kachna28 07.12.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Wiesz co.. powiem Ci po cichutku że mąż mnie molestuje na ten canadian kolor okien jednak i w zasadzie to prawie zmolestował Co o nim myślisz? Oto CANADIAN z Jezierskiego: http://www.1kowalczyk.pl/wzornik/kolor_1.jpg Wygląda ZUPEŁNIE inaczej niż złoty dąb. W zasadzie jestem w 90% przekonana, tylko boję się, że nie dobiorę drzwi wewnętrznych, bo to nie jest typowy kolor Calvados: http://www.sklep-internet.pl/galerie/skrzydlo-drzwi-wewnetrzn_664_m.jpg Dąb: http://www.sklep-internet.pl/galerie/skrzydlo-drzwi-wewnetrzn_665_m.jpg Olcha: http://www.sklep-internet.pl/galerie/skrzydlo-drzwi-wewnetrzn_666_m.jpg Mahoń: http://www.sklep-internet.pl/galerie/skrzydlo-drzwi-wewnetrzn_669_m.jpg no i co...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.12.2007 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Bardzo ładny ten canadian Podobuje mnie się Myślę, że z mahoniem nie będzie głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.12.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Teoretycznie najbardziej pasi Mahoń. Tylko ten mahoń a "prawdziwy" mahoń to niebo a ziemia.. Np okna mahoniowe to takie: http://vidok.pl/vidok/images/Image/pcv_machon.gif Kosmos... Drzwi zewnętrzne pewnie będą "złoty dąb" bo tu kolorystyka jeszcze bardziej ograniczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.12.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 jest jeszcze "jabloń" ale to już z innej firmy:http://james.nazwa.pl/images/manhattan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.12.2007 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Kachna, a spróbuj zapytać u jezierskiego, co najlepsze do tego canadiana. Pewnie mają już gotową odpowiedź. Warto ją poznać, a nuż będzie prawidłowa? Co ich klienci dobierają do tego canadiana? Powinni wiedzieć takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.12.2007 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Cześć http://img352.imageshack.us/img352/3390/cup1ms.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.12.2007 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 dwie kawki z rana to by Wam mogły zaszkodzić, tę zdublowaną wylałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.12.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Hej -hej! Kobieto -ale ty niezdrowo jadasz ! Ale mogę się przyłączyc http://www.strykowski.net/wlochy/Deser_udelorowany_mieta_3657.jpg Co do kolorów i wiedzy w salonie -to może w Warszawie w jezierskim mają orientację, u nas to pani uważa że to "jakby odmiana złotego dębu "... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.12.2007 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Najpierw mi się zdublowały posty i zanim zdążyłam wykasować już było za późno Potem jak pisałam odpowiedź, to mi się komp zawiesił I oczywiście wcięło mi całą Kachna, a może spróbuj faktycznie zadzwonić do jakiego salonu w Wawie Denerwują mnie takie palanty, którym się nie chce zainteresować - bo klienci na pewno mają takie dylematy, nie Ty jedna Ale między nami Ci powiem, że odkąd masz "problem okienny" zaczęłam pilnie się przyglądać domom z jasną dachówką - ona mi się zresztą najbardziej podoba I mi osobiście najbardziej się widzą do niej zwykłe białe okna Ale jak już wiesz, ja mam wszystko na odwyrtkę i nie po to to gadam, żebyś się nad tym zastanawiała czy cóś Tylko gadam, żeby gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 08.12.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Co tak późno wstałyście, ja od 8.00 od 7 grudnia siedzę w pracy, jeszcze tylko 40 minut i wolne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.12.2007 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Mam nowe wieści z frontu Nareszcie 1. Łazienka prawie skończona!!!! Hurrraaa Jeszcze troszkę fugi zabrakło, ale może już uzupełnione. Fotki dzisiaj, bo bateria mi padła w aparacie 2. Robi kuchnię i dzisiaj już zacznie malować!!!! Zara lecem po farbki 3. Zamówiłam prawie całe agd (prócz zlewu) W zachwalanym mediamix.pl Zobaczymy - wczoraj dzwoniłam z 50 razy do handlowca i z duuużą cierpliwością odpowiadał na moje nawet najbardziej idiotyczne pytania A 23:45 dostałam mailem potwierdzenie zamówienia Wyszło mi u nich ok. 200 stówy taniej niż w innych internetowych, a jeszcze dostałam ok. 200 stówek rabatu Dostawa 80 zł za całość. Taniej to chyba tylko na sztuki byłoby kupować, ale wtedy koszty dostawy pewnie i tak by zeżarły różnicę Jak na razie jestem zadowolona, zobaczymy jak będzie z dostawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.12.2007 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Co tak późno wstałyście, ja od 8.00 od 7 grudnia siedzę w pracy, jeszcze tylko 40 minut i wolne!! Odpracowujesz spotkania na wysokim szczeblu, czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.12.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Białe odpadają!!! mam teraz -i już bardzo dziękuję! po pierwsze mieszkam obok bardzo ruchliwej ulicy -więc praktcznie powinnam myc okna z tego ulicznego syfu co tydzień (czego ovczywiście nie robię ) A poza tym, okna zżółkły od wewnątrz i niczym nie mogę ich doczyścic Dlatego teraz bedą brązowe i mycie raz w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.12.2007 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Białe odpadają!!! mam teraz -i już bardzo dziękuję! po pierwsze mieszkam obok bardzo ruchliwej ulicy -więc praktcznie powinnam myc okna z tego ulicznego syfu co tydzień (czego ovczywiście nie robię ) A poza tym, okna zżółkły od wewnątrz i niczym nie mogę ich doczyścic Dlatego teraz bedą brązowe i mycie raz w roku Zawsze jest coś za coś Teraz już chyba tak nie żółkną Ale mówiłam, że to tylko moje zdanie wizualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 08.12.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Co tak późno wstałyście, ja od 8.00 od 7 grudnia siedzę w pracy, jeszcze tylko 40 minut i wolne!! Odpracowujesz spotkania na wysokim szczeblu, czy jak ? jeszcze gorzej, skończyłam kolejny projekt, mam następną wycenę i jestem załamana. Bowiem jednak okna Vidok odpadają, albowiem nie wytrzymują ciężaru szyby P4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.12.2007 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Co tak późno wstałyście, ja od 8.00 od 7 grudnia siedzę w pracy, jeszcze tylko 40 minut i wolne!! Odpracowujesz spotkania na wysokim szczeblu, czy jak ? jeszcze gorzej, skończyłam kolejny projekt, mam następną wycenę i jestem załamana. Bowiem jednak okna Vidok odpadają, albowiem nie wytrzymują ciężaru szyby P4 Wiem, czytałam w Twoich komentarzach. Nie odzywam się, bo ni w ząb nie mam pojęcia w temacie cen okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.12.2007 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Jestem z powrotem. Nabyłam farby drogą kupna Fot z łazienki nie będzie, bo już tam zrobił taki syf, że chyba tylko na konkurs syfu by się nadawały Ale za to widzę, że się chłopak wziął do roboty i realna się robi końcówka we wtorek To wtedy będą wszystkie fotki A potem drzwi... A potem kuchnia... A na końcu blaciki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.12.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 A jakie farby? zielono-czerwone do salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.12.2007 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 A jakie farby? zielono-czerwone do salonu? Będzie tak: białe sufity w pokojach, na korytarzu i oczywiście w łazience. "Buduar" - bladziutka zieleń i jedna ciemnoczerwona ściana vis a vis okna, na oknie zasłony w tym samym kolorze czerwieni Sypialnia jasnożółta - nie będę kombinować z kolorami ścian, tylko będą dodatki niebiesko-zielone. Kuchnia i korytarz też jasnożółty, ale inny odcień niż w sypialni, taki bardziej maślany Kolor w kuchni też na suficie. Sufit będzie zachodził na ściany na ok. 20 cm, ta czerwona ściana w sypialni też nie od brzegu do brzegu, tylko taki kwadrat też po 20 cm od jednej i drugiej ściany Zobaczymy jak to wyjdzie Nazw kolorów nie podaję, bo brałam ze wzornika i mają tylko numerki. Numerki mogę podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.12.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 A kto Ci te cuda będzie malował? Rajmund, glazurnik czy jakiś nowy spec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts