OK 03.04.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Hehe Wątpię. A to wszystko zależy od tego gdzie ta dziura i czego grubość / długość Rozmiar ma znaczenie Aniu, w końcu kto jak kto, ale małż to Cię chyba dobrze zna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.04.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 no... tak myślę... mężem też nie jest z przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 03.04.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Widzę, że sie temat rozkręca Rozumiem wieczorkiem przy piwku ale tak publicznie w biały dzień ? Jednak baby to są od chłopów gorsze. Hihi. Mam nadzieję, że mój tego nie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.04.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Echh, następna, co jej się wszystko kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 03.04.2008 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Potrzeba matką wynalazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 03.04.2008 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Biorę się za robotę bo dzis pół dnia przed kompem spędziłam a tu mieszkanie nie posprzatane, faktury nie wypisane, gary nie zmyte, dzieci nie urodzone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.04.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 mój napewno nie czyta publicznie to może, ale napewno nie w biały dzień, no zobacz za okno, zaraz będzie całkiem ciemno.. pogoda zmusza do przemyśleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.04.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 A mnie nikt nie pilnuje, to mogę i w biały dzień A co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.04.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Biorę się za robotę bo dzis pół dnia przed kompem spędziłam a tu mieszkanie nie posprzatane, faktury nie wypisane, gary nie zmyte, dzieci nie urodzone... bierz przykład ze mnie.. dziecko śpi, gary umyte (zawsze), obiad zrobiony, posprzątane, dzidziuś w drodze.. i luzik, póki mały nie wstanie (jeszcze chwilkę..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.04.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Biorę się za robotę bo dzis pół dnia przed kompem spędziłam a tu mieszkanie nie posprzatane, faktury nie wypisane, gary nie zmyte, dzieci nie urodzone... bierz przykład ze mnie.. dziecko śpi, gary umyte (zawsze), obiad zrobiony, posprzątane, dzidziuś w drodze.. i luzik, póki mały nie wstanie (jeszcze chwilkę..) A u mnie gary nie umyte, obiadu niet, dzieci nie porobione, kot szaleje po chałupie I jeszcze tylko 55 minut w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.04.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 wszystko przychodzi z czasem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.04.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 wszystko przychodzi z czasem.. Na szczęście nie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.04.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 kiedyś Ci to przypomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.04.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 kiedyś Ci to przypomnę Wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 03.04.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Olga to widzę , że my na tych samych falach odbieramy Szkoda życia na mycie garów i gotowanie. Ponoć robota to głupota hihiihhi A tak poważnie to przydałby mi się junior. Ale jeszczę trochę. Trzeba sie wyszaleć, a że okazja ku temu bez przerwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 trudny wybór, co?? Widać ja się wyszalałam, ale też nie za szybko, bo moje kolażanki, to już mają dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym, a ja dopiero niecałego dwulatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Olga to widzę , że my na tych samych falach odbieramy Szkoda życia na mycie garów i gotowanie. Ponoć robota to głupota hihiihhi A tak poważnie to przydałby mi się junior. Ale jeszczę trochę. Trzeba sie wyszaleć, a że okazja ku temu bez przerwy... Bea, ale Ty to jeszcze masz czas A mnie już po prostu instynkty przeszły Nie powiem - był taki moment, kiedy byłam gotowa skończyć z balami i zapakować się do kuchni, ale jakoś się nie złożyło A teraz już trochę za późno, już trochę za stara jestem i za leniwa I już faktycznie nie mam takiej jazdy na dziecko, jak kiedyś - że każdy niemowlak wzbudzał we mnie instynkty macierzyńskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 OK, ale wiesz, że to mija i wraca. Jak natrafisz na tego jedynego, to odrazu instynkt się obudzi. Jesteś kobietą, a kobiety są do tego właśnie stworzone. Chyba, że nie spotkasz tego kogoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 OK, ale wiesz, że to mija i wraca. Jak natrafisz na tego jedynego, to odrazu instynkt się obudzi. Jesteś kobietą, a kobiety są do tego właśnie stworzone. Chyba, że nie spotkasz tego kogoś... Spotkam, czy nie - już trochę za późno Nawet jak instynkt się obudzi (w co wątpię), to byłby już czysty egoizm ze szkodą dla dziecka, wg mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 no co Ty.. o lasce jeszcze nie chodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts