I tak wielkie dzięki za wszystkie Co do kasy, to rozliczę się z Dominiką i prześlecie kasę za wsio na raz - chyba że już się z nią rozliczyłyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 A w ogóle, to nie powiedziałam, że piękne To ten net mnie wyprowadza z równowagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 nie, jeszcze nie - miała mi podać nr konta do wpłaty, a Ania nie wiem jak się umówiła może już wpłaciła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Jeśli nie, to chyba tak byłoby najlepiej - ja jej oddam jutro gotówkę, a Wy zrobicie przelew za całość. Co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 dobrze, oczywiście podlicz, proszę ile wychodzi za moje zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Dla Ciebie brałam 2 - 14,99 (R-cośtam) i 18,99 (Piruette) = 33,98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Dla Ciebie brałam 2 - 14,99 (R-cośtam) i 18,99 (Piruette) = 33,98 niedużo jesteś pewna, że tylko tyle??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Dla Ciebie brałam 2 - 14,99 (R-cośtam) i 18,99 (Piruette) = 33,98 niedużo jesteś pewna, że tylko tyle??????? Noszsz, jak się nie rąbnęłam w dodawaniu, to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 jak Ty to zapakujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Buuuhaha, teraz się zastanawiasz? Nie martw się - odkryłam niedawno w piwnicy (szkoda, że nie przy hortensji) całe pokłady pianki takiej, jak pod panele się daje, nie wiem, skąd ona, bo paneli nie mam i nie planowałam Ale pianka jest i myślę, że będzie jak znalazł do zawinięcia pędów, a bryłę w.... pieluchę? Jakiegoś niemowlaka napadnę Albo co insze wydumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 ja w podpaski, to Ty możesz w pieluchę A skąd weźmiesz pudło takie duże Moze jednak lepiej będzie wysłać dwie paki osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Pudeł Ci u mnie w robocie dostatek - pójdę na magazyn, rozłożę rączki, coby wielkość pokazać i pan Leszek mi znajdzie każde pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Moniu, ja mam jeszcze jedno pytanie - głupie troszku O tu http://lh3.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/SiqgKvPiq8I/AAAAAAAAB6c/Z9SzBIcYFvc/s400/P6060398.JPG Mam miejsce na jedną sporą hostę Tylko po środku rośnie sobie ten nieszczęsny fiołek udający brunnerę I teraz nie wiem, czy go wywalić, bo zdaje się są jednoroczne - więc jak się miał wysiać, to się już wysiał Czy przesadzić, bo nie chcę się go całkiem pozbywać To biały fikołek jest, jeśli ma to jakiekolwiek znaczenie Ależ ja mam problemy ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Moniu, ja mam jeszcze jedno pytanie - głupie troszku O tu http://lh3.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/SiqgKvPiq8I/AAAAAAAAB6c/Z9SzBIcYFvc/s400/P6060398.JPG Mam miejsce na jedną sporą hostę Tylko po środku rośnie sobie ten nieszczęsny fiołek udający brunnerę I teraz nie wiem, czy go wywalić, bo zdaje się są jednoroczne - więc jak się miał wysiać, to się już wysiał Czy przesadzić, bo nie chcę się go całkiem pozbywać To biały fikołek jest, jeśli ma to jakiekolwiek znaczenie Ależ ja mam problemy ostatnio Ja bym nie wyrzucała, tylko przesadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Dzięki Dobra Kobieto Tak zrobię Bo w sumie toto fajna kępka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Dzięki Dobra Kobieto Tak zrobię Bo w sumie toto fajna kępka jest ja uwielbiam fiołki - mam już 3 kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Dzięki Dobra Kobieto Tak zrobię Bo w sumie toto fajna kępka jest ja uwielbiam fiołki - mam już 3 kolorki Ja mam tylko dwa Ale jak to z nimi w końcu jest - jednoroczne, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.06.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dzięki Dobra Kobieto Tak zrobię Bo w sumie toto fajna kępka jest ja uwielbiam fiołki - mam już 3 kolorki Ja mam tylko dwa Ale jak to z nimi w końcu jest - jednoroczne, czy nie? nie mam pojęcia ja miałam ciemnoniebieskie, które nie wiem skąd przylazły, białe i różowe kupione w ogrodniczym pod domem mam jeszcze jasnoniebieskie, ale nie zdążyłam przesadzić, więc zaczekam aż znowu zakwitną, bo teraz nie wiem gdzie są Wydaje mi się, że są wieloletnie, skoro sprzedają je w doniczkach (część się nie sprzeda, to czeka w donicy na kolejny sezon) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.06.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts