OK 04.04.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Wypluj te słowa, bo mi mało brakowało w zeszłym roku I chodzi o to, żebym nie chodziła o lasce, jak dziecko będzie miało lat 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 OK jesteś nie pobita. Trza szukać młodszego chłopa, to on zajmie się maleństwem, a Ty możesz wtedy nawet o dwóch laskach chodzić. Ze starości oczywiście, nie z innych powodów. A tak wogóle, to i tak jesteś laska i do tego Ci jeszcze duuuuużo brajkuje. Sporo więcej niż 12 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 To ja już sobie zostanę laską o lasce lub bez, ale na pewno bez dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 dobrze, że chociaż kicię masz rozpisałyśmy się nie u siebie i nie na temat Bea sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 04.04.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Olga ja z racji tego, że na tą ciążę cały czas brak mi czasu a bo to praca, bo treningi, wyjazdy i imprezy to juz tak mi przez myśl kiedys przeszło, że może adopcja... Ale jak mąż usłyszał, że chciałabym chłopczyka, a najlepiej takiego z 18 - 20 lat to postawił ultimatum : w komplecie dziewczynka lat 18 Dlatego nadal bezdzietni jesteśmy. Ot taka nasza historyja hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 dobrze, że chociaż kicię masz rozpisałyśmy się nie u siebie i nie na temat Bea sorki Ja też przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 04.04.2008 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ania , my ci poprostu strasznie zazdrościmy... A piszcie ile chcecie i o czym chcecie. O to przeciez na forum chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Olga ja z racji tego, że na tą ciążę cały czas brak mi czasu a bo to praca, bo treningi, wyjazdy i imprezy to juz tak mi przez myśl kiedys przeszło, że może adopcja... Ale jak mąż usłyszał, że chciałabym chłopczyka, a najlepiej takiego z 18 - 20 lat to postawił ultimatum : w komplecie dziewczynka lat 18 Dlatego nadal bezdzietni jesteśmy. Ot taka nasza historyja hehe Nie rozumiem W końcu wiadomo, że parka najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 04.04.2008 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Parka tak ale dwie parki bez więzów krwi w jednym mieszkaniu to już niebezpieczeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Parka tak ale dwie parki bez więzów krwi w jednym mieszkaniu to już niebezpieczeństwo To się orgia nazywa, nie niebezpieczeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Parka tak ale dwie parki bez więzów krwi w jednym mieszkaniu to już niebezpieczeństwo To się orgia nazywa, nie niebezpieczeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 04.04.2008 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Niebezpieczeństwo orgii miałam na myśli oczywiście I znów temat zmierza do jednego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Wiosna, Kochana, wiosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 ja z Wami nie mogę.. a mówią, że to mi tylko jedno w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 04.04.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Właśnie wróciłam z hali a tu taka cisza. Trenujemy ile wlezie bo w niedziele mamy meczyk i wychodzę w pierwszym składzie Drużyna amatorska chociaż jest kilku byłych "klubowiczów". Ogólnie fajna zabawa. Ja na tym meczu jestem jedyną kobitką więc sie musze mocno starać Wszystko mnie boli, chyba muszę jakiś znieczulacz sobie łyknąć przy piątkowym wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 jaki meczyk?? jaka drużyna?? znowu nic nie wiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 04.04.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 A no pykamy troszku w siatkówkę Zaraziłam się tym bakcylem w 4 klasie podstawówki i cholernik puścic nie chce Może cykne jakieś fotki na meczu (tzn. małż może mi cyknie) to wam pokaże. No chyba, że przegramy i mi się przy płaczu makijaż rozmaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 to ja trzymam kciuki za Ciebie (Was). O której ten mecz? Bonie wiem, jak je dzielić.. Czy pół na pół, czy najpierw za Ciebie a potem za Brazę.. A może na odwrót?? Zdjęcia mile widziane, chętnie zobaczę Cię w akcji. Niech małż się postara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 04.04.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Meczyk dopiero o 19 bo od rana w pracy siedzę i pewnie późnym popołudniem skończę. Mam nadzieję, że sił mi na to starczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 no, to napewno będę trzymać wszystkie kciuki, jakie się da. Nie przemęczaj się w pracy Czasem trzeba trochę pościemniać. I wyśpij się, żebyś siłę miała do walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts