OK 30.06.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.06.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Oto moja Elegans: http://www.fototube.pl/pictures/2606_0012.jpg widać tę jedną plamkę, która mnie niepokoi a tu kwiat: http://www.fototube.pl/pictures/2606_002.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Monia, wyluzuj z tą plamką Mój 'Blue Cadet' cały taki - nie ma się czym martwić, to są oparzenia lub jakieś inne uszkodzenia mechaniczne (w transporcie np.) Może jakiś grzybek - jak chcesz, to go psiknij czymś tam, ale ja bym sobie odpuściła To nie znaczy, że ona na pewno nie ma wirusa - bo ten ponoć i po kilku latach potrafi się ujawnić. Ale ta plamka to nie wirus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Zapomniałam dodać - piękna jest Zastanawiałam się nad nią wczoraj, bo też ładne były u nas Ale z tymi dużymi muszę baaaardzo uważać, więc chyba się zdecyduję na 'Guacamole' - prześliczne były sadzonki, też biały kwiat i pachnący Tu masz mojego BC http://lh3.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/SjC-lDbKjaI/AAAAAAAACJA/A1JHuxKpUac/s400/P6100553.JPG Liście paskudne, mam nadzieję, że jak skończy kwitnąć, to wypuści jeszcze kilka normalnych liści - zauważyłam, że te kwitnące jakby zatrzymywały się w rozwoju Nowe liście są tylko na tych bez pędów kwiatowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 cześć Olga! W końcu Cię poznałam. I jest mi z tego powodu bardzo miło. Buziaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Cześć Edmarciu Mi też bardzo miło - a spotkanka trzeba powtarzać Daleko nie mamy, tylko ten czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Cześć Edmarciu Mi też bardzo miło - a spotkanka trzeba powtarzać Daleko nie mamy, tylko ten czas hmmmm..... szybciej zobaczą Cie w Honolulu niz do mnie zajedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Lojezu, ledwo kaca wyleczyla i juz zielencuje. [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ło matko, kto powiedział, że wyleczyłam Już mam nowego Życie towarzyskie to mnie wykończy kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.06.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Olga, właśnie przeczytałam dobry tekst Wusi brata: nie można dopuscić, żeby kac nas dogonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Eeee, u mnie inaczej - od tygodnia głowa mi pęka, chyba że mam kaca Wolę kaca Monia, kupować tę Guacamolę? Tupta za mną od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.06.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Jak Ci tak bardzo skrobie marchewki, to ją kup Mnie się podobają wszystkie hosty, ale te białokwiatowe są super. Niestety niewiele ich jest Francess Williams chyba też powinien być z białym kwiatem. Ja na razie powiedziałam hostom STOP, bo już ich mam chyba 30 Ostatnio jakoś tak się kolekcja zwiększyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 To kupię, zanim mnie rozdepcze Jeśli jeszcze nie masz FW (wg mnie - nie), to się wstrzymaj, póki Ci więcej cienia nie wyrośnie, podobno jest strasznie wrażliwa na słońce Ja mam na razie 11.... eee, miałam do wczoraj Czyli 13+Guacamole Chodzi za mną jeszcze kilka, ale miniaturek, przede wszystkim So Sweet i Fragrant Blue - obie pachnące Muszę przyjąć jakiś klucz do tych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.06.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 a ja wczoraj w kwiaciarni widziałam ekstra kfiatka (doniczkowego) -kurkumę-śliczna jest -chyba se kupię:http://www.urzadzamy.pl/zdjecia/zielone_przeboje_3_1_.jpeghttp://comps.fotosearch.com/comp/BLG/BLG010/kurkuma-roslina-curcuma_~T50253BL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ładny, Kasiu Ja w domu kwitnących nie mam, bo zazwyczaj strasznie się trzeba z nimi cackać i to wtedy, jak już przekwitną Ale jak kto lubi, to efekty rzeczywiście mogą być fantastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.06.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ładny, Kasiu Ja w domu kwitnących nie mam, bo zazwyczaj strasznie się trzeba z nimi cackać i to wtedy, jak już przekwitną Ale jak kto lubi, to efekty rzeczywiście mogą być fantastyczne Twojej kocie by pewnie smakował, bo w końcu kurkuma to przyprawa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ładny, Kasiu Ja w domu kwitnących nie mam, bo zazwyczaj strasznie się trzeba z nimi cackać i to wtedy, jak już przekwitną Ale jak kto lubi, to efekty rzeczywiście mogą być fantastyczne Twojej kocie by pewnie smakował, bo w końcu kurkuma to przyprawa jest Tego nigdy nie wiadomo, np. ziółek nie rusza (mięta, melisa, oregano, szałwia itd.). Ostatnio się zajęła papirusem, ale mu to nie szkodzi - im bardziej zeżarty od góry, tym więcej puszcza od dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.06.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ostatnio się zajęła papirusem, ale mu to nie szkodzi - im bardziej zeżarty od góry, tym więcej puszcza od dołu mój papirus tez tak ma, tylko nie z powodu koty, a poniewaz notorycznie zapominam go podlewać i muszę go ciachać nozyczkami dość często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ostatnio się zajęła papirusem, ale mu to nie szkodzi - im bardziej zeżarty od góry, tym więcej puszcza od dołu mój papirus tez tak ma, tylko nie z powodu koty, a poniewaz notorycznie zapominam go podlewać i muszę go ciachać nozyczkami dość często O moim można powiedzieć, że wszedł w symbiozę z kotem Muszę go tylko przesadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.06.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Olga, ja kupiłam jakiś miesiąc temu piękną hostkę w kolorze janej zieleni - limonkową z fioletowym kwiatem (ma ich aż 3) - jest malutka, bardzo pełna i wdzięcznie wygląda na tle tych większych. Nie wiem jak się nazywa, ale jest ładna. A Ty już masz również pokaźną kolekcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts