GosiaczekKr 19.12.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Witam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 19.12.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Witam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.12.2007 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Witam... Witam, witam Gdzie byłaś, jak Cię nie było ? Jak zdróweczko? Opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.12.2007 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Nie przeprowadzę się przed świętami, bo hydraulik będzie dopiero po świętach. A bez ciepłej wody w chałupie, to jakoś tak niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 19.12.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 OK - ja właśnie na fotki ulokowanych czekam A świętami sie nie martw, przewaletujesz u mamy, na pewno będzie sympatycznie a i sprzatać po kolacji nie będziesz musiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.12.2007 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Mocno się nie martwię, ale myślałam, że już odpocznę troszeczkę (sprzątając hłe hłe...). Bo tak w tym tłumie na głowie to mam już lekko dość Ale ta woda to tylko taki ostatni mykuś, muszę powynosić graty do piwnicy, jutro montują drzwi i drzwiczki, elektryk jeszcze nie skończył (to już pewnie nie skończy przed świętami), hydraulika do kaloryfera (musi być z administracji ) to już w ogóle nie wiem, na kiedy będę miała itd... Za dużo by trzeba stawać na głowie, a ja już nie mogę, ale trochę mi szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 19.12.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Wiem jak to jest , że niby tuż tuż a jednak jeszcze troche...Ale pomyśl sobie za to jak zasiądziesz nareszcie w swoim własnym mieszkanku ze skrzynką piwka pod ręką i poczytasz jak my się dalej męczymy i znów cos sie opóźnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 19.12.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Ja ostatnio taka zabiegana jestem...na nic czasu nie mam... ...zdrówko w miarę dopisuje...byłoby super gdyby nie potworna zgaga.... No kochane dziewczynki...stuknął mi juz 18 tydzień... A tak na poważnie to chciałabym się jeszcze przed porodem obronić, ale natchnienia brak...mam 2 podrozdziały do napisania i nie moge się zmobilizować...a i jeszcze spartńskie warunki...robimy remont w małyn pokoiku i...zamiast porządek na święta to bałagan... ...nie ma na nic czasu wogóle...oj wogóle mam dzień marudy dzisiaj...wiecie te zmienne nastroje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.12.2007 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Bea, siądę z krzynką piwa Co tam siądę - rozwalę się na wyrku z laptopem Poczytam, jak Wam idzie, rozejrzę się po chałupie i dopiero zobaczę, ile dupereli jest jeszcze do zrobienia/poprawienia/uzupełnienia itd Wypiję krzynkę piwa I wezmę się z powrotem do roboty Gosiu, ja też miałam ambitne plany na święta W mieszkanku Mam z lekka wyrzuty sumienia, bo może jakbym się zaparła, uprosiła kogo trzeba itp. to bym się jeszcze wprowadziła, ale po prostu nie mam już na to ani siły, ani ochoty Też mi się ostatnio maruda włącza coraz częściej, a momentami to mam ochotę rzucić to wszystko w cholerę, sprzedać mieszkanie jak stoi i kupić inne dla świętego spokoju Inne też do remontu Tylko to mnie powstrzymuje U Ciebie to zdrówko najważniejsze i ważne, że jest Całą resztę można olać i przełożyć na później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.12.2007 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Kawka na śniadanie http://www.edterpening.com/blog/wp-content/uploads/2006/09/1407-Still-Life-Coffee-Cup-BLOG.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.12.2007 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Nikogo nie ma Wszyscy już się miotają między śledziem a piernikiem ? Pewnikiem tak U mnie dziś dzień drzwiowy, mają montować Pan od drzwi powiedział, że mogę się nie przejmować klamkami i uchwytami, bo drzwi przesuwne powinny dać się otwierać bez uchwytów, przynajmniej do czasu aż coś wymyślę, a do zwykłych, to na razie mi zamontuje beleco do kibelka i też mogę szukać i marudzić na spokojnie Uff, kamień z serca Na pewno mi będzie łatwiej coś wybrać, jak będę widzieć do czego Chyba się zakocham Ten facet naprawdę zdejmuje mi z głowy całą masę problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.12.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Cześc OK -przepraszam, że ostatnio tak rzadko zaglądam -ale po tej pracy jestem tak wypompowana -że padam prosto z drzwi na łóżko ! Co z tą kuchnią? jakoś nie widzę nowych zdjęc? Agd zamontowali? a blaty? A ten Pan drzwiowy to przystojny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.12.2007 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Kasiu, nie musisz przepraszać - ja wiem jak to jest iść do roboty po przerwie, zwłaszcza długiej Zmienia się tryb życia, obowiązków w domu nie ubywa, tylko mniej czasu, a stres związany z nową robotą powala na kolana Zaraz będzie cd. tylko muszę zjeść, bo też dopiero do domu wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.12.2007 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 CD. Kuchnia. Stan surowy otwarty Tzn. korpusy same stoją i wiszą, agd przywieźli, ale jeszcze nawet nie wetknięte na miejsce. Pewnie jutro to zrobią i założą większość frontów. Uprzedzili, że nie wszystkie fronty mogą być już gotowe. Uchwyty czekają Drzwi. Zamontowane dzisiaj. Jutro jeszcze jakieś drobne poprawki, tzn. np. coś się to suwane jedno skrzydło nie chce do końca dosuwać, pomęczyć ich muszę o drzwi do łazienki, bo się nie trzymają w miejscu jak są lekko uchylone, a tego nie zniesę itp Ale dzisiaj przy tych drzwiach to zrobili taki pieprznik, że z jednej strony ręce mi opadły, a z drugiej to się ucieszyłam, że nie sprzątnęłam jeszcze wszystkiego Tam gdzie sprzątnęłam trzeba i tak od nowa, bo ze względu na moje ściany proste inaczej to głównie dzisiaj docinali listewki, wyrzynali krzywizny i takie tam - znowu pyłu od cholery po wsiem Tak że na dzień dzisiejszy znowu bajzel nie z tej ziemi Ale drzwi są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.12.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 cześć dziewczyny U Was jak zawsze miło i gwarno Kasiu gratuluje pracy i trzymaj się tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.12.2007 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Cześć Dżempel Kasia najpierw płakała, że ją samą zostawimy, jak zamieszkamy, a teraz sama sobie poszła Do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.12.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Co u Ciebie słychać ?Ja mieszkam od tygodnia w domku iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mam mieszane uczucia .Roboty ful czasu zero -nawet na kompa i piwko mi czasu brakuje to źle -ba bardzo źle Ale myśle ,że wszystko wróci do normy .Kiedy będzie u Ciebie przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.12.2007 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Gratulacje z okazji zamieszkania Ja na święta nie dam rady, chyba już pisałam, że ciepłej wody nie mam Po świętach dopiero mi piecyk podłączy hydraulik A sprzątania tyle, że nie wiadomo od czego zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.12.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 to napijmy się zostawmy to sprzątanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.12.2007 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Koniecznie, zaraz lecę po flaszkę Właśnie drugą ręką płodzę posta ze streszczeniem dzisiejszego dnia Jak nic muszę się napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts