Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zamieszkać na poddaszu

Bea7777

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Biorę się za robotę bo dzis pół dnia przed kompem spędziłam a tu mieszkanie nie posprzatane, faktury nie wypisane, gary nie zmyte, dzieci nie urodzone... :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

bierz przykład ze mnie..

dziecko śpi, gary umyte (zawsze), obiad zrobiony, posprzątane, dzidziuś w drodze..

i luzik, póki mały nie wstanie :roll:

(jeszcze chwilkę..)

Biorę się za robotę bo dzis pół dnia przed kompem spędziłam a tu mieszkanie nie posprzatane, faktury nie wypisane, gary nie zmyte, dzieci nie urodzone... :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

bierz przykład ze mnie..

dziecko śpi, gary umyte (zawsze), obiad zrobiony, posprzątane, dzidziuś w drodze..

i luzik, póki mały nie wstanie :roll:

(jeszcze chwilkę..)

A u mnie gary nie umyte, obiadu niet, dzieci nie porobione, kot szaleje po chałupie :lol: I jeszcze tylko 55 minut w robocie :wink:

Olga to widzę , że my na tych samych falach odbieramy :lol: :lol: Szkoda życia na mycie garów i gotowanie. Ponoć robota to głupota hihiihhi A tak poważnie to przydałby mi się junior. Ale jeszczę trochę. Trzeba sie wyszaleć, a że okazja ku temu bez przerwy... 8) :lol:

Bea, ale Ty to jeszcze masz czas :wink:

A mnie już po prostu instynkty przeszły :-?

Nie powiem - był taki moment, kiedy byłam gotowa skończyć z balami i zapakować się do kuchni, ale jakoś się nie złożyło :-? A teraz już trochę za późno, już trochę za stara jestem i za leniwa :oops: I już faktycznie nie mam takiej jazdy na dziecko, jak kiedyś - że każdy niemowlak wzbudzał we mnie instynkty macierzyńskie :)

OK, ale wiesz, że to mija i wraca.

Jak natrafisz na tego jedynego, to odrazu instynkt się obudzi. Jesteś kobietą, a kobiety są do tego właśnie stworzone.

Chyba, że nie spotkasz tego kogoś... :wink:

Spotkam, czy nie - już trochę za późno :roll: Nawet jak instynkt się obudzi (w co wątpię), to byłby już czysty egoizm ze szkodą dla dziecka, wg mnie :roll: