monia i marek 17.07.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 a ja wyrzucam, jak się zsiadzie to z butelek, bo mi śmierdzi inaczej niż dawne, prawdziwe zsiadłe mleko spróbuję jednak obu sposobów, bo baaardzo takie lubię oczywiście to nie będzie to, co od krowy, gdzie nożem się krajało chcąc nalać do kubka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 No pewnie, że takie od krowy to całkiem inne Ale ja wolę mimo wszystko takie swoje, bo to sklepowe jakoś mi nie podchodzi Już wolę kefir Cuś mi komp odmawia współpracy - czas się zbierać do roboty W ramach roboty jadę nawiedzić Ikeę, tym razem w celach zakupowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.07.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 przyjdę obejrzeć relację z zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.07.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Olga, czekaj z tą Ikeą, też bym chętnie u Ciebie odwiedziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 I tak będę musiała pojechać jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.07.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 hej, mam przerwę, bo małą usypiam Olga, my dojedziemy wcześnie do Wawy, ale do Ciebie wpadniemy po obedzie, żebyś się nie kłopociła Zaglądniemy do Łazienek i gdzieś tam jeszcze, bo Darek dużo czasu na zwiedzanie nie będzie miał. Jaka ma być pogoda? Bo wczoraj ponoć Was zalało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Dzisiaj nas zalało Reszta przez tel. Mam problemy z kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.07.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 ale Wam dobrze z tym spotkaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Monia, to przyjedź Znów się złaziłam po Ikei, nabyłam półkę do kuchni http://www.ikea.com/PIAimages/23052_PE107839_S4.jpg Daleko odbiega od moich wyobrażeń, ale na gwałt potrzebowałam czegoś w konkretnych rozmiarach i niewielkiej cenie Będzie póki się nie dorobię Chyba tylko przemaluję, bo mi ta brzoza pasuje jak wół do karety Nabyłam też takie cudo: http://www.ikea.com/PIAimages/0090977_PE225902_S4.JPG http://www.ikea.com/PIAimages/0090999_PE226009_S4.JPG 2w1 Pozbędę się na rzecz mamy zapasowej kołdry, której nie mam gdzie trzymać Poza tym, z rzeczy śmiesznych, kieszeń na piloty (+ telefony itd.) - wreszcie kota przestanie zrzucać z szafki http://www.ikea.com/PIAimages/0083593_PE209838_S4.JPG Czerwoną, a co Ponadto 5 poszewek na poduszeczki do kuchni na ławę, bieżnik do kuchni na stół, kartony (za mało) i jakieś inne graty i duperele Nie kupiłam regału do sypialni, bo.... odbiór w magazynie zewnętrzym Tzn. 80 km za Warszawą Ale zapłacić trzeba na miejscu Noooo, jeszcze mnie nie pogięło, żeby po regalik za kilkadziesiąt złotych jechać taki kawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.07.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 teraz mówisz gdybym wiedziała wcześniej, to ... wybrałabym się czy to cudo to składana kołdra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.07.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 OK Jak ja lubię takie zakupy Pokaż później tę kołdrę w realu, bo teraz rozumiem co innego masz w głowie A z regałem - dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 To cudo, to składana kołdra Bardzo mi to pasuje, bo zapasową trzeba mieć - a to jednak kawał grata i miejsce zajmuje A takie to sobie może na widoku leżeć non-stop i gra Tylko poszewkę jeszcze jakąś pasującą dobiorę i finito Monia, ja sobie teraz nabędę jakieś spanko gościnne i będzie można przyjeżdżać w każdej chwili Kołdra już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Amtla, wściekłam się, bo do łba mi nie przyszło, więc nie wzięłam paru innych rzeczy, a wracać już nie miałam siły A kołdra jest fajna - po rozłożeniu suwak ma tylko na wierzchu, dookoła tej wzorzystej części, więc przy spaniu nie powinno przeszkadzać A jak kupię sofkę do spania, to sobie będzie leżeć w formie poduchy na tej sofie i cześć Strasznie jestem zadowolona, bo właśnie miałam zgryza, gdzie ja upchnę gościnną kołdrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.07.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 a cena? duża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.07.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 a żesz Ty? musiałaś obkupic się w Ikei????no musiałaś jak tak mi do niej tęskkno wakacyjnie koniecznie muszę do niej sie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 20.07.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Olga, super są te składane kołdry. W przystępnych cenach? Chyba się wybiorę na zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.07.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Hm, a co tu tak pusto? Wszyscy na urlopach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.07.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.07.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witanko, witanko Jestem w przelocie Była u mnie Ania (DarioAS) z dziećmi - Nadią i Dawidkiem oraz, przelotnie, Mąż jako driver Właśnie zapakowałam towarzystwo do samochodu i poooojechaaaalii Program mieliśmy mocno napięty i stąd nasza nieobecność na forum - zresztą komputer mojej mamy (u niej mieszkaliśmy) postanowił strajkować przy każdej nadarzającej się okazji Umęczyliśmy się wszyscy straszliwie, również ze względu na upały, ale warto było - dzieci wspaniałe i bardzo grzeczne, wyszalały się chyba za wszystkie czasy Co poniektórzy dorośli też - zakupowo Na dowód kilka fotek na szybko, mam nadzieję, że Ania, nie będzie miała nic przeciwko W Łazienkach http://lh4.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Smi5mFYP6-I/AAAAAAAACzk/QBK6ug69AIo/s800/P7180009.JPG Obowiązkowo na placu zabaw http://lh5.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Smi5wAFUGlI/AAAAAAAACzo/KIVSgilTCX4/s800/P7220139.JPG Młodego mężczyznę trudno było złapać obiektywem, bo usiłował sprawdzić na ilu sprzętach jednocześnie da się być http://lh3.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Smi55YbthxI/AAAAAAAACzs/Qt00M9rPGgo/s800/P7220137.JPG Ciocia Olga ma fajne zęby http://lh5.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Smi5-qXOToI/AAAAAAAACzw/e4_yc2bD0qY/s800/P7190096.JPG Mam nadzieję, że wszyscy wracają zadowoleni Aniu, bardzo Wam dziękuję za wizytę i zapraszam ponownie PS. Róże w samochodzie upychaliśmy kolanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.07.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Aka, Amalfi - żyję, tylko jw. Bea, sorki, że tak późno - z tą przystępnością, to różnie bywa, zależy ile do pierwszego zostało Kołdro-poducha 7 dyszek Amtla, kołdra w realu jeszcze foty nie ma Ale myślę, że jak Ania dotrze na forum, to może wydać osobistą recenzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts