dżempel 20.12.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 to ja też lece po flache bo mam jakiekoś dziwnego doła najchętniej bym płakała i płakała jak po porodizie a ostatnio nic a nic nierodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.12.2007 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Flacha jest http://www.polmoslancut.com.pl/nowa/i_produkty/polonez.gif Też mam doła Popłaczemy razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.12.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Ty polewaj Ja pierwsza się wyżale : u mnie to nie tak to nie tak i to i to (polej dalej) bo jeszcze to i to to iiiiii następny poproszę a pozatym to chyba nie o to w życiu chodzi żeby marudzić ,wieć napijmy się jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.12.2007 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Teraz Twoja kolej, polewaj, bo normalnie zaraz puszczam swoje wypociny Koszmarny dzień, tylko wódka nas może uratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.12.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Teraz Ty możesz popłakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.12.2007 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 No to dodam jeszcze, że dzień dzisiaj całkiem do niczego Rano podjechałam do kamieniarza - obmiar dopiero na 8-ego ! I mogłam się nie telepać, czasu nie tracić. A wczoraj specjalnie dzwoniłam i pytałam, czy jest sens przyjeżdżać, to mi baba powiedziała, że tak, jak najbardziej najlepiej przyjechać, to od razu płytę sobie pani wybierze. A dzisiaj jak się spytałam, to ona mi na to, że to najlepiej po obmiarze, bo już będą mieli szablony i będzie można od razu sprawdzić, czy płyta dobra, bo zdarzają się jakieś wtręty w nieodpowiednich miejscach. No i nie mogła mi tego głupia pi.. powiedzieć wczoraj przez telefon ?? Na drugi koniec Warszawy w korkach się tłukłam Potem pojechałam do banku, podpisać umowę na drugi kredyt - bo zwiększyć się nie da, bla bla bla, musi być drugi Biorę tą umowę do ręki, czytam, a tam oprocentowanie rzeczywiste 32,49% I jakieś koszty dodatkowe gdzieś tam wpisane 19 tysi z groszami Zaraz, zaraz, haloooo, o co chodzi ??? Pani, że to niemożliwe przecież, telefon do analityków - bo to podobno oni piszą umowy Kalkulator tak im liczy G..o załatwiłam, pojechałam, bo i tak nowa umowa musi być przygotowana i muszą sprawdzić błąd w kalkulatorze No żesz, cholera jasna!!! Na mnie to musiało trafić??? Akurat na mnie???!!!! A najśmieszniejsze, to że umowa już za bank podpisana - co jest do cholery, nikt tego nie czyta, co mu się podsuwa do podpisu???!!! Pracowałam w banku kiedyś, to dyrektorka w życiu by czegoś takiego nie podpisała, ani nikt inny Potem do roboty, a tam już cyrk, bo oczywiście mnie nie ma. Mówiłam wczoraj prezesowi, że będę później, ale znowu mu dziamał pan-pies-mu-mordę-lizał-dyrektor i tak mu zakręcił, że prezes już sam nie był pewien, czy uprzedzałam, czy nie. Jak tylko skończę remont, to zrobię grubszą aferę w robocie, bo mnie krew zalała znowu Po robocie miałam jechać na pocztę wysłać kartki służbowe, a tu sobie przed czwartą (do piątej robię) dzwoni pan od drzwi, że zawory od kaloryfera w kuchni poleciały i woda się leje Telefon do administracji, do hydraulika z administracji, do mamy żeby przyjechała - mieszka bliżej do mnie niż ja pracuję I oczywiście musiałam iść do pana-ch..-mu-w-d..-i-kawałek-szkła i się zwolnić Hydraulik założył nowy zawór, jutro ma przyjść podłączyć kaloryfer, bo trzeba jeszcze przełożyć rurki, a to może tylko ten z administracji Jak już sytuację opanowałam, to jeszcze na ksero odbić pisemko do tych kartek, co mam je wysłać Przyleciałam do domu zdechła, łzy w oczach (jak jeszcze zobaczyłam ten pieprznik po drzwiach, to eeech... ). No i właśnie przed chwilą zadzwoniła przyjaciółka z wyrzutem, że robi wigilię u siebie w knajpie, wszyscy są, a mnie nie ma. I jak ja tak mogłam, nawet na chwilę nie wpaść itp. itd. I też mi się chce wyć... A jeszcze wczoraj się czym strułam, więc ledwo dzisiaj chodzę, głos straciłam bo przeziębiona jestem, mam gorączkę, brzuch mnie boli, padam na mordę, niedobrze mi. Muszę się napić A w ogóle, to o co w życiu chodzi, jak se nawet pomarudzić nie wolno To pod co ja mam pić http://www.polmos.bialystok.pl/produkty/nowa_bialowieska.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.12.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Już leje kochana już _(tylko rączki mi się troszkę trzęsą) chyba z rerw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.12.2007 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Dobrze, że wpadłaś, to mam przynajmniej z kim pić. Walnij jeszcze jedną, to Ci się przestaną trząść rączki http://www.opakowania.com.pl/zagadnienia/foto/1absolut.jpg Ale drzwi mam śliczne Aha, aparat też mi się zepsuł, więc fotki będą, jeśli się nimi łaskawie pan od drzwi podzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.12.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Ok -dzionek miałaś za...sty Nie łam się -za to rok 2008 będzie napewno superowy! Napiję się z Wami jednego i spadam -nie mogę przywyknąc do wstawania o 5:45 http://hipernet24.com.pl/sklep/img_items/b/021/2107.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.12.2007 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Widzę, że w złą godzinę powiedziałam Czyli jednak sama mam pić ?? A co tam http://expresskaszubski.pl/pictures/2007-05/butelki-z-bliska.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.12.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Kochana tak szczególowo napisałaś ,że mi piwa braknie .Ale to ja tu chyba prom wiode w dziwacznych wpadkach .KONKRETNIE. W piątek pierwsza noc tak dla picu (mieszkamy 3km od domu )w między czasie remonty .Kupiłam krzyżyk nad drzwi -i w czasie zamontowywania tego krzyżyka przez męza właczyłam poraz pierwszy zmywarkę -wypiwprzyło korki -myśleliśmy ,że przewiercił kable -ależ nie wykuuuuuuł wielką dziure a kabli tam nie było -okazało się po wezwaniu elektryków że zmywarka jest awaryjna .MYŚLĘ poprostu takie żeczy się zdarzają . Ale nie idziemy spać na piętro a tam w kontaktach prądu niema Pan zakładając listwy przewiercił nam kable chciałam wracać do starego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.12.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Witaj Kasiu -pij z nami (wyśpisz się po smierci ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.12.2007 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Kasiu, mam nadzieję, że ten rok był wybitny pod pewnymi względami i że następny już nie będzie Ja wstaję 6:10 i od trzech lat nie mogę przywyknąć Dżempel, sorki za brzydkie podejrzenia, że mnie samą zostawiłaś Mi wychodzi na to, że się sypie co ma się sypiać, jeszcze przed przeprowadzką Jeszcze nie wiem, czy to źle, czy dobrze Bo w tym tempie, to nie wiem, kiedy się wprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.12.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 ok -chyba jesteśmy .... pokrewne dusze chociażby alkoholowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.12.2007 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Chiba tak Zapomniałam dodać Telepie mnie - trza się rozgrzać I połamało mnie po kręgosłupie po tym jak w ramach sprzątania przeniosłam kaloryfer 150x50 do kuchni i podniosłam stół, na którym leży granitowy blat do stołu Lufa Leczniczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.12.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 pewnie że lepiej lufa niż jakaś kłująca akupunktura czy coś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.12.2007 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 No, co jest ?? Takie słabe główki? Pochlały się i śpią ?? A ja muszę piwniczkę opróżnić, żeby pozostałości po remoncie pochować http://www.smakpodrozy.net/zagraniczne/piwnica.jpg To co, są chętni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.12.2007 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Hie hie, razem A co tam akupunktura Z doła wyleczy, czy jak ?? A jakiś kac po niej jest chociaż, żeby człek wiedział, że żyje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.12.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 do TEJ piwniczki chęci są -tylko sił brak . Staram się trochę wystopowac na te święta -ale ciężko mi to wychodzi -kupe ludzi naspraszałam z 12 osób będzie - a czym bliże świąt to myśle ,że ONI będą ciągle głodni i dorzucam następną potrawę do zrobienia chociaż sił i ochoty niemam do zrobienia tej pierwszej potrawy Oby nam tylko chumory dopisywały (nie apetyty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.12.2007 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 To jak do tych tamtych potraw dorzucisz tę tu piwniczkę, to i tych tam humorów nie zabraknie Ten tego, cytując koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts