OK 18.08.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a po co komu mieszkanko..... Ta jessss.... pić trza na bieżąco, najlepiej pod sklepem Ostatnio w ramach oszczędzania na prundzie kupuję wyłącznie piwo dobrze schłodzone To jest podstawa. No Zanim trafiłam na FM, byłam na tyle bogata, że się tym nie przejmowałam Sorki, wuntek mi się urwał, gdyż się wdałam w dyskusję (zbędną, jak zwykle ) gdzie indziej Piwo też mi się skończyło i kawa.... Czy tu ktoś podaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a po co komu mieszkanko..... Ta jessss.... pić trza na bieżąco, najlepiej pod sklepem Ostatnio w ramach oszczędzania na prundzie kupuję wyłącznie piwo dobrze schłodzone To jest podstawa. No Zanim trafiłam na FM, byłam na tyle bogata, że się tym nie przejmowałam Sorki, wuntek mi się urwał, gdyż się wdałam w dyskusję (zbędną, jak zwykle ) gdzie indziej Piwo też mi się skończyło i kawa.... Czy tu ktoś podaje? A gdzie gospodynia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a po co komu mieszkanko..... Ta jessss.... pić trza na bieżąco, najlepiej pod sklepem Ostatnio w ramach oszczędzania na prundzie kupuję wyłącznie piwo dobrze schłodzone To jest podstawa. No Zanim trafiłam na FM, byłam na tyle bogata, że się tym nie przejmowałam Sorki, wuntek mi się urwał, gdyż się wdałam w dyskusję (zbędną, jak zwykle ) gdzie indziej Piwo też mi się skończyło i kawa.... Czy tu ktoś podaje? A gdzie gospodynia? Gospodynia jest już dobrze zagruntowana Teraz tylko zostało dodać ostateczny glanz Czy jak tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a po co komu mieszkanko..... Ta jessss.... pić trza na bieżąco, najlepiej pod sklepem Ostatnio w ramach oszczędzania na prundzie kupuję wyłącznie piwo dobrze schłodzone To jest podstawa. No Zanim trafiłam na FM, byłam na tyle bogata, że się tym nie przejmowałam Sorki, wuntek mi się urwał, gdyż się wdałam w dyskusję (zbędną, jak zwykle ) gdzie indziej Piwo też mi się skończyło i kawa.... Czy tu ktoś podaje? A gdzie gospodynia? Gospodynia jest już dobrze zagruntowana Teraz tylko zostało dodać ostateczny glanz Czy jak tam No to bania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a po co komu mieszkanko..... Ta jessss.... pić trza na bieżąco, najlepiej pod sklepem Ostatnio w ramach oszczędzania na prundzie kupuję wyłącznie piwo dobrze schłodzone To jest podstawa. No Zanim trafiłam na FM, byłam na tyle bogata, że się tym nie przejmowałam Sorki, wuntek mi się urwał, gdyż się wdałam w dyskusję (zbędną, jak zwykle ) gdzie indziej Piwo też mi się skończyło i kawa.... Czy tu ktoś podaje? A gdzie gospodynia? Gospodynia jest już dobrze zagruntowana Teraz tylko zostało dodać ostateczny glanz Czy jak tam No to bania. Wybierasz się gdzieś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a po co komu mieszkanko..... Ta jessss.... pić trza na bieżąco, najlepiej pod sklepem Ostatnio w ramach oszczędzania na prundzie kupuję wyłącznie piwo dobrze schłodzone To jest podstawa. No Zanim trafiłam na FM, byłam na tyle bogata, że się tym nie przejmowałam Sorki, wuntek mi się urwał, gdyż się wdałam w dyskusję (zbędną, jak zwykle ) gdzie indziej Piwo też mi się skończyło i kawa.... Czy tu ktoś podaje? A gdzie gospodynia? Gospodynia jest już dobrze zagruntowana Teraz tylko zostało dodać ostateczny glanz Czy jak tam No to bania. Wybierasz się gdzieś??? Nooooo podobno serwujesz ostateczny glanz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a po co komu mieszkanko..... Ta jessss.... pić trza na bieżąco, najlepiej pod sklepem Ostatnio w ramach oszczędzania na prundzie kupuję wyłącznie piwo dobrze schłodzone To jest podstawa. No Zanim trafiłam na FM, byłam na tyle bogata, że się tym nie przejmowałam Sorki, wuntek mi się urwał, gdyż się wdałam w dyskusję (zbędną, jak zwykle ) gdzie indziej Piwo też mi się skończyło i kawa.... Czy tu ktoś podaje? A gdzie gospodynia? Gospodynia jest już dobrze zagruntowana Teraz tylko zostało dodać ostateczny glanz Czy jak tam No to bania. Wybierasz się gdzieś??? Nooooo podobno serwujesz ostateczny glanz. Wprawdzie tego nie powiedziałam, ale niech będzie To kiedy przyjeżdżasz? 3-4 godzinki? Zdążę nabyć coś do glanzowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a po co komu mieszkanko..... Ta jessss.... pić trza na bieżąco, najlepiej pod sklepem Ostatnio w ramach oszczędzania na prundzie kupuję wyłącznie piwo dobrze schłodzone To jest podstawa. No Zanim trafiłam na FM, byłam na tyle bogata, że się tym nie przejmowałam Sorki, wuntek mi się urwał, gdyż się wdałam w dyskusję (zbędną, jak zwykle ) gdzie indziej Piwo też mi się skończyło i kawa.... Czy tu ktoś podaje? A gdzie gospodynia? Gospodynia jest już dobrze zagruntowana Teraz tylko zostało dodać ostateczny glanz Czy jak tam No to bania. Wybierasz się gdzieś??? Nooooo podobno serwujesz ostateczny glanz. Wprawdzie tego nie powiedziałam, ale niech będzie To kiedy przyjeżdżasz? 3-4 godzinki? Zdążę nabyć coś do glanzowania? Jak wyrusze rowerem to moze troche potrwac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Jak wyrusze rowerem to moze troche potrwac. Eeeee, no w życiu w ten rower nie uwierzę Jakbyś napisała, że taryfą, to już w szafie bym siedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Jak wyrusze rowerem to moze troche potrwac. Eeeee, no w życiu w ten rower nie uwierzę Jakbyś napisała, że taryfą, to już w szafie bym siedziała Kochana, ja po NY smigam rowerem. Zaskoczona? Ale fakt, ze w Polsce sie boje troche... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Jak wyrusze rowerem to moze troche potrwac. Eeeee, no w życiu w ten rower nie uwierzę Jakbyś napisała, że taryfą, to już w szafie bym siedziała Kochana, ja po NY smigam rowerem. Zaskoczona? Ale fakt, ze w Polsce sie boje troche... Eeee, no "u nasz w amerycze" to wiadomo, że inaczej... tam "rover" ciungnie pewnie kuń Albo kilka kuni M... Ja foty tego kunia (tych kuni) poproszę Żółte som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Jak wyrusze rowerem to moze troche potrwac. Eeeee, no w życiu w ten rower nie uwierzę Jakbyś napisała, że taryfą, to już w szafie bym siedziała Kochana, ja po NY smigam rowerem. Zaskoczona? Ale fakt, ze w Polsce sie boje troche... Eeee, no "u nasz w amerycze" to wiadomo, że inaczej... tam "rover" ciungnie pewnie kuń Albo kilka kuni M... Ja foty tego kunia (tych kuni) poproszę Żółte som? Zolte som taksowki. A rowerem bezpieczniej jezdzic, bo policja nic Ci nie zrobi za jezdzenie po chodniku albo pod prad... Dlatego wszyscy na lufie do domu na rowerze wracaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Zolte som taksowki. A rowerem bezpieczniej jezdzic, bo policja nic Ci nie zrobi za jezdzenie po chodniku albo pod prad... Dlatego wszyscy na lufie do domu na rowerze wracaja. W dalszym ciągu widzę, że nie widzę No i gdyż-ponieważ nie widzę, to nie wiem, co ciungnie ten rołwer Bo bez foty to mnie na pewno nie przekonasz, że osobiście pedałujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Zolte som taksowki. A rowerem bezpieczniej jezdzic, bo policja nic Ci nie zrobi za jezdzenie po chodniku albo pod prad... Dlatego wszyscy na lufie do domu na rowerze wracaja. W dalszym ciągu widzę, że nie widzę No i gdyż-ponieważ nie widzę, to nie wiem, co ciungnie ten rołwer Bo bez foty to mnie na pewno nie przekonasz, że osobiście pedałujesz No nie moge sobie robic foty jak jade... I nie mow, ze samowyzwalacz zalatwi sprawe. Poza tym nie jestem w NY. Jak bede to especially for you kaze malzowi strzelic fote jak smigam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Zolte som taksowki. A rowerem bezpieczniej jezdzic, bo policja nic Ci nie zrobi za jezdzenie po chodniku albo pod prad... Dlatego wszyscy na lufie do domu na rowerze wracaja. W dalszym ciągu widzę, że nie widzę No i gdyż-ponieważ nie widzę, to nie wiem, co ciungnie ten rołwer Bo bez foty to mnie na pewno nie przekonasz, że osobiście pedałujesz No nie moge sobie robic foty jak jade... I nie mow, ze samowyzwalacz zalatwi sprawe. Poza tym nie jestem w NY. Jak bede to especially for you kaze malzowi strzelic fote jak smigam. OK, do tego czasu temat żółtego pojazdu ciągniętego przez bliżej niezidentyfikowanego kunia uważam za niebyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Zolte som taksowki. A rowerem bezpieczniej jezdzic, bo policja nic Ci nie zrobi za jezdzenie po chodniku albo pod prad... Dlatego wszyscy na lufie do domu na rowerze wracaja. W dalszym ciągu widzę, że nie widzę No i gdyż-ponieważ nie widzę, to nie wiem, co ciungnie ten rołwer Bo bez foty to mnie na pewno nie przekonasz, że osobiście pedałujesz No nie moge sobie robic foty jak jade... I nie mow, ze samowyzwalacz zalatwi sprawe. Poza tym nie jestem w NY. Jak bede to especially for you kaze malzowi strzelic fote jak smigam. OK, do tego czasu temat żółtego pojazdu ciągniętego przez bliżej niezidentyfikowanego kunia uważam za niebyły Moj pojazd jest czerwony. W KRK mam srebrny, ale slabo uzywany, gdyz patrz jak wyzej... Kurde, od poniedzialku wybieram sie do KRSu, wybiore sie jutro jak myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Moj pojazd jest czerwony. W KRK mam srebrny, ale slabo uzywany, gdyz patrz jak wyzej... Kurde, od poniedzialku wybieram sie do KRSu, wybiore sie jutro jak myslisz? Obstawiam, że niekoniecznie A pojazd nieużywany się nie liczy Kuń padł z głodu i lenistwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Moj pojazd jest czerwony. W KRK mam srebrny, ale slabo uzywany, gdyz patrz jak wyzej... Kurde, od poniedzialku wybieram sie do KRSu, wybiore sie jutro jak myslisz? Obstawiam, że niekoniecznie A pojazd nieużywany się nie liczy Kuń padł z głodu i lenistwa Zacznie byc uzywany kiedys... Jak sobie psa sprawie. Zaczne od zaplacenia za odpisy, wtedy bede musiala je odebrac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 "kiedyś" Dobre Za odpisy można (trzeba?) zapłacić przy składaniu wniosku i mogą Ci przysłać do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No ale i tak musze zlozyc wniosek, a jak mam zaplacone przelewem to od reki drukuja. I nie musze w kolejce do kasy stac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts