OK 26.06.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Cześć Jak mówiłam - gluty wiszą Ale nowe już się rozwinęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.06.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 cześć wiesz, że masz kreskę???? no ale nadrobisz w Urzucie do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Nitu, żebym ja Ci Twoich kresek nie podliczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.06.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 prosze nie wykrzykiwac i podliczac swch kresek, bo będe bała się wchodzić do tego domku, no cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.06.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Nitu, żebym ja Ci Twoich kresek nie podliczyła MOICH KRESEK? przeca ja nie mam żadnych kresek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.06.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Wstałaś? O 4 rano nadawałaś i już na nogach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Nitu, żebym ja Ci Twoich kresek nie podliczyła MOICH KRESEK? przeca ja nie mam żadnych kresek Tiaaaa..... Amalfi Ja wczoraj padłam natychmiast po wejściu do domu, koło 19... obudziłam się o 4 już wyspana Ale koło 5 jeszcze poszłam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.06.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Nitu, żebym ja Ci Twoich kresek nie podliczyła MOICH KRESEK? przeca ja nie mam żadnych kresek Tiaaaa..... Amalfi Ja wczoraj padłam natychmiast po wejściu do domu, koło 19... obudziłam się o 4 już wyspana Ale koło 5 jeszcze poszłam spać to Ty strasznie niezdrowy tryb życia prowadzisz , moja droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.06.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Aaaaaaaa Bo już myślałam, że Ci sie coś porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Jedyne, co mi się porobiło, to ciśnienie - myślałam, że do chałupy nie dojadę, tylko za kierownicą zasnę w korku Nituś, mogłam sobie pozwolić, bo mam wolne dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.06.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Jedyne, co mi się porobiło, to ciśnienie - myślałam, że do chałupy nie dojadę, tylko za kierownicą zasnę w korku Nituś, mogłam sobie pozwolić, bo mam wolne dzisiaj oooooooooooooooo to może mnie nawiedzisz... jadę właśnei do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Olga - ale już się czujesz ok, tak? Szkoda, że nie dojechałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Jedyne, co mi się porobiło, to ciśnienie - myślałam, że do chałupy nie dojadę, tylko za kierownicą zasnę w korku Nituś, mogłam sobie pozwolić, bo mam wolne dzisiaj ale Ci dobrze oczywiście mam na myśli wolne a nie ciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.06.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 nooo ja zmykam.... jade zaszczepić Zoykę i powitać ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Maluszku, już w porządku, dzięki Wczoraj tylko cały dzień na apapie i kawie jechałam, a ta pogoda... szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 nooo ja zmykam.... jade zaszczepić Zoykę i powitać ekipę jaką ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Maluszku, już w porządku, dzięki Wczoraj tylko cały dzień na apapie i kawie jechałam, a ta pogoda... szkoda gadać mnie coś dzisiaj wzięło spać mi się chce nie wiem jak ten dzisiejszy dzień przeżyję Będziesz na aferparty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Maluszku, już w porządku, dzięki Wczoraj tylko cały dzień na apapie i kawie jechałam, a ta pogoda... szkoda gadać mnie coś dzisiaj wzięło spać mi się chce nie wiem jak ten dzisiejszy dzień przeżyję Będziesz na aferparty? Nie dam rady, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Maluszku, sumak sieje się szybko, więc moze masz jakieś małe sadzonki Jeśli nie, to kup nowego - rośnie błyskawicznie Albo posadź coś innego na to miejsce Już wyrastają Na miejscu sumaka będzie rósł sobie lilak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Maluszku, już w porządku, dzięki Wczoraj tylko cały dzień na apapie i kawie jechałam, a ta pogoda... szkoda gadać mnie coś dzisiaj wzięło spać mi się chce nie wiem jak ten dzisiejszy dzień przeżyję Będziesz na aferparty? Nie dam rady, niestety szkoda czy to chodzi o powód, który kiedyś podawałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts