OK 15.12.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A co? Mialam napisac - "stara"? A słyszałaś, że milczenie jest złotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A co? Mialam napisac - "stara"? A słyszałaś, że milczenie jest złotem? Tak zle i tak niedobrze. Przynajmniej wiem, ze sie nikt pod Ciebie nie podszywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A co? Mialam napisac - "stara"? A słyszałaś, że milczenie jest złotem? Tak zle i tak niedobrze. Przynajmniej wiem, ze sie nikt pod Ciebie nie podszywa. No i o to biega Widziałam, że pije się u Ciebie dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A co? Mialam napisac - "stara"? A słyszałaś, że milczenie jest złotem? Tak zle i tak niedobrze. Przynajmniej wiem, ze sie nikt pod Ciebie nie podszywa. No i o to biega Widziałam, że pije się u Ciebie dzisiaj? A co sie ma nie pic? Zblizam sie do dna debetow, to jest powod, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A co? Mialam napisac - "stara"? A słyszałaś, że milczenie jest złotem? Tak zle i tak niedobrze. Przynajmniej wiem, ze sie nikt pod Ciebie nie podszywa. No i o to biega Widziałam, że pije się u Ciebie dzisiaj? A co sie ma nie pic? Zblizam sie do dna debetow, to jest powod, nie? Kochana, dno to się nade mną zatrzasnęło w ubiegłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A co? Mialam napisac - "stara"? A słyszałaś, że milczenie jest złotem? Tak zle i tak niedobrze. Przynajmniej wiem, ze sie nikt pod Ciebie nie podszywa. No i o to biega Widziałam, że pije się u Ciebie dzisiaj? A co sie ma nie pic? Zblizam sie do dna debetow, to jest powod, nie? Kochana, dno to się nade mną zatrzasnęło w ubiegłym tygodniu Ale zyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A co? Mialam napisac - "stara"? A słyszałaś, że milczenie jest złotem? Tak zle i tak niedobrze. Przynajmniej wiem, ze sie nikt pod Ciebie nie podszywa. No i o to biega Widziałam, że pije się u Ciebie dzisiaj? A co sie ma nie pic? Zblizam sie do dna debetow, to jest powod, nie? Kochana, dno to się nade mną zatrzasnęło w ubiegłym tygodniu Ale zyjesz? Qrtka, a myślisz, że umrzeć tak łatwo? Tu się pożyczy, tam się pożyczy... jak ja to wszystko oddam, to bladego pojęcia nie mam Ale co mam robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A co? Mialam napisac - "stara"? A słyszałaś, że milczenie jest złotem? Tak zle i tak niedobrze. Przynajmniej wiem, ze sie nikt pod Ciebie nie podszywa. No i o to biega Widziałam, że pije się u Ciebie dzisiaj? A co sie ma nie pic? Zblizam sie do dna debetow, to jest powod, nie? Kochana, dno to się nade mną zatrzasnęło w ubiegłym tygodniu Ale zyjesz? Qrtka, a myślisz, że umrzeć tak łatwo? Tu się pożyczy, tam się pożyczy... jak ja to wszystko oddam, to bladego pojęcia nie mam Ale co mam robić Skad ja to znam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A co? Mialam napisac - "stara"? A słyszałaś, że milczenie jest złotem? Tak zle i tak niedobrze. Przynajmniej wiem, ze sie nikt pod Ciebie nie podszywa. No i o to biega Widziałam, że pije się u Ciebie dzisiaj? A co sie ma nie pic? Zblizam sie do dna debetow, to jest powod, nie? Kochana, dno to się nade mną zatrzasnęło w ubiegłym tygodniu Ale zyjesz? Qrtka, a myślisz, że umrzeć tak łatwo? Tu się pożyczy, tam się pożyczy... jak ja to wszystko oddam, to bladego pojęcia nie mam Ale co mam robić Skad ja to znam? Olać to... Przeżyjemy.... Jak zwykle Wolę się nad tym nie zastanawiać, bo chwilowo i tak nie mam opcji Ale.... jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 No chyba tak, zawsze jest jakis plan B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Chciałabym jakiś mieć Na razie mam notes i notuję komu ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.12.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 OK - cieszę się, że jest dobrze to zostawiam pieroga i spadam http://img37.imageshack.us/img37/7359/pierg.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Szybka jesteś Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 No. A w ogóle to ze mnie gapa, świnia i chamidło Magi, Bea, Amalfi - witanko i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 No. A w ogóle to ze mnie gapa, świnia i chamidło Olga, to na pewno Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 No. A w ogóle to ze mnie gapa, świnia i chamidło Olga, to na pewno Ty? Małgoś, Wigilia nadciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.12.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 uff, a już myślałam , że ostrzeżenie na priv dostałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Moi??? Ostatnio tylko podziękowania i gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.12.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 To i ja Ci pogratuluje, tak calkiem jawnie Przelotem jeno jestem, wiec nie za bardzo zorientowana, ale tez sie ciesze, ze wszyscy sie ciesza, ze jest dobrze, jest dobrze :) No i niech zawsze tak bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Tak jest Cieszmy się A dokąd to tak przelotem lecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts