monia i marek 15.06.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jesli chodzi o kawe to najzdrowsze jest espresso. Najmniej ma kofeiny. A z tym pulsem to jaja sa najwieksze jak z pulsometrem ide na przyklad cwiczyc na rowerze stacjonarnym. Dwa ruchy pedalem i mam 180. Mysle, ze trzeba by EKG wysilkowe zrobic... A ja tak kocham lekarzy... Małgosiu, nawet się nie wygłupiaj!! Jak najszybciej spraw sobie wycieczkę do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jesli chodzi o kawe to najzdrowsze jest espresso. Najmniej ma kofeiny. A z tym pulsem to jaja sa najwieksze jak z pulsometrem ide na przyklad cwiczyc na rowerze stacjonarnym. Dwa ruchy pedalem i mam 180. Mysle, ze trzeba by EKG wysilkowe zrobic... A ja tak kocham lekarzy... Małgosiu, nawet się nie wygłupiaj!! Jak najszybciej spraw sobie wycieczkę do lekarza No dooooooobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2009 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jesli chodzi o kawe to najzdrowsze jest espresso. Najmniej ma kofeiny. A z tym pulsem to jaja sa najwieksze jak z pulsometrem ide na przyklad cwiczyc na rowerze stacjonarnym. Dwa ruchy pedalem i mam 180. Mysle, ze trzeba by EKG wysilkowe zrobic... A ja tak kocham lekarzy... EKG wysiłkowe odradzam - chyba już tylko u nas to robią, bo się od tego odchodzi - za dużo zgonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jesli chodzi o kawe to najzdrowsze jest espresso. Najmniej ma kofeiny. A z tym pulsem to jaja sa najwieksze jak z pulsometrem ide na przyklad cwiczyc na rowerze stacjonarnym. Dwa ruchy pedalem i mam 180. Mysle, ze trzeba by EKG wysilkowe zrobic... A ja tak kocham lekarzy... EKG wysiłkowe odradzam - chyba już tylko u nas to robią, bo się od tego odchodzi - za dużo zgonów To mnie zachecilas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jesli chodzi o kawe to najzdrowsze jest espresso. Najmniej ma kofeiny. A z tym pulsem to jaja sa najwieksze jak z pulsometrem ide na przyklad cwiczyc na rowerze stacjonarnym. Dwa ruchy pedalem i mam 180. Mysle, ze trzeba by EKG wysilkowe zrobic... A ja tak kocham lekarzy... EKG wysiłkowe odradzam - chyba już tylko u nas to robią, bo się od tego odchodzi - za dużo zgonów To mnie zachecilas. Ja Ci nie odradzam wizyty u lekarza, a tylko jedno, konkretne badanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jesli chodzi o kawe to najzdrowsze jest espresso. Najmniej ma kofeiny. A z tym pulsem to jaja sa najwieksze jak z pulsometrem ide na przyklad cwiczyc na rowerze stacjonarnym. Dwa ruchy pedalem i mam 180. Mysle, ze trzeba by EKG wysilkowe zrobic... A ja tak kocham lekarzy... EKG wysiłkowe odradzam - chyba już tylko u nas to robią, bo się od tego odchodzi - za dużo zgonów To mnie zachecilas. Ja Ci nie odradzam wizyty u lekarza, a tylko jedno, konkretne badanie Dobra, postaram sie nie zejsc podczas diagnostyki. Glupio by bylo. Ale w razie czego pamietajcie... Ain't no sunshine when she's gone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.06.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 To to jest AŻ TAK wysiłkowe!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jest. Moja mama byla i przerwala badanie w trakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 To to jest AŻ TAK wysiłkowe!? Housa nie oglądasz???? tam ludzi apadają na pysk po takim badaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 To to jest AŻ TAK wysiłkowe!? Tak, jak mówi Małgoś - jest, zapitalasz, dopóki masz siłę. Efekt diagnostyczny prawie żaden i pół biedy jak dostaniesz zapaści/zawału w trakcie, bo Cię odratują. Ale jak się trafi pół godziny po wyjściu z badania, to raczej kicha. Małgoś, są lepsze badania w tym kierunku, bo EKG to żadna diagnostyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.06.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 To to jest AŻ TAK wysiłkowe!? Housa nie oglądasz???? No nie oglądam Kurde -od czytania o nim się zmęczyłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 To to jest AŻ TAK wysiłkowe!? Tak, jak mówi Małgoś - jest, zapitalasz, dopóki masz siłę. Efekt diagnostyczny prawie żaden i pół biedy jak dostaniesz zapaści/zawału w trakcie, bo Cię odratują. Ale jak się trafi pół godziny po wyjściu z badania, to raczej kicha. Małgoś, są lepsze badania w tym kierunku, bo EKG to żadna diagnostyka To sie musze tym zainteresowac, bo jestem obciazona genetycznie. A u mojej mamy bylo tak, ze niby jej sie ta arytmia z wysilkiem wyrownywala, tylko nie wiem, jaki mial byc z tego wniosek. Wspomina to dosc koszmarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 To to jest AŻ TAK wysiłkowe!? Tak, jak mówi Małgoś - jest, zapitalasz, dopóki masz siłę. Efekt diagnostyczny prawie żaden i pół biedy jak dostaniesz zapaści/zawału w trakcie, bo Cię odratują. Ale jak się trafi pół godziny po wyjściu z badania, to raczej kicha. Małgoś, są lepsze badania w tym kierunku, bo EKG to żadna diagnostyka To sie musze tym zainteresowac, bo jestem obciazona genetycznie. A u mojej mamy bylo tak, ze niby jej sie ta arytmia z wysilkiem wyrownywala, tylko nie wiem, jaki mial byc z tego wniosek. Wspomina to dosc koszmarnie. Głupi holter jest dużo lepszy, bezpieczniejszy i bardziej miarodajny. Trochę upierdliwy, ale już ponoć są takie prawie bezproblemowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 To to jest AŻ TAK wysiłkowe!? Tak, jak mówi Małgoś - jest, zapitalasz, dopóki masz siłę. Efekt diagnostyczny prawie żaden i pół biedy jak dostaniesz zapaści/zawału w trakcie, bo Cię odratują. Ale jak się trafi pół godziny po wyjściu z badania, to raczej kicha. Małgoś, są lepsze badania w tym kierunku, bo EKG to żadna diagnostyka To sie musze tym zainteresowac, bo jestem obciazona genetycznie. A u mojej mamy bylo tak, ze niby jej sie ta arytmia z wysilkiem wyrownywala, tylko nie wiem, jaki mial byc z tego wniosek. Wspomina to dosc koszmarnie. Głupi holter jest dużo lepszy, bezpieczniejszy i bardziej miarodajny. Trochę upierdliwy, ale już ponoć są takie prawie bezproblemowe Tylko u nas jak widza kogos kolo 30-stki to smiechem zabijaja... Kiedys mi lekarz powiedzial: pani jest za mloda na wysoki cholesterol. Myslalam, ze go zabije. To, ze sie ludzie zaczynaja badac dopiero po pierwszym zawale, nie znaczy, ze mlodsi za tacy znowu zdrowi. No nic, zapytam mojej endo nastepnym razem. Za kase wszystko sie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 To to jest AŻ TAK wysiłkowe!? Tak, jak mówi Małgoś - jest, zapitalasz, dopóki masz siłę. Efekt diagnostyczny prawie żaden i pół biedy jak dostaniesz zapaści/zawału w trakcie, bo Cię odratują. Ale jak się trafi pół godziny po wyjściu z badania, to raczej kicha. Małgoś, są lepsze badania w tym kierunku, bo EKG to żadna diagnostyka To sie musze tym zainteresowac, bo jestem obciazona genetycznie. A u mojej mamy bylo tak, ze niby jej sie ta arytmia z wysilkiem wyrownywala, tylko nie wiem, jaki mial byc z tego wniosek. Wspomina to dosc koszmarnie. Głupi holter jest dużo lepszy, bezpieczniejszy i bardziej miarodajny. Trochę upierdliwy, ale już ponoć są takie prawie bezproblemowe Tylko u nas jak widza kogos kolo 30-stki to smiechem zabijaja... Kiedys mi lekarz powiedzial: pani jest za mloda na wysoki cholesterol. Myslalam, ze go zabije. To, ze sie ludzie zaczynaja badac dopiero po pierwszym zawale, nie znaczy, ze mlodsi za tacy znowu zdrowi. No nic, zapytam mojej endo nastepnym razem. Za kase wszystko sie da. Małgoś, holter to tanie badanie - w razie co, to skombinuj skierowanie do Anina. Tam mają bdb pracownię od arytmii I nie mówią, że za młoda jesteś - brat tam trafił, jak go za wzrost z CZD wywalili Był wtedy w podstawówce i do łóżeczek im się nie mieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ale bedziesz mi Ciechana donosic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Nosz, kuźwa, oczywiście Mam wprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 To zalatwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.06.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ale bedziesz mi Ciechana donosic? ku..wa no musze tego piwa sprobowac, skoro tak nad nim piejecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ale bedziesz mi Ciechana donosic? ku..wa no musze tego piwa sprobowac, skoro tak nad nim piejecie mój Szanowny tyż mlaskał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts