magi 02.08.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 semka taka biała ta sofa, że bałabym się że pobrudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.08.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Eeee, no przecież coś na nią rzucę Tylko na razie narzutę za dużą kupiłam Nawet nie musiałabym brudzić - kota by się ze dwa razy przespała i miałabym skubanie do końca świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.08.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Eeee, no przecież coś na nią rzucę Tylko na razie narzutę za dużą kupiłam Nawet nie musiałabym brudzić - kota by się ze dwa razy przespała i miałabym skubanie do końca świata i jeden dzień dłużej wiem o co chodzi mój potwór ma takie igiełkowate kudełki, że wszędzie się wbijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.08.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Eeee, no przecież coś na nią rzucę Tylko na razie narzutę za dużą kupiłam Nawet nie musiałabym brudzić - kota by się ze dwa razy przespała i miałabym skubanie do końca świata i jeden dzień dłużej wiem o co chodzi mój potwór ma takie igiełkowate kudełki, że wszędzie się wbijają Wiem, o czym mówisz - wyżły miałam, sierść podobna Ale te kocie, to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.08.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Eeee, no przecież coś na nią rzucę Tylko na razie narzutę za dużą kupiłam Nawet nie musiałabym brudzić - kota by się ze dwa razy przespała i miałabym skubanie do końca świata i jeden dzień dłużej wiem o co chodzi mój potwór ma takie igiełkowate kudełki, że wszędzie się wbijają Wiem, o czym mówisz - wyżły miałam, sierść podobna Ale te kocie, to... jest jedno wyjście wywal tego kota z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.08.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Eeee, no przecież coś na nią rzucę Tylko na razie narzutę za dużą kupiłam Nawet nie musiałabym brudzić - kota by się ze dwa razy przespała i miałabym skubanie do końca świata i jeden dzień dłużej wiem o co chodzi mój potwór ma takie igiełkowate kudełki, że wszędzie się wbijają Wiem, o czym mówisz - wyżły miałam, sierść podobna Ale te kocie, to... jest jedno wyjście wywal tego kota z domu Poczekam, aż wywalisz psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.08.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Eeee, no przecież coś na nią rzucę Tylko na razie narzutę za dużą kupiłam Nawet nie musiałabym brudzić - kota by się ze dwa razy przespała i miałabym skubanie do końca świata i jeden dzień dłużej wiem o co chodzi mój potwór ma takie igiełkowate kudełki, że wszędzie się wbijają Wiem, o czym mówisz - wyżły miałam, sierść podobna Ale te kocie, to... jest jedno wyjście wywal tego kota z domu Poczekam, aż wywalisz psa może nie wywalę ale ogólę go na łyso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.08.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Eeee, no przecież coś na nią rzucę Tylko na razie narzutę za dużą kupiłam Nawet nie musiałabym brudzić - kota by się ze dwa razy przespała i miałabym skubanie do końca świata i jeden dzień dłużej wiem o co chodzi mój potwór ma takie igiełkowate kudełki, że wszędzie się wbijają Wiem, o czym mówisz - wyżły miałam, sierść podobna Ale te kocie, to... jest jedno wyjście wywal tego kota z domu Poczekam, aż wywalisz psa może nie wywalę ale ogólę go na łyso Aaaa, to już jest drugie wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.08.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Eeee, no przecież coś na nią rzucę Tylko na razie narzutę za dużą kupiłam Nawet nie musiałabym brudzić - kota by się ze dwa razy przespała i miałabym skubanie do końca świata i jeden dzień dłużej wiem o co chodzi mój potwór ma takie igiełkowate kudełki, że wszędzie się wbijają Wiem, o czym mówisz - wyżły miałam, sierść podobna Ale te kocie, to... jest jedno wyjście wywal tego kota z domu Poczekam, aż wywalisz psa może nie wywalę ale ogólę go na łyso Aaaa, to już jest drugie wyjście to czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 A ja kcem kotka. Ale duzego takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.08.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 A ja kcem kotka. Ale duzego takiego. Masz http://www-users.mat.umk.pl/~danka/tygrys/tiger_10.jpg Magi, to musisz wpaść ją potrzymać przy góleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.08.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 A ja kcem kotka. Ale duzego takiego. Masz http://www-users.mat.umk.pl/~danka/tygrys/tiger_10.jpg Magi, to musisz wpaść ją potrzymać przy góleniu ciekawe jaką ten ma sierściuchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.08.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 A ja kcem kotka. Ale duzego takiego. Masz http://www-users.mat.umk.pl/~danka/tygrys/tiger_10.jpg Magi, to musisz wpaść ją potrzymać przy góleniu ciekawe jaką ten ma sierściuchę Obstawiam, że miękką Ale sprawdzać nie będę i tak wiadomo, że też obłazi Duuuużoooo Ale z betonu to chyba łatwo się sprząta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 A Wy myslicie, ze po co ja ten beton sobie zrobilam? Sliczny tygrysek, wlasnie takiego kcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.08.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Sasiad by sie posral ze strachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.08.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 I zrezygnowałby z głupich pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Ale takiego bengala to bym mogla miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.08.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Stopkę masz nieaktualną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Voila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts