OK 27.12.2007 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Prosięhttp://www.mniammniam.pl/obrazki/piernik_migdaly.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.12.2007 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Dzień dobry http://www.oldetimecooking.com/Images/Cup_of_Coffee.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.12.2007 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Dzień dobry http://www.oldetimecooking.com/Images/Cup_of_Coffee.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 28.12.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Ja też mówię Dzień dobry i serwuję lekkie kontynentalne śniadanko, nawet dietetyczne bym rzekła, ale w sam raz na "po świętach".http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/2556_2007-0400.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.12.2007 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.12.2007 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Dzień dobry - coś na przekąskę?http://www.quebecweb.com/grandeourse/images/Dejeuner.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 30.12.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 OK mam nadzieję że nie sprzątałaś cały czas swojego burdeliku, o przepraszam buduarku, jak cię tutaj nie było taki kawał czasu. Smutno i samotno się tu zrobiło bez ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.12.2007 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Bianca, a właśnie że sprzątałam Poza tym był hydraulik i uruchomił kibelek - niestety bez wizyty serwisanta z geberita się nie obejdzie. Ale mam już ciepłą wodę - hurraaaa Poza tym wczoraj byli panowie i montowali fronty w kuchni - jeszcze im zostało parę, ale już jest ślicznie A zostało, bo się okazało np. że zawiasy od pralki są dalej niż normalnie i trzeba skrócić drzwiczki, dopasowali cokoły, więc teraz będą je robić i jeszcze drzwiczki do szafki z okapem nie zrobione, bo cośtamcośtam Oczywiście w związku z tym dziś dzień dalszy sprzątania. Więc zaraz się zmywam. Jak kawę dopiję, bo dopiero wstałam - zasnąć do trzeciej nie mogłam A aparatu jak nie było, tak nie ma Kolega wziął do naprawy, ale nie wiadomo, czy się uda, czy trza będzie jednak do serwisu i czy będzie warto. Jak już wszystko sprzątnę, to pożyczę aparat od ojca Poza tym pan od kuchni i drzwi się odgraża, że on to dopiero zdjęcia porobi, jak już będzie sprzątnięte of cołrse Przyjedzie z aparatem, statywem i oświetleniem i mi zrobi studio foto w chałupie A co tam, niech robi - byle by się zdjęciami podzielił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 30.12.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 OK na miłóść boską niech ci to sprzątanie tylko w nawyk nie wejdzie, bo jeszcze zechce ci się przekwalifikować zawodowo i co powie twój prezes ? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.12.2007 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Nie ma obaw Co jak co, ale sprzątanie, to na pewno mi w nawyk nie wejdzie Niestety nie mam wyjścia Panowie wczoraj zrobili znowu burdello i wprawdzie nawet coś tam pozamiatali itp., ale ten pył z wiercenia jest wszędzie, ciągle się jeszcze pylą ściany, wszędzie syf. A jeszcze ciągle nie wyniosłam z mieszkania do piwnicy gratów, które zostały po budowie Dopiero wtedy tak naprawdę będę mogła sprzątnąć ostatecznie. Choć pył to jeszcze pewnie z pół roku będzie opadał, a jeszcze lampy i inne d..perelki, co to trzeba tu dziurę, tam dziurę, szafka w łazience.... Bllleeeeee No teraz to już naprawdę lecę sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 30.12.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 http://images30.fotosik.pl/133/6f68d9f2c381799a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.12.2007 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 CoolaTT, bardzo dziękuję za życzenia Wszystkim czytaczom życzę udanej balangi do rana i niech 2008 dla wszystkich będzie lepszy niż 2007 http://www.sylwesteronline.pl/images/ognie2_2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.12.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Życzę Wam wszystkim udanej imprezki -żebyście wyglądały pięknie i super się bawiły! Żeby bufet był pełny i parkiet gorący Szampan oryginalny a towarzystwo doborowe!!! No a ten NOWY ROK niech będzie szczęśliwy w naszych nowych domkach i mieszkankach !!! http://kartki.onet.pl/_i/d/wystrzalowa_impreza_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.12.2007 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Kasiu, dzięki Co u Ciebie, bo się martwię troszku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.12.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Wszystko OK -wredna "maupa" już mnie nie męczy -jest milutka jak miodzik -nawet ciasto świateczne mi pod nos podstawia (a może było zatrute i stąd ten żołądek ?) Sylwester -tak jak mówiłam -"romantycznie" -w domku przed TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.12.2007 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Cieszę się bardzo, że maupa się odtentegowała A co jej zrobiłaś ?? Ja na Sylwka do "swojej" knajpy. Ciekawe w co się ubiorę? Mam dwie opcje - dżinsy do pracy (w lepszym stanie) i dżinsy do sprzątania (stan wiadomy) . Wszystko inne spakowane - w najgorszych koszmarach nie przewidziałam, że do Sylwestra się przeciągnie ta impreza z remontem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.12.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Nie -no co TY!!?? Dżinsy??!! Nie zgadzam się -zrób jutro skok na jakąś galerię i kup se cosik Sylwester to super pretekst na ciuchowe zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.12.2007 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Żadnych skoków nie będę robiła, poza tym że muszę skoczyć do roboty Na ciuchy mi szkoda kasy w tej chwili, poza tym nic mi się nie podoba Coś wymyślę, a jak nie to zostaną dżinsy No, ale odkryłam, gdzie w piwnicy mam szpileczki - więc szpileczki będą na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.12.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 A ja idę "całkiem" do pracy Bo ta dziwna firma pracuje i w wigilię i w sylwestra ! A najbardziej mnie wnerwia to, że mój mąż ma wolne i se śpi..... Ale z drugiej strony przez ostatnie 4 lata on wstawał a ja spałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.12.2007 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Musi być sprawiedliwość na świecie Ja też nie wiem, czy mój skok do pracy nie skończy się całym dniem roboty Mam nadzieję, że nie, bo właśnie znalazłam swoją wiertareczkę i chcę powiesić lampy Dzisiaj powiesiłam lampę w kuchni, druga w kuchni to kinkiet, więc potrzebowałam wiertarkę. Mam ojcową, ale ona jest z innymi końcówkami i nie mam do niej wierteł, poza tym waży od groma, a moja malutka, leciutka, zgrabniutka i tylko nie mogłam jej dziś namierzyć Myślałam, że gdzieś mi do piwnicy wynieśli, albo podp..ili Ale wróciłam do Mamusi i co ja widzę Moja wiertareczka leży i czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts