dżempel 23.12.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 głupio mało powiedziane -żebyś wiedziała jak mnie córcia przepraszała za swoje zachowanie i ojecywała poprawe (mimo iż mówiłam ,ze to nie jej wina) iżebyś widział minę mężusia (i jego śmiech ) jak uklikana w kuchni mówiłam ,ze nic mi nie jest i chce być sama .Zapytał (w żartach dziad) czy czasami nie tęsknie za starym domkiem .......Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.12.2007 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Zdróweczko A co tam!! Córce nie zaszkodzi - widać miała za co przepraszać A na mężusiu sobie odbijesz, jak Ci przejdzie Kwestia czasu No chyba że w ciąży jesteś, to to może chwilę potrwać Ponoć się zdarza na nowej chałpce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 23.12.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Ja tam chyba bym chciała -ale mężulek logicznie przemawia ,że przed nami wolność i Ania nam dzidziusia urodzi i wystarczy jak będziemy dziadkami i jak potworek będzie ryczał to go rodzicom oddamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.12.2007 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Może ma nieco racji Zdróweczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 23.12.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 kiedy się wprowadzasz do swojego gniazdka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.12.2007 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Jak mi się uda podłączyć ciepłą wodę i uruchomić geberita zaraz po świętach, to może w weekend Jestem umówiona z hydraulikiem na czwartek rano na telefon - zobaczymy, co zwojuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 23.12.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 czyli przeprowadzka w strym roku ciągle możliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.12.2007 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Możliwa - to dobre określenie Już się nie chcę na nic nastawiać, bo będziemy ryczeć obie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 23.12.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 kurnia mam nadzieje ,ze dziś mi przejdzie -bo rodzinka gotowa mnie do zakładu jakiegoś oddać Ja jeśli chodzi o fachowców to na nic nie licze Przyroda im kare da. .Dla przykładu prosiłam o regulacje okien od roku systematycznie -jak byłam w pobliżu przypominałam się(raz na 2-4 miesiace ) po roku po lekkim uniesieniu głosu ,że przyjdą w buciorach jak wszędzie wysprz ątane będzie na tip top POJAWILI SIĘ .Jeden został na parterze drugi poleciał na góre -niezauważył biedaczek ,że brakoeało 1 stopnia iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii poobijał se co nieco jednym słowem święta ma z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.12.2007 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 No właśnie. I każda kolejna ekipa uważa za stosowne zdemolować wszystko, co zrobiły poprzednie A sprzątanie po każdej to samo - po hydrauliku zacznę sprzątać Ciekawe, co ten mi zdemoluje No przecież do cholerki nie da się tak, żeby wszystko zrobić na początku A na końcu malowanie tylko... A zresztą... jak pomalują po drzwiach, czy szafkach to dobrze będzie??!! Szkoda, że u mnie schodów nie ma i się żaden nie sp...ił. Może jeszcze z drabinki który zleci Elektryk się nie pokazał, wrrr, mam założoną połowę gniazdek, a co z drugą Na szczęście bez tego można żyć - połowa mi wystarczy, hłe hłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 23.12.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 masz te metalowe na które chorowałam? a odpuściłam bo trzeba było czekać kilka tygodni (może przez to odpuszczanie ta handra ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.12.2007 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 http://foto0.m.onet.pl/_m/8e91b06aa38f1a8f0fc3465f5a6b2164,5,19,0.jpgTe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.12.2007 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 A to czemu nie gadałaś ?? W leroyu kupowałam w końcu, trza było dać znać, to coś byśmy pomyślały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 23.12.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 http://images32.fotosik.pl/86/bee476c5cfedbc30.jpg Olgo niech się spełnią wszystkie Twoje najskrytsze marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.12.2007 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Dzięki Bea I nawzajem wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 23.12.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 jedne znich (w salonie miałam zamontować na pilota-mają taką możliwość)jak łaze zapalić lub zgasić światło przypomina mi sie moje sknerstwo -bardziej może niecierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.12.2007 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Ja sobie kupiłam 2 takie na pilota Specjalnie kolesia wypytałam, czy idzie to normalnie zainstalować, czy coś musi być specjalnie przygotowane A elektryk zajrzał w instrukcję podłączania i stwierdził, że owszem w porzo, ale musiałby puszki wykuwać, bo coś tam coś tam Jakby mi ten bałwan w sklepie cokolwiek brzęknął, to bym ze sklepu zadzwoniła do elektryka, a tak... du.a blada Więc będę miała te pstryczki, ale trudno - są bardziej stylowe, hłe hłe hłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 23.12.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 zazdroszcze Ci ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.12.2007 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Iiii tam, wymienisz sobie najwyżej za jakiś czas A ja je w międzyczasie stestuję, jak w praniu wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 23.12.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 prać je będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts