OK 17.09.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Małgoś, w Płocku to ja byłam 5.09 Humor mam lepszy, bo ileż w końcu można Zepsuje się znowu, jak się kasa skończy, czyli za jakieś 3 dni... Cos wiem na ten temat... Wiedziałam, że Ty mnie zrozumiesz Jak nikt. Co za !^%$^%@$^$% niefart Ale ksiazke sobie kupilam o hostach na poprawe humoru. I działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.09.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Małgoś, w Płocku to ja byłam 5.09 Humor mam lepszy, bo ileż w końcu można Zepsuje się znowu, jak się kasa skończy, czyli za jakieś 3 dni... Cos wiem na ten temat... Wiedziałam, że Ty mnie zrozumiesz że niby ja nie???? juz mam dylemat która ratę bym mogłą sobie odłożyc (czego nie powinnam robić, bo w przyszłym m-cu to niedam raqdy ) a przecie roslinki z gruntu juz mozna bedzie kupowac po dobrej cenie mąz tylka łapą przygraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Małgoś, w Płocku to ja byłam 5.09 Humor mam lepszy, bo ileż w końcu można Zepsuje się znowu, jak się kasa skończy, czyli za jakieś 3 dni... Cos wiem na ten temat... Wiedziałam, że Ty mnie zrozumiesz Jak nikt. Co za !^%$^%@$^$% niefart Ale ksiazke sobie kupilam o hostach na poprawe humoru. I działa? Na chwile dziala. Ladne obrazki kolorowe som. Ale piwo dziala lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.09.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Małgoś, w Płocku to ja byłam 5.09 Humor mam lepszy, bo ileż w końcu można Zepsuje się znowu, jak się kasa skończy, czyli za jakieś 3 dni... Cos wiem na ten temat... Wiedziałam, że Ty mnie zrozumiesz że niby ja nie???? juz mam dylemat która ratę bym mogłą sobie odłożyc (czego nie powinnam robić, bo w przyszłym m-cu to niedam raqdy ) a przecie roslinki z gruntu juz mozna bedzie kupowac po dobrej cenie mąz tylka łapą przygraża Aka, ja się zastanawiam, za co cebulki kupić Chciałabym tych wiosennych teraz nasadzić - najzwyklejszych tulipanów, narcyzów i krokusów. Sezon cebulkowy, a mi ledwo na żarcie dla kota stykło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.09.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Małgoś, w Płocku to ja byłam 5.09 Humor mam lepszy, bo ileż w końcu można Zepsuje się znowu, jak się kasa skończy, czyli za jakieś 3 dni... Cos wiem na ten temat... Wiedziałam, że Ty mnie zrozumiesz Jak nikt. Co za !^%$^%@$^$% niefart Ale ksiazke sobie kupilam o hostach na poprawe humoru. I działa? Na chwile dziala. Ladne obrazki kolorowe som. Ale piwo dziala lepiej. Piwo jest dobre na wszystko i ma dużo witamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.09.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Olguś ja na cebulki zaliczke w robocie wziełam bo żal mi było Biedronkowej promocji dobra już nic nie gadam, bo czasami to ryczec mi sie chcę i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.09.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Olguś ja na cebulki zaliczke w robocie wziełam bo żal mi było Biedronkowej promocji dobra już nic nie gadam, bo czasami to ryczec mi sie chcę i tyle... Ryczmy razem Zaliczki nie dostanę, cieszę się, że pensję jeszcze mam Chyba se zażyczę u mamy w ramach wcześniejszego prezentu urodzinowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.09.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Chyba se zażyczę u mamy w ramach wcześniejszego prezentu urodzinowego to jest pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.09.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Chyba se zażyczę u mamy w ramach wcześniejszego prezentu urodzinowego to jest pomysł Myślenie mam teraz na najwyższych obrotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.09.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Chyba se zażyczę u mamy w ramach wcześniejszego prezentu urodzinowego to jest pomysł Myślenie mam teraz na najwyższych obrotach jak na kobitę w tarapatach przystało pryzpomina mi się Judyta z "Nigdy w życiu" zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.09.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Chyba se zażyczę u mamy w ramach wcześniejszego prezentu urodzinowego to jest pomysł Myślenie mam teraz na najwyższych obrotach jak na kobitę w tarapatach przystało pryzpomina mi się Judyta z "Nigdy w życiu" zaraz Mogę przytaknąć, ale nie wiem, o co biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.09.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 no nie gadaj żeś nie oglądała "Nigdy w zyciu" ze Stenką???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Olguś ja na cebulki zaliczke w robocie wziełam bo żal mi było Biedronkowej promocji dobra już nic nie gadam, bo czasami to ryczec mi sie chcę i tyle... Ryczmy razem Zaliczki nie dostanę, cieszę się, że pensję jeszcze mam Chyba se zażyczę u mamy w ramach wcześniejszego prezentu urodzinowego A ja nie mam ani zaliczki, ani pensji i nie dopina mi sie za cholere nooooo... A Ty urodziny masz chyba w grudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.09.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 zmykam popracowo, buziaki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.09.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 no nie gadaj żeś nie oglądała "Nigdy w zyciu" ze Stenką???? Noooo, nie oglądałam A kto to Stenka? Małgoś, w grudniu Też mi się nie dopina, mimo pensji - zaczynam coś kombinować obok, ale to potrwa Jakoś muszę ruszyć do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.09.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 No cholera To plaga jakaś Bo mi się też nie dopina i to już od kilku miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 I znowu nas wzielo na narzekanie... Ladna mamy dzis pogode prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.09.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Przynajmniej tyle dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 No i mamy siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.09.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts