OK 18.08.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ja też już nie kumam chyba to wina mych intensywnych prac ogrodowych......bynajmiej ja oburęczna ze wskazaniem na lewą To se łatwo drogę do barku u mnie znajdziesz Małgoś, już się zestrachałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 18.08.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Eeee, najważniejsze ,że będzie BAREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Bea, jak zwał tak zwał, ale gdzieś to trzeba magazynować, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ja też już nie kumam chyba to wina mych intensywnych prac ogrodowych......bynajmiej ja oburęczna ze wskazaniem na lewą To se łatwo drogę do barku u mnie znajdziesz Małgoś, już się zestrachałam Nie znasz dnia ani godziny. A myslalam, ze tylko ja i malka tak robimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ja też już nie kumam chyba to wina mych intensywnych prac ogrodowych......bynajmiej ja oburęczna ze wskazaniem na lewą To se łatwo drogę do barku u mnie znajdziesz Małgoś, już się zestrachałam Nie znasz dnia ani godziny. A myslalam, ze tylko ja i malka tak robimy. Miałaś nadzieję na oryginalność jakąś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a myślisz Małgoś, że my tego nie czytamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Nie, tylko sie teraz zastanawiam, ile mnie moglo ominac do tej pory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a myślisz Małgoś, że my tego nie czytamy? Csiiii.... zostaw jej złudzenia chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 18.08.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ja też muszę pomyśleć nad jakimś miejscem "alabarkiem". Niedawno wnieśliśmy z dołu nasz arsenał i totalnie sie podłamałam Mamy kilkadziesiat butelek różnorakiej mocy Kilkuletnie wina z Toskanii, Węgier, Bułgarii (swoja drogą nawet nie sprawdzałam czy jeszcze zdatne do picia), whiskacze (whiskasy ), brandy i czyściochy. Uzbierało się z wyjazdów i imprez a że miejsca nie było, żeby posiedzieć ze znajomymi i wypić to teraz trzeba szykować szafkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ja też muszę pomyśleć nad jakimś miejscem "alabarkiem". Niedawno wnieśliśmy z dołu nasz arsenał i totalnie sie podłamałam Mamy kilkadziesiat butelek różnorakiej mocy Kilkuletnie wina z Toskanii, Węgier, Bułgarii (swoja drogą nawet nie sprawdzałam czy jeszcze zdatne do picia), whiskacze (whiskasy ), brandy i czyściochy. Uzbierało się z wyjazdów i imprez a że miejsca nie było, żeby posiedzieć ze znajomymi i wypić to teraz trzeba szykować szafkę. Wszyćko w/w to może stać gdziekolwiek Ja mam największy problem z przechowywaniem "podręcznego" piwa Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 18.08.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Tak jak było widac na zdjęciach , my podręczne piwo przechowujemy w skrzynkach stojących...gdziekolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Teraz bede lazic i cytowac wszedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Teraz bede lazic i cytowac wszedzie. Noooo, o tym mowy nie było Bea, problem się zaczyna, jak trzeba je schłodzić A jak jeszcze jest niepasteryzowane, to już w ogóle trza hacap wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 18.08.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Heh, a może takie pomieszczenie jak na reklamie Heinekena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 To by trzeba bylo cale mieszkanko na lodowke przerobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a po co komu mieszkanko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Tys prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a po co komu mieszkanko..... Ta jessss.... pić trza na bieżąco, najlepiej pod sklepem Ostatnio w ramach oszczędzania na prundzie kupuję wyłącznie piwo dobrze schłodzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a po co komu mieszkanko..... Ta jessss.... pić trza na bieżąco, najlepiej pod sklepem Ostatnio w ramach oszczędzania na prundzie kupuję wyłącznie piwo dobrze schłodzone To jest podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts