OK 18.08.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Po kolei Małgoś, na szybko - napisałam, że podkład na razie Aka, opijać możemy wszystkie, ale tylko Małgoś prawidłowo wytypowała stronkę I nie czuj się pominięta... podkład sprawił, że paluszki mi zwolniły Wiedźma, Ciebie to nic nie tłumaczy Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a ja też pisałam o prawej, czuje się pominięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a ja też pisałam o prawej, czuje się pominięta Gdzie pisałaś o prawej? Bo faktycznie pominęłam w takim razie Jeśli tak, to sorki... podkład, znaczy się, działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Faktycznie było, że od prawej ja bym barek dała od ściany, żeby tak od wejścia odrazu nie kusiło..... Ale argument całkiem odwrotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a na poprzedniej stronie, o graciarni doczytałaś a o barku nie a to w jednym poście było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 To gdzie bedzie ten barek i dlaczego po prawej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.08.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Po kolei Małgoś, na szybko - napisałam, że podkład na razie Aka, opijać możemy wszystkie, ale tylko Małgoś prawidłowo wytypowała stronkę I nie czuj się pominięta... podkład sprawił, że paluszki mi zwolniły Wiedźma, Ciebie to nic nie tłumaczy Aniu iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tam wiedźmy sie nie tłumaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a na poprzedniej stronie, o graciarni doczytałaś a o barku nie a to w jednym poście było Doczytałam o wsiem Jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.08.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 czy ja mam dziabnięte, czy Wy!!!! bo już zdziebko nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Faktycznie było, że od prawej ja bym barek dała od ściany, żeby tak od wejścia odrazu nie kusiło..... Ale argument całkiem odwrotny ale prawa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 To gdzie bedzie ten barek i dlaczego po prawej? Barek po prawej, a "dlaczego" to było drobnym druczkiem Wiedźma, nie obracaj kota ogonem, dobra? Bo Ci swojego sprezentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 18.08.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ja też jestem za barkiem po lewej. Lewą ręką otwierasz a prawą wyciagasz napój Jesteś praworęczna więc jak wyciągniesz lewą to ona się może nie daj boszee zatrząść i nieszczęście gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 czy ja mam dziabnięte, czy Wy!!!! bo już zdziebko nie kumam http://forumogrodnicze.info/images/smiles/lezy-smiech.gif http://forumogrodnicze.info/images/smiles/lezy-smiech.gif http://forumogrodnicze.info/images/smiles/lezy-smiech.gif idź po piwko, to załapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.08.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 To gdzie bedzie ten barek i dlaczego po prawej? Barek po prawej, a "dlaczego" to było drobnym druczkiem Wiedźma, nie obracaj kota ogonem, dobra? Bo Ci swojego sprezentuję ooooo nie mam swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 czy ja mam dziabnięte, czy Wy!!!! bo już zdziebko nie kumam Ja sobie wypraszam Ja mam tylko podkład Też nie kumam Aniu, wszystko się zgadza, prawa jest prawa i nie ważne dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 To gdzie bedzie ten barek i dlaczego po prawej? Barek po prawej, a "dlaczego" to było drobnym druczkiem Wiedźma, nie obracaj kota ogonem, dobra? Bo Ci swojego sprezentuję Oooo ja glupia blondynka. Juz widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ja też jestem za barkiem po lewej. Lewą ręką otwierasz a prawą wyciagasz napój Jesteś praworęczna więc jak wyciągniesz lewą to ona się może nie daj boszee zatrząść i nieszczęście gotowe No dobra, tylko Małgoś i Ania to złapały, że czasami jestem oburęczna, a barek po lewej koliduje z drzwiami wew. do tego pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 To gdzie bedzie ten barek i dlaczego po prawej? Barek po prawej, a "dlaczego" to było drobnym druczkiem Wiedźma, nie obracaj kota ogonem, dobra? Bo Ci swojego sprezentuję Oooo ja glupia blondynka. Juz widze. Noooo, Blondi... 10 godzin jej zajęło przeczytanie drobnego druczka Sorki Małgoś, nie mogłam się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.08.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ja też już nie kumam chyba to wina mych intensywnych prac ogrodowych......bynajmiej ja oburęczna ze wskazaniem na lewą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 To gdzie bedzie ten barek i dlaczego po prawej? Barek po prawej, a "dlaczego" to było drobnym druczkiem Wiedźma, nie obracaj kota ogonem, dobra? Bo Ci swojego sprezentuję Oooo ja glupia blondynka. Juz widze. Noooo, Blondi... 10 godzin jej zajęło przeczytanie drobnego druczka Sorki Małgoś, nie mogłam się powstrzymać No dobra, dobra, zemszcze sie kiedys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts