Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie w starym domu i remont (prawie) generalny

OK

Recommended Posts

głupio :o mało powiedziane -żebyś wiedziała jak mnie córcia przepraszała za swoje zachowanie i ojecywała poprawe (mimo iż mówiłam ,ze to nie jej wina) iżebyś widział minę mężusia (i jego śmiech ) jak uklikana w kuchni mówiłam ,ze nic mi nie jest i chce być sama :o .Zapytał (w żartach dziad) czy czasami nie tęsknie za starym domkiem :wink: .......Zdrówko

• Odpowiedzi 16,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• OK

6251

• malgos2

2112

• kachna28

1536

• monia i marek

948

Najaktywniejsi w wątku

Zdróweczko :D

A co tam!! Córce nie zaszkodzi - widać miała za co przepraszać :wink:

A na mężusiu sobie odbijesz, jak Ci przejdzie :lol: Kwestia czasu :wink:

No chyba że w ciąży jesteś, to to może chwilę potrwać :roll: Ponoć się zdarza na nowej chałpce :wink:

kurnia mam nadzieje ,ze dziś mi przejdzie -bo rodzinka gotowa mnie do zakładu jakiegoś oddać :wink: Ja jeśli chodzi o fachowców to na nic nie licze :roll: Przyroda im kare da. :o .Dla przykładu prosiłam o regulacje okien od roku systematycznie -jak byłam w pobliżu przypominałam się(raz na 2-4 miesiace ) po roku :o po lekkim uniesieniu głosu ,że przyjdą w buciorach jak wszędzie wysprz :o ątane będzie na tip top POJAWILI SIĘ :o .Jeden został na parterze drugi poleciał na góre -niezauważył biedaczek ,że brakoeało 1 stopnia iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii poobijał se co nieco 8) :lol: :lol: jednym słowem święta ma z głowy :oops:

No właśnie. I każda kolejna ekipa uważa za stosowne zdemolować wszystko, co zrobiły poprzednie :evil:

A sprzątanie po każdej to samo - po hydrauliku zacznę sprzątać :evil: Ciekawe, co ten mi zdemoluje :roll:

No przecież do cholerki nie da się tak, żeby wszystko zrobić na początku :o A na końcu malowanie tylko... A zresztą... jak pomalują po drzwiach, czy szafkach to dobrze będzie??!!

Szkoda, że u mnie schodów nie ma i się żaden nie sp...ił. Może jeszcze z drabinki który zleci :evil:

Elektryk się nie pokazał, wrrr, mam założoną połowę gniazdek, a co z drugą :o

Na szczęście bez tego można żyć - połowa mi wystarczy, hłe hłe

:evil: Ja sobie kupiłam 2 takie na pilota :evil: Specjalnie kolesia wypytałam, czy idzie to normalnie zainstalować, czy coś musi być specjalnie przygotowane :evil: A elektryk zajrzał w instrukcję podłączania i stwierdził, że owszem w porzo, ale musiałby puszki wykuwać, bo coś tam coś tam :evil: Jakby mi ten bałwan w sklepie cokolwiek brzęknął, to bym ze sklepu zadzwoniła do elektryka, a tak... du.a blada :-? Więc będę miała te pstryczki, ale trudno - są bardziej stylowe, hłe hłe hłe :wink: