OK 21.06.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 O, jeszcze taki iglaczek też rośnie od południowej strony http://lh3.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Shl6l-HOGXI/AAAAAAAABjk/4vBuK8pArZM/s800/P5240198.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.06.2009 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 dzień dobry, babcia załatwiona Ło matko, co zrobiłaś babci??? tylko obiad Z cyjankiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.06.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 dzień dobry, babcia załatwiona Ło matko, co zrobiłaś babci??? tylko obiad Z cyjankiem? no nie.. babcia z prezentami w kopercie przyjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.06.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 dzień dobry, babcia załatwiona Ło matko, co zrobiłaś babci??? tylko obiad Z cyjankiem? no nie.. babcia z prezentami w kopercie przyjechała Aaaa A potem ją załatwiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Dzieki Olga, se zapisze. Lubie dzikosc, ale tez zeby tez to wszystko mialo rece i nogi w tej dzikosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.06.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Nie ma sprawy, akurat taki wschodni balkon mam rozpracowany Jak mi się coś jeszcze przypomni sensownego, to dorzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 ja właśnie wchodzę w etap kupowania wiciokrzewów - mam na razie dwa, ale liczę na więcej są piękne dzisiaj kupiłam za to 4 nowe żurawki i 3 hosty fotek ni mam, bo akumulatory w aparacie padły (tradycyjnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.06.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 A propos żurawek - wiesz może, co to za odmiana, którą od Ciebie dostałam z 'Royal Purple'? Ja na razie się nie dorobiłam akumulatorków do swojego i jadę na jednorazówkach I czuję, że do późnej jesieni akumulatorki mi nie grożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.06.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 A propos żurawek - wiesz może, co to za odmiana, którą od Ciebie dostałam z 'Royal Purple'? Ja na razie się nie dorobiłam akumulatorków do swojego i jadę na jednorazówkach I czuję, że do późnej jesieni akumulatorki mi nie grożą właśnie nie pamiętam - pisałam Ci wtedy w komentarzach - musiałabyś poszukać Sama mam takie dwie i nie pamiętam ich nazwy Moje już mają różne, mieszane kolorki A Twoje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.06.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 A propos żurawek - wiesz może, co to za odmiana, którą od Ciebie dostałam z 'Royal Purple'? Ja na razie się nie dorobiłam akumulatorków do swojego i jadę na jednorazówkach I czuję, że do późnej jesieni akumulatorki mi nie grożą właśnie nie pamiętam - pisałam Ci wtedy w komentarzach - musiałabyś poszukać Sama mam takie dwie i nie pamiętam ich nazwy Moje już mają różne, mieszane kolorki A Twoje?? Wydawało mi się, że tylko ten 'Royal Purple' podawałaś, ale poszukam Moja jest taka: http://lh4.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/SjDBkY5Ce9I/AAAAAAAACK4/O7dWxzhOkLY/s400/P6100581.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.06.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Wpadłam się pożegnać, jadę się szkolić -wracam w środę! papa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.06.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Wpadłam się pożegnać, jadę się szkolić -wracam w środę! papa! Ależ będziesz wyszkolona Udanego wyjazdu, papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.06.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 na pewno podawałam obie, na świeżo miałam w pamięci, ale teraz, po zakończeniu roku, mam umysł absolutnie wyjałowiony gorzej z tym, że na postawie zdjęcia, to już nie wiem, którą Ci wysłałam kupuję wszystkiego zawsze po kilka sztuk i nie wiem, którą Ci wysłałam, bo dałam też wtedy jedną Ani Na pewno kupowałam Palace Purple (nie royal, jak pisałam wcześniej) - to była ta wysoka bordowa, a oprócz tej jeszcze dwie inne omiany, ale zabij mnie, nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.06.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Nie szkodzi, właśnie szukam A tak mi się wydawało, że wcześniej mówiłaś 'palace', ale uznałam, że mi się wydawało Idę szukać dalej i nanosić poprawki w notatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.06.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Olga, mam dla Ciebie Dale's Strain i Palace Purple Do tego bedzie połowa kupionej nowej hosty Stiletto a ponizej zerknij ile jest odmian żurawek Heuchera 'Amber Waves' (Żurawka), Heuchera 'Amethyst Mist' (Żurawka), Heuchera 'Beauty Color' (Żurawka), Heuchera 'Bressingham Bronze' (Żurawka), Heuchera 'Café Olé' (Żurawka), Heuchera 'Can Can' (Żurawka), Heuchera 'Cappuccino' (Żurawka), Heuchera 'Cascade Dawn' (Żurawka), Heuchera 'Chatterbox' (Żurawka), Heuchera 'Cherries Jubileé' (Żurawka), Heuchera 'Chocolate Ruffles' (Żurawka), Heuchera 'Citronelle' (Żurawka) Heuchera 'Crème Brûlée' (Żurawka), Heuchera 'Ebony & Ivory' (Żurawka) Heuchera 'Encore' (Żurawka), Heuchera 'Fireworks' (Żurawka), Heuchera 'Ginger Ale' (Żurawka), Heuchera 'Green Spice' (Żurawka), Heuchera 'Key Lime Pie' (Żurawka), Heuchera 'Licorice' (Żurawka), Heuchera 'Lime Rickey' (Żurawka), Heuchera 'Marmalade' (Żurawka), Heuchera 'Mercury' (Żurawka), Heuchera 'Mint Frost' (Żurawka), Heuchera 'Miracle' (Żurawka) Heuchera 'Mocha' (Żurawka), Heuchera 'Obsidian' (Żurawka), Heuchera 'Peach Flambé' (Żurawka), Heuchera 'Peach Melba' (Żurawka) Heuchera 'Persian Carpet' (Żurawka), Heuchera 'Petite Marbled Burgundy' (Żurawka miniaturowa?) Heuchera 'Petite Pearl Fairy' (Żurawka miniaturowa?), Heuchera 'Petite Pink Bouquet' (Żurawka miniaturowa?), Heuchera 'Pewter Moon' (Żurawka), Heuchera 'Pewter Veil' (Żurawka), Heuchera 'Pinot Gris' (Żurawka), Heuchera 'Pluie de Feu' (Żurawka), Heuchera 'Plum Pudding' (Żurawka), Heuchera 'Prince of Silver' (Żurawka) Heuchera 'Purple Petticoats' (Żurawka), Heuchera 'Rachel' (Żurawka) Heuchera 'Regina' (Żurawka), Heuchera 'Ring of Fire' (Żurawka), Heuchera 'Rosemary Bloom' (Żurawka), Heuchera 'Sashay' (Żurawka), Heuchera 'Silver Indiana' (Żurawka), Heuchera 'Silver Scrolls' (Żurawka), Heuchera 'Stormy Seas' (Żurawka), Heuchera 'Strawberry Candy' (Żurawka), Heuchera 'Strawberry Swirl' (Żurawka), Heuchera 'Tiramisu' (Żurawka) Heuchera 'Velvet Night' (Żurawka), Heuchera 'Venus' (Żurawka), Heuchera 'White Spires' (Żurawka) Heuchera americana 'Dale's Strain' (Żurawka), Heuchera cylindrica (Żurawka), Heuchera cylindrica 'Greenfinch' (Żurawka) Heuchera micrantha 'Ruffles' (Żurawka), Heuchera micrantha var. diversifolia (Żurawka), Heuchera micrantha var. diversifolia 'Palace Purple' (Żurawka), Heuchera micrantha var. micrantha (Żurawka) Heuchera pulchella (Żurawka), Heuchera sanguinea (Żurawka krwista), Heuchera sanguinea 'Alba' (Żurawka krwista), Heuchera sanguinea 'Leuchtkäfer' (Żurawka), Heuchera sanguinea 'Ruby Bells' (Żurawka krwista), Heuchera sanguinea 'Sioux Falls' (Żurawka), Heuchera sanguinea 'Snow Storm' (Żurawka krwista), Heuchera sanguinea 'Splendens' (Żurawka krwista), Heuchera sanguinea 'White Cloud' (Żurawka krwista), Heuchera villosa (Żurawka kosmata), Heuchera villosa 'Autumn Bride' (Żurawka kosmata) Heuchera villosa 'Brownies' (Żurawka kosmata), Heuchera villosa 'Caramel' (Żurawka kosmata), Heuchera villosa 'Chantilly' (Żurawka kosmata), Heuchera x brizoides (Żurawka drżączkowa) Heuchera x brizoides 'Schneewittchen' (Żurawka drżączkowa), Heuchera x pruhoniciana (Żurawka pruhonicka?), Nooooo, nic dziwnego, że mi ta nazwa umknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.06.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 na tej liście nie ma wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.06.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.06.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 jejuś tylko troszku mnnie nie było i nagle tak zielono się zrobiło Olga ogródek Twój nie nalezy do wielkich, ale za to jaki cudowny! masz rękę kobitko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.06.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Wydaje mi się, że chodziło o żurawkę Dale's Strain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.06.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Moniu, nawet na pewno - popatrz wyżej, na ten długaśny post z żurawkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts