OK 05.07.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Uznałam, że wakacje jej się należą Wprawdzie z tygodnia już się zrobiły 4 dni, ale dobre i to to ona sama przyjeżdza? a co z dzieciaczkami? Z dzieciami przyjeżdża, D. je przywiezie i odbierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.07.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Uznałam, że wakacje jej się należą Wprawdzie z tygodnia już się zrobiły 4 dni, ale dobre i to to ona sama przyjeżdza? a co z dzieciaczkami? Z dzieciami przyjeżdża, D. je przywiezie i odbierze O maj got! to Ci się szykuje rewolucja w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Uznałam, że wakacje jej się należą Wprawdzie z tygodnia już się zrobiły 4 dni, ale dobre i to to ona sama przyjeżdza? a co z dzieciaczkami? Z dzieciami przyjeżdża, D. je przywiezie i odbierze O maj got! to Ci się szykuje rewolucja w domu Ej tam, zaraz rewolucja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.07.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Uznałam, że wakacje jej się należą Wprawdzie z tygodnia już się zrobiły 4 dni, ale dobre i to to ona sama przyjeżdza? a co z dzieciaczkami? Z dzieciami przyjeżdża, D. je przywiezie i odbierze O maj got! to Ci się szykuje rewolucja w domu Ej tam, zaraz rewolucja zobaczymy co powiesz za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2009 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Uznałam, że wakacje jej się należą Wprawdzie z tygodnia już się zrobiły 4 dni, ale dobre i to to ona sama przyjeżdza? a co z dzieciaczkami? Z dzieciami przyjeżdża, D. je przywiezie i odbierze O maj got! to Ci się szykuje rewolucja w domu Ej tam, zaraz rewolucja zobaczymy co powiesz za tydzień Za dwa 18ego przyjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Dobra, zmywam się do tego odgracania Wczoraj poczyniłam pierwsze, nieśmiałe ruchy i jak zwykle u mnie - skończyło się na jeszcze większym pieprzniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.07.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 OK! to powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.07.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 po co sprzątasz Ania przyjedzie to Ci wysprząta - przecież Ona nie wysiedzi na tyłku bez porządkowania Chyba, że ją czymś przywiążesz do fotela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Mam zamiar ją przywiązać do fotela Oczywiście pomiędzy ganianiem między ogrodniczymi A tak na serio, to wreszcie mam motywację Jak się mieszka samemu i ma się tylko własny syf, to on całkiem nie przeszkadza Ale leje u nas A ja się właśnie zabrałam za mycie okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 To kiedy Ania przyjezdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Na 90% 18ego i zostaje do środy No chyba że skorzystam z tego łańcucha i ją zwiążę do weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 To moze powtorzycie w sierpniu, bo ja sie bede musiala przejechac chyba tak z 2 razy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Pomysł jest niegłupi Pogadamy A nie dasz rady teraz przyjechać? Może być w tygodniu - urlop będę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Nie, musze w koncu napisac te glupia prace. W sierpniu powinnam byc luzniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Szkoda Zobaczymy, jak będzie Ale jak będziesz, to się odezwij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.07.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Nie, musze w koncu napisac te glupia prace. jak już piszesz -to może mądrą napisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Nie, musze w koncu napisac te glupia prace. jak już piszesz -to może mądrą napisz? Taaaa, najlepiej na FM ja opublikuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.07.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Nie, musze w koncu napisac te glupia prace. jak już piszesz -to może mądrą napisz? Taaaa, najlepiej na FM ja opublikuje. a jaki temat? do którego wewontku by pasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Nie, musze w koncu napisac te glupia prace. jak już piszesz -to może mądrą napisz? Taaaa, najlepiej na FM ja opublikuje. a jaki temat? do którego wewontku by pasował? Kasia, temat byl tu juz z 700 razy. Moze ja najpierw to napisze, OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.07.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 połikendowo przyszłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts