Magi77 27.01.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Doberek Olga i kocia spółka Zdróweczka życzę kici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.01.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 zdrówka dla kiciuli!!!!!co jej jest? żle zniosła sterylkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 27.01.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 No hej! Czytam na bieżąco na miau co u Młodej (i Jonasza też oczywiście ) i trzymam kciuki za zdrówko. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.01.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Cześć i dziękuję Młoda niestety ma się ciągle tak sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 No hej! Czytam na bieżąco na miau co u Młodej (i Jonasza też oczywiście ) i trzymam kciuki za zdrówko. Pozdrawiam! To czemu sie nie ujawniasz? Ale lepiej z Mloda czy tak samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.01.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Trochę lepiej z oczami i brzuszkiem, ale gorzej z noskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.01.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 nie widzisz mnie Olguś? pytałam, czy tak jej zle po sterylce, czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.01.2010 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Aka, przepraszam Ma koci katar i coś się dzieje z raną po sterylce. Najpierw myślałam, że sobie rozlizała, ale to chyba się zaczęło rozłazić od kichania, bo w niedzielę kichała dość mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.01.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 koci katar przechodziłam a z rana musisz jechac do weta..moze bedzie potrzebny kołnierz i dodatkowe szwy oraz jakaś maśc na szybsze gojenie...niedobrze jak sobie to jeszcze rozlizuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.01.2010 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Byłam u weta w poniedziałek. Mam kaftanik, ale po nim jest gorzej. Jestem prawie pewna, że ona sobie nie rozlizuje, tylko jej się od tego kichania rozlazło Mam niczym nie smarować, tylko przemywać. Dostała antybiotyk w pigule i krople do oczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.01.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 moja znajoma dostała maść do smarowania i dodatkowo załozono jej kocurkowi wewnętrzne szwy jak sie porozłaziło....musiała przez kilka dni jezdzic codziennie na zastrzyk... trzymam kciuki, aby wszystko poszło dobrze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.01.2010 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Jej się rozlazło tydzień po szyciu, zresztą jeszcze nie na tyle, żeby dodatkowo szyć, chodziła w kaftaniku jeden dzień i tylko jej się to zaogniło. Teraz widzę, że jak zdjęłam (w zasadzie sama se zdjęła), to dużo lepiej wygląda po całym wieczorze i nocy. Antybiotyk podaję jej dopyszcznie, więc nie muszę jeździć na zastrzyki (mam to "w opcji"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Tez mysle, ze im wiecej powietrza tym lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.01.2010 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Jeszcze podjadę dziś po rivanol, będzie lepszy niż nadmanganian. Albo na zmianę będę ją męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 No wlasnie, rivanol dobry jest... I niesmaczny, to lizac nie bedzie raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.01.2010 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 A pić, to go nigdy nie piłam Już wczoraj bym kupiła, tylko mi się zawsze rivanol z altacetem myli (nigdy sobie nie mogę przypomnieć "tego drugiego"), a wczoraj już nie miałam siły na wygłupianie się w aptece Dziś sobie już zapisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 To sprobuj polizac... Chyba specjalnie to robia takie niesmaczne, zeby sobie z czyms nie pomylic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.01.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 doberek z rana I jak tam Wasze zdrówko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.01.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 cześć ja mówię jak dziś kicia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witanko I dzięki Wczoraj wylądowałam późnym wieczorem u weta, Młoda dostała kroplówę, dodatkowe leki i dziś rano już jest dużo lepiej Mam nadzieję, że to już trwała poprawa, a nie tylko chwilowa Na razie odetchnęłam z ulgą A, była inna pani doktor i powiedziała, że kubraczna nosić nie musimy Małgoś, sama sobie liż podejrzane substancje, z czym do diabła można pomylić rivanol, bo mi jakoś nic do łba nie przychodzi, co by się do pici nadawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts