OK 04.07.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Oj tak, ja tylko sprzątam - właśnie w całym mieszkaniu rozchodzi się zapach mięty, bazylii i oregano, bo w ferworze walki wpadła w doniczkę z ziołami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.07.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dzień dobry sobotnio Jeśli chodzi o komary i muszyska to odkąd mam to mieszkanie, zauważyłam, że ich tu prawie w ogóle nie ma Przez cały rok trafi się parę zabłąkanych sztuk i to wszystko Mam za to corocznie inwazję ciem i takich małych zielonkawych muszek. Te małe są szczególnie upierdliwe, bo nie gryzą, za to się lepią .... Idę ratować kwiatki.... Za późno Kota właśnie upolowała kolejną ćmę z muchami nawet spokój, z muszkami też, ale te meszki na działce są okrutne - po takim ugryzieniu od razu szpital U Ani też niebezpiecznie - ma przy balkonie gniazdo szerszeni - musi baaaaaaaaaaaardzo uważać na Nadusię, na co Ją bardzo uwrażliwiałam, bo Nadia jest alergiczna i ukąszenie szerszenia może być w skutkach b.niedobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Jeszcze nic nie zrobiła z tym gniazdem???!!! Przecież już chyba w zeszłym roku o nim pisała, w każdym razie już dawno Trzeba jej przemówić do rozsądku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 04.07.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Cześć! Dopiero dziś wpadam się witać, bo miałam ambitny plan obejrzenia Twojego mieszkanka, ale padłam Za to wiem, gdzie jest - mieszkałam przedtem na Okopowej No nic, trochę pokopię i może znajdę efekt finalny remontu. Pozdrawiam, jeszcze tu wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Cześć Joskul Finalnego-finalnego nie znajdziesz W zasadzie to co jest do pokazania jest na pierwszej stronie - wrzucam tam fotki sprzed i po - dalej same ploty, więc szkoda zachodu Ale na ploty zapraszam jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.07.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dzień dobry niedawno wstałam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2009 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Nooo, to nieźle wczoraj musiałaś zabalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.07.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 No właśnie nic Ania z tym nie zrobiła. Trochę Ją nastraszyłam, to może się za to weźmie, postraszyłam, bo to naprawdę niebezpieczne dla wszystkich, zwłaszcza dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Przecież nie może tego gniazda mieć w nieskończoność Coś się w końcu komuś stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.07.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 nawet nie mów gniazda likwiduje straż pożarna - wystarczy zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witanko niedzielne http://www.daniele-pasticcere.it/wp-content/uploads/2008/11/prima-colazione1.jpg Moniu, wiem, że straż - było już kilka rozmów na ten temat - tylko trzeba ją wezwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.07.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 cześć, Olguś sok, kawa - pochłaniam na leżąco, bo podnieść się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ja też na leżąco, bo mi się wstawać nie chce A Tobie się rzeczywiście należy opieprz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.07.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 a ja wstałam bo zaraz mam następnych oglądaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A ja właśnie dumam, że trzeba się zebrać za porządków ciąg dalszy Perfekcjonistka Ania przyjeżdża, trza chałupę do ładu doprowadzić Lepszej okazji nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.07.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A ja właśnie dumam, że trzeba się zebrać za porządków ciąg dalszy Perfekcjonistka Ania przyjeżdża, trza chałupę do ładu doprowadzić Lepszej okazji nie będzie która Ania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A ja właśnie dumam, że trzeba się zebrać za porządków ciąg dalszy Perfekcjonistka Ania przyjeżdża, trza chałupę do ładu doprowadzić Lepszej okazji nie będzie która Ania? Ania-Dario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.07.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A ja właśnie dumam, że trzeba się zebrać za porządków ciąg dalszy Perfekcjonistka Ania przyjeżdża, trza chałupę do ładu doprowadzić Lepszej okazji nie będzie która Ania? Ania-Dario no co TY!? a co to się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A ja właśnie dumam, że trzeba się zebrać za porządków ciąg dalszy Perfekcjonistka Ania przyjeżdża, trza chałupę do ładu doprowadzić Lepszej okazji nie będzie która Ania? Ania-Dario no co TY!? a co to się stało? Uznałam, że wakacje jej się należą Wprawdzie z tygodnia już się zrobiły 4 dni, ale dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.07.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Uznałam, że wakacje jej się należą Wprawdzie z tygodnia już się zrobiły 4 dni, ale dobre i to to ona sama przyjeżdza? a co z dzieciaczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts