tosinek 02.12.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Ukradli mu kartę i nabili na 850 zł - czyli jedno małe okno ale Wumil nie pozwala mi się smucić, bo karta była na na podpis i owe nabicie dokonało się kilkakrotnie w jednym sklepie, więc pod ten sklep do sądu o to że nie autoryzowali karty. Można wygrać a i policja się sprawą zajęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.12.2007 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Nóż się w kieszeni otwiera Pewnie że można wygrać, jak wszystko poszło w jednym sklepie, ale to cholerne zamieszanie i zawracanie głowy, przez jakichś sk.. I szkoda okna Tylko kartę mu gwizdnęli? Żadnych kluczy, dokumentów itp? Przynajmniej tyle dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 03.12.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Nóż się w kieszeni otwiera Pewnie że można wygrać, jak wszystko poszło w jednym sklepie, ale to cholerne zamieszanie i zawracanie głowy, przez jakichś sk.. I szkoda okna Tylko kartę mu gwizdnęli? Żadnych kluczy, dokumentów itp? Przynajmniej tyle dobrze tylko kartę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.12.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 No to współczuję Dobrze,że się w porę zorientowaliscie żeby zablokowac -bo jeszcze by poszedł do jakiegoś Media i nakupił TV, Dvd itp -za grubą kasę Mojemu mężowi też kiedyś gwizdnęli -cały portfel -dokumenty, karty, kasę -zablokował karty w porę i nic nie zgarnęli -ale roboty z papierami było kilka m-cy najdziwniejsze że gwizdnęli mu w pracy, gdzie w zasadzie nikt poza pracownikami nie ma wstępu A ostatnio znajomemu zginęły dokumenty (nie kasa i nie karty), no i dwa dni potem dostał telefon -że jakaś kobita znalazła -ale chce za te dokumenty 270zl (nie wiem skada taka nierówna suma -może na ratę jej brakło lub rachunek ). Pojechał na m-sce -okazało się ,że babka stateczna około 50ki -ale dał jej tylko 50zł -bo niby za co miał dac akurat 270?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.12.2007 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Wyliczyła sobie koszty duplikatów ? Kawka na drugie śniadanie http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/3768038/2/istockphoto_3768038_morning_coffe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.12.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 I coś do kawki http://images.fotosearch.com/bigcomps/PTC/PTC119/050289.jpg No i superszybki Rajmund się zjawił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.12.2007 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Chyba tak, nie wiem, bo rano nie byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.12.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 A salonik już zaczęty? bo nie doczytałam? Nie pomyślałaś o jakiejś tapecie na 1ej ścianie? Bo ja ostatnio mam lekką obsesję tapetową. W sypialni będzie na 100%, zastanawiam się nad salonem. A pod twoje kolorki znalazłam takie coś: http://www.gamatapet.pl/application/data/tapety/fwzor/4659_1_4edc44.jpg http://www.gamatapet.pl/application/data/tapety/fwzor/4491_1_3a9423.jpg http://www.gamatapet.pl/application/data/tapety/fwzor/4406_1_687ce0.jpg http://www.gamatapet.pl/application/data/tapety/fwzor/3313_1_31c27a.jpg http://www.gamatapet.pl/application/data/tapety/fwzor/3599_1_9453b0.jpg Są też inne (też w zieleni): http://www.gamatapet.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.12.2007 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 A myśleć, to myślałam Ale się rozmyśliłam Jak mnie za 300 lat będzie stać, to se jedwabną strzelę starą modą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.12.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 E tam! na jedną ścianę to nie taki koszt. Ja do sypialni myslę o takiej: http://www.gamatapet.pl/application/data/tapety/fwzor/4432_2_c22aae.jpg Jedna rolka kosztuje 37zl. Ściana ma 11,5m.kw. -więc koszt tapety to ok 100zł -3 rolki. Tylko mój mąz jest troszkę antytapetowy Ale wymyśliłam że zrobię incognito Moja mama to specjalistka od tapet (ostatnio wytapetowała 3 całe pokoje ). Więc jak mąż pójdzie o 7ej do pracy to do 15ej razem z mamą zrobimy mu niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.12.2007 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 No tak, ale te co mi się podobają to kosztują od 300 za m2. Poczekam na jakiś spadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.12.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 no to faktycznie bankructwo! Ty to masz wymagania A myślisz, że mój pomysł z tapetową niespodzianką jest dobry? Mąż będzie miał dodatkowy argument aby jeszcze bardziej pokochac teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.12.2007 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 no to faktycznie bankructwo! Ty to masz wymagania A myślisz, że mój pomysł z tapetową niespodzianką jest dobry? Mąż będzie miał dodatkowy argument aby jeszcze bardziej pokochac teściową Czy ja wiem, czy to dobry pomysł ? W końcu to Twój mąż Jak uważasz, że to zniesie, to klej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.12.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 ale jestem wku..ona!!!! zadzwonił facet z okien Miało byc 14800zl (wymiary z projektu). Potem przyjechał na pomiar i wyszło mu teraz 18tys!!! (a odchylenia były max o 5cm!) no i doszły 3 parapety z marmuru (mówił, że w sumie za te parapety będzie 500zł!) Liczyłam że będzie 16tys (sam twierdził że kwota się niewiele zmieni ). Ku..wa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.12.2007 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 500 to chyba za sztukę za parapety z marmuru Ale fakt, to wkurzające, jak się cena zmienia po wycenie, albo jak "zapomni" coś uściślić Spróbuj o jakiś rabat teraz zawalczyć, sprawdź u konkurencji jaka cena (nawet jak nie masz zamiaru tam kupować - niech Ci wycenią). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.12.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 500 to chyba za sztukę za parapety z marmuru Ale fakt, to wkurzające, jak się cena zmienia po wycenie, albo jak "zapomni" coś uściślić Spróbuj o jakiś rabat teraz zawalczyć, sprawdź u konkurencji jaka cena (nawet jak nie masz zamiaru tam kupować - niech Ci wycenią). Nie -500zl to za wszystkie -bo ja biorę tylko 3szt dwa po 60cm-szer. a jeden 120cm -mam cennik i wychodzi nawet niecałe 500zł. Ta kwota to też osłonki na zawiasy w kolorze starego zlota (bo dają stare złoto klamki do orzecha a osłonki w brązie) -ja chciałam osłonki i klamki tego samego koloru -a oni sobie liczą 10zl/sztuka (za taki cholerny kawałek blaszki ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.12.2007 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 No fakt, ja zapomniałam, że normalni ludzie parapety mają 30 cm głębokości Moje mają 50 cm i po 2 długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.12.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 No właśnie -bo ty nienormalna jesteś Ale za to masz z merbaua Ja marmur biorę tylko do sieni i łazienek. A w pokojach będę miała dębowe -tylko nie wiem czy bejcowac je na orzech (pod kolor okien), czy zostawic dąb dla kontrastu ? jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.12.2007 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 No bo mi z merbała najtaniej wychodziło wtedy Tzn. taniej byłoby tylko z jakiejś płyty paskudnie laminowanej. Dopiero teraz się pojawiły w leroyu i in. blaty lite dębowe w normalnych cenach. Jak szukałam to nie było Pamiętaj, że dąb pewnie zciemnieje z wiekiem - ja bym chyba jednak przybejcowała go troszeczku do okien Wtedy nie zmieni koloru na jakiś niepasujący, bo tak nie masz pewności, w którą stronę mu się pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.12.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Chyba tak zrobię -tym bardziej że na podłogach bedzie mix totalny: w naszej sypialni jatoba, u przyszłegojuniora -dąb (żeby było po czym szalec samochodami lub wózkiem z lalką ), a w gabineciku orzech lub jakiś egzotyk. Drzwi wewnętrzne będą orzech. Myślałam brac wszędzie marmur -ale do pokoi to mi się za "zimny" wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts