Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zamieszkać na poddaszu

Bea7777

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny moja 18- nastka to w tamtym tysiącleciu była :lol: :oops: Ta była klientki.

Dzisiaj mąż mi zrobił niespodziankę i po powrocie z treningu ujrzałam moją wymarzona półeczkę ;) Po nocach sniły mi sie takie wnęko - półeczki w ścianie (podobno juz nie modne ale o gustach sie nie dyskutuje ) i mam dwie 8) prostokątne , jedna nad drugą w ścianie w przedpokoju. Mamy też schowko - minipomieszczeniegospodarcze :) Małż wydzielił taki malutki kwadracik i bedzie gdzie chowac mopy i takie tam. Postaram się narysować wam to na planie. Mam nadzieje , że niedługo staną juz wszystkie ścianki działowe bo cały czas zmienia sie nam koncepcja.

Hehe, ale mnie zakręciłyście... Już się sama pogubiłam i poszłam sprawdzic czy te półki w ogóle są i czy ja posiadam jakis aparat fotograficzny ... :lol: :lol:

A tak poważniej to wrzucę fotki jak tylko zrobię bo późno dzis z pracy wróciłam i od razu pojechaliśmy po schody strychowe... A właśnie - mamy schody strychowe 8) Firma Oman, model Super Termo z poręczami, wymiar 120 x 70 (większych nie było a nie chciało nam się już szukać ).

Dziewczyny "półki" to tylko na razie dziury w ścianie a schody zapakowane, wyciągnąć ich nie ma gdzie a przez pudło nic nie widać :oops: . Obiecuję, że jak tylko ujrzą światło dzienne to obfotkuję. A najbardziej by mi pasowało gdyby już były zamontowane ale do tego jeszcze dłuuuuuga droga.

no...

zawsze się człowiek zorientuje, jaka duża dziura, w którym miejscu..

a resztę wyobraźnia dołoży..

Wiesz Bea, dla niektórych wielkości (długości??) też są ważne...

:lol: :lol: :lol: :lol:

To sa tacy, dla których wielkości nie są ważne :o ??

:lol: