OK 05.12.2007 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 A ja już w robocie od dawna A po drodze się dowiedziałam, że niestety szybki w drzwiach muszę inne znaleźć Bo oczywiście te, które wybrałam, to po pierwsze drogie, a po drugie i ostatnie trzeba by je sobie osobiście spod Częstochowy przywieźć, bo fabryka akurat tych nie wysyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.12.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 A ja już w robocie od dawna A po drodze się dowiedziałam, że niestety szybki w drzwiach muszę inne znaleźć Bo oczywiście te, które wybrałam, to po pierwsze drogie, a po drugie i ostatnie trzeba by je sobie osobiście spod Częstochowy przywieźć, bo fabryka akurat tych nie wysyła No to pupa A tych w brązie też nie ma? http://www.press-glas.com/_img/galerie/strony/1538.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 05.12.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 A ja już w robocie od dawna A po drodze się dowiedziałam, że niestety szybki w drzwiach muszę inne znaleźć Bo oczywiście te, które wybrałam, to po pierwsze drogie, a po drugie i ostatnie trzeba by je sobie osobiście spod Częstochowy przywieźć, bo fabryka akurat tych nie wysyła No to pupa A tych w brązie też nie ma? http://www.press-glas.com/_img/galerie/strony/1538.jpgTo są szybki do drzwi .Na kolanach bym szła po nie do Częstochowy .Tak w przelocie przywitam się z Wami ,ciągle jestem w rozbiegach -ale zmęczona ale czasmi zgladam tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.12.2007 01:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Też bym po nie poszła do Częstochowy na kolanach Pozostaje pytanie, jak wrócić z ładunkiem Kachna, obawiam się, że brązowe tak jak białe producent traktuje One generalnie są, koło Częstochowy występuja Jest jeszcze jedna szansa na te szybki A jak nie te, to będą inne Póki co, nie jest to moje największe zmartwienie. Majster Rajmund ma zamiar mnie olać i zostawić robotę niedokończoną Dzisiaj Glazurnik mi doniósł i powiedział, że sam dokończy, bo i tak ma dość pracy u Rajmunda Dogadam się z glazurnikiem, mam nadzieję A Rajmunda zniszczę osobiście Jeszcze ma jedną szansę dzisiaj rano Zrobię, co w mojej mocy, żeby więcej roboty w okolicy nie dostał A do tej pory go chwaliłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.12.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 A co Rajmundowi nie pasi? Może trzeba z nim POWAŻNIE porozmawiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.12.2007 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Robota mu nie pasi, bo już ma inną A u mnie to już mu tylko parę groszy do końca zostało, więc mu się robić nie opłaca A wczoraj się zcięliśmy o roboty dodatkowe przez telefon i rzucił łajza słuchawką No to już mnie całkiem wyprowadził z równowagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.12.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 A ma zapłacone za całośc czy jeszcze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.12.2007 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Jeszcze nie, ale już mu do końca "tylko" 8 stówek zostało plus te nieszczęsne roboty dodatkowe (półeczka w łazience i podłączenie kaloryfera, bo robił to glazurnik). Swoją drogą ciekawa jestem, ile sobie za to policzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.12.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Ja też mam dylemat Nadal cz oknami. Rano zadzwoniła pani od Jezierskiego -wycenili mi te okna na 20tys Jakoś bym to przebolała -bo firma dobra, tylko chodzi o to, że my bierzemy do tego rolety na okno tarasowe. Miały byc w kolorze okien (okleina drewnopodobna -w naszym przypadku orzech). No i pupa -Jezierski nie robi rolet tylko je gdzies kupuje i montuje z oknami-i nie ma w takim kolorze Musiałyby byc np ciemny brąz (takie gładkie- nie drewnopodobne). Rolety to pikuś -bo jak zamknę to i tak mam to w pupie jaki mają kolor, ale do nich są prowadnice takie "naklejone" na samo okno -i to już niestety widac Będą się odróżniały na tle 'drewna' okien takie brązowe pasy (może gdzies to widziałaś -ja widziałam i tragedia!). No i teraz wszystko przemawia za Vidokiem -1. cena (2tys taniej), a po 2. mają rolety, pancerze, prowadnice w kolorze orzecha. Tylko firma trochę słabsza (chociaż na forum ma dobrą opinię). Jakby jezierski dawał orzecha to brałabym bez gadania (nawet mimo tych 2tys różnicy). Nie wiem co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.12.2007 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 http://www.artshobby.pl/katalog/szklo/ornament/altdeutsch_brazowy.jpg http://www.artshobby.pl/katalog/szklo/ornament/altdeutsch_slomka.jpg Znalazłam i mam nowy dylemat. Wolałabym tą słomkę, ale słomki mają tylko dwie tafle, a ja potrzebuję trzy Brązowe mają trzy tafle. I teraz tak... Telefon Nie mam już dylematu - pan od drzwi mi wybił właśnie z głowy mieszanie różnych kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.12.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 No to co w końcu? będą te szybki? jakie? Bo już porządnie namieszałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.12.2007 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Będą te brązowe Znalazłam sklep w W-wie. Przez chwilę się zastanawiałam, czy nie dać słomkowych do pokojów, a brązowych do drzwi zewnętrznych-wewnętrznych Ale zadzwonił pan od drzwi i wybił mi to z głowy Aha, a cenę mają w normie, więc się obędzie bez dopłaty. Bo w tej fabryce pod Częstochową ceny są takie, że dopłata by była. Wychodzi na to, że dobrze, że nie wysyłają Na razie czekam na akcept pana od drzwi - bo właśnie jedzie do tego sklepu z szybkami obejrzeć te cuda. Powiedział, że jak są bardzo nierówne, to i tak trzeba będzie szukać czego innego, bo cośtamcośtam Ale jestem dobrej myśli na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.12.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 No to pijemy za to żeby szybki były proste http://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/Duchess.jpg I za moje orzechowe okna też -bo w końcu Jezierski się określił i rolety też będą orzech (do tego będzie jeszcze rabacik )!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.12.2007 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Zdróweczko http://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/whiskey/whisky%20soda320.jpg I gratulacje w sprawie okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 06.12.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Nie mam już dylematu - pan od drzwi mi wybił właśnie z głowy mieszanie różnych kolorów I za to co by ci pan od drzwi tylko to wybił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.12.2007 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Nie mam już dylematu - pan od drzwi mi wybił właśnie z głowy mieszanie różnych kolorów I za to co by ci pan od drzwi tylko to wybił Myślisz o zębach Jeszcze nie jesteśmy na etapie płacenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 06.12.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Puk Puk - jest tu ktosik....bo się statnio zagubiłam...ale znów jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.12.2007 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.12.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Ok podobną sytuacje miałam z moimi majstrami-mieli otynkować cały dom i firme.Otynkowali tylko firme ,w tym czasie ceny usług zaczeły szaleć i na odczepne jakiemuś gościowi sypneli stawke potrójną i tak straciłam fachmanów No to wypijmy ,żeby u Ciebie było lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.12.2007 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 http://www.drinkstuff.com/productimg/10003.jpg Zdróweczko Jestem w tej dobrej sytuacji, że glazurnik powiedział, że sam mi wszystko dokończy A do majstra będę dzwonić jutro, żeby ustalić, czy on jeszcze dla mnie robi czy już nie Żebym wiedziała, komu mam płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts