OK 26.06.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Maluszku, sumak sieje się szybko, więc moze masz jakieś małe sadzonki Jeśli nie, to kup nowego - rośnie błyskawicznie Albo posadź coś innego na to miejsce Już wyrastają Na miejscu sumaka będzie rósł sobie lilak Żebyś się nie zdziwiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Maluszku, już w porządku, dzięki Wczoraj tylko cały dzień na apapie i kawie jechałam, a ta pogoda... szkoda gadać mnie coś dzisiaj wzięło spać mi się chce nie wiem jak ten dzisiejszy dzień przeżyję Będziesz na aferparty? Nie dam rady, niestety szkoda czy to chodzi o powód, który kiedyś podawałaś? Tiaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.06.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Maluszku, sumak sieje się szybko, więc moze masz jakieś małe sadzonki Jeśli nie, to kup nowego - rośnie błyskawicznie Albo posadź coś innego na to miejsce Już wyrastają Na miejscu sumaka będzie rósł sobie lilak zdecydowanie lepszy wybór - sumaki są jak chwasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Maluszku, sumak sieje się szybko, więc moze masz jakieś małe sadzonki Jeśli nie, to kup nowego - rośnie błyskawicznie Albo posadź coś innego na to miejsce Już wyrastają Na miejscu sumaka będzie rósł sobie lilak zdecydowanie lepszy wybór - sumaki są jak chwasty Ja tylko jakoś nie wierzę w likwidację sumaka Właśnie dlatego, że jest jak chwast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.06.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Maluszku, sumak sieje się szybko, więc moze masz jakieś małe sadzonki Jeśli nie, to kup nowego - rośnie błyskawicznie Albo posadź coś innego na to miejsce Już wyrastają Na miejscu sumaka będzie rósł sobie lilak zdecydowanie lepszy wybór - sumaki są jak chwasty Ja tylko jakoś nie wierzę w likwidację sumaka dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.06.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A gdzie moja współlokatorka? Może już pojechała zająć najwygodniejsze łóżko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Małgoś? Gdzieś we Wrocku grasuje chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Maluszku, sumak sieje się szybko, więc moze masz jakieś małe sadzonki Jeśli nie, to kup nowego - rośnie błyskawicznie Albo posadź coś innego na to miejsce Już wyrastają Na miejscu sumaka będzie rósł sobie lilak zdecydowanie lepszy wybór - sumaki są jak chwasty Ja tylko jakoś nie wierzę w likwidację sumaka dlaczego? wykończę go jak nic jakimś rundapem albo cuś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Maluszku, sumak sieje się szybko, więc moze masz jakieś małe sadzonki Jeśli nie, to kup nowego - rośnie błyskawicznie Albo posadź coś innego na to miejsce Już wyrastają Na miejscu sumaka będzie rósł sobie lilak zdecydowanie lepszy wybór - sumaki są jak chwasty Ja tylko jakoś nie wierzę w likwidację sumaka dlaczego? wykończę go jak nic jakimś rundapem albo cuś takiego Wylizie u sąsiada, albo przy drodze i będzie atakował stamtąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.06.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 ale gad!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 No, gad faktycznie Na osiedlu u mamy są regularnie koszone odrosty na trawniku. Gad się przebija przez asfalt na alejkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.06.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 no to nieżle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.06.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 dlatego nie mam sumaka i mieć nie będę, choć sadzonki sąsiadka oferowała kilkakrotnie i nawet mi się on podoba, ale nie pasuje mi w ogrodzie, a poza tym ten kłopot z rozsiewaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 On się nie rozsiewa - to by było pół biedy i koszenie by wystarczyło On się właśnie odrostami korzeniowymi rozrasta - typowy chwast Ale faktycznie wygląda fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.06.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 kurcze jak teraz pomysle to u nas na osiedlu pełno ja nawet podpisywałam, że ze on z rodziny jakis klonow jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Z klonem to on nie ma nic wspólnego, ale na osiedlach faktycznie fajnie wygląda - no i nie rośnie wysoki, więc nie zacienia mieszkań Całkiem się nadaje na osiedla, przynajmniej póki nie próbuje rozwalić asfaltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.06.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Już od kilku godzin gadacie o jakimś sumaku. Aż sobie zobacze, czy go gdzie nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Wiedziałabyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.06.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 No to całe szczęście, bo to podobno straszna gadzina. Ale ładny jest, trzeba przyznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ładny, ładny - jak bym miała baaardzo dużą działkę, to bym sobie strzeliła taki sumakowy kącik Ale nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts