monia i marek 13.08.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 myślę nad tymi szprosami takie chude szprosy, jak w dworku Matejki nie wyglądają najlepiej, co? Niestety tylko takie mi teraz mogą zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Mniejszego zdjęcia nie było? Odpuść te szprosy na razie, mówię Ci Poczekaj, aż będziesz miała wszystkie okna - dopiero wtedy będziesz wiedziała, jak to się razem prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.08.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 da się powiększyć jak na nie klikniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 da się powiększyć jak na nie klikniesz Noooo, gigant po prostu Nie rozśmieszaj mnie, nic nie widać na tej focie Odpuść na razie ten temat, zajmij się schodami, łukami, kolumnami... czymkolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.08.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 co Ty ja mam zdjęcie na cały monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 A ja wielkości większego awatarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 No ok, chyba że wejdę ze stronki... Nigdy tego nie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.08.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 a klikałaś powiększenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 W powiększenie klikałam, ale nigdy nie wchodzę ze stronki, którą mi google wywalą, a prosto w fotkę - zazwyczaj podpięty jest pełen rozmiar, a tu tylko prevka była Monia, wcale te szprosy nie wyglądają źle, to też normalne było, że grube idą tam, gdzie jest część otwierana, a pozostałe cieńsze. Te grube jednak od cholery światła zabierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.08.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Czemu? niestety są do skucia, bo to też mamy sp...ne są za nisko - nie uwzględniono tego, że podłoga podniesie się o 10cm w związku z ociepleniem i wylewką aż żal kuć, bo to przynajmniej solidnie było wykonane jeden już poleciał, jeszcze jeden został strasznie to teraz wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.08.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 W powiększenie klikałam, ale nigdy nie wchodzę ze stronki, którą mi google wywalą, a prosto w fotkę - zazwyczaj podpięty jest pełen rozmiar, a tu tylko prevka była Monia, wcale te szprosy nie wyglądają źle, to też normalne było, że grube idą tam, gdzie jest część otwierana, a pozostałe cieńsze. Te grube jednak od cholery światła zabierają oglądałam chyba tysiąc dworkowych fot i sporo jest takich z cienkim szprosem, ale wtedy dolne okna są zazwyczaj (nie zawsze) takie, że górny szpros mają szerokości ramy, a dolny poniżej cienki jak w lukarnie. Nie wiem... nie mam przekonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 W powiększenie klikałam, ale nigdy nie wchodzę ze stronki, którą mi google wywalą, a prosto w fotkę - zazwyczaj podpięty jest pełen rozmiar, a tu tylko prevka była Monia, wcale te szprosy nie wyglądają źle, to też normalne było, że grube idą tam, gdzie jest część otwierana, a pozostałe cieńsze. Te grube jednak od cholery światła zabierają oglądałam chyba tysiąc dworkowych fot i sporo jest takich z cienkim szprosem, ale wtedy dolne okna są zazwyczaj (nie zawsze) takie, że górny szpros mają szerokości ramy, a dolny poniżej cienki jak w lukarnie. Nie wiem... nie mam przekonania Górny szeroki, bo lufcik się otwiera, więc jest grubiej (ze słupkiem), niżej jest tylko szpros do montażu szybek, więc już nie musi być tak grubo. W lukarnach okna się po całości otwierały, więc wystarczyły cienkie szprosy. To normalne i logiczne. Ograniczało się do niezbędnego minimum ilość drewna w oknach, nie odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.08.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 to może jeszcze nie wszystko stracone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Kobieto, ciesz się, że nas dzieli te kilkaset km, bo normalnie już bym Cię udusiła Nie wszystko stracone, tylko nie podejmuj decyzji teraz, mogą Ci to zrobić później tak samo dobrze jak dziś. Zobacz najpierw wszystko w kupie i dopiero wtedy decyduj. Na szybko to tylko głupich można narobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.08.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 dobra, już nie marudzę dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.08.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Kolorowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.08.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Cześc śpiochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 E tam, zaraz śpiochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.08.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 to gdzie sie szwędasz jak Cie niema???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Przecież jestem Choć już myślałam, że mnie nie będzie, bo padł mi zasilacz od lapka Całe szczęście sobie przypomniałam, że mam zapasowy Ale to że znalazłam bez bólu ten zapasowy po 3 latach, to już cud prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts