Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zamieszkać na poddaszu

Bea7777

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale dyskusja o dzieciach się wywiązała..... :lol:

Ja dołożę od siebie, że też licząc sobie te 28 lat ( bo wiosen to już prawie 29 :roll: ) i będąc od 12 w związku :lol: czas by był najwyższy na jakiś owoc :wink: i nie powiem żebyśmy jeszcze nie chcieli.

Życie jest krótkie ktoś tu napisał i to prawda, więc nie warto czekać i odwlekać, bo co jest cenniejsze od tego czasu, który poświęcimy przez resztę życia naszym dzieciom? A jak wiadomo dzieci odbierają nam trochę swobody, ale obdarzają nas w zamian swoją bezgraniczną miłością.

Ale dyskusja o dzieciach się wywiązała..... :lol:

Ja dołożę od siebie, że też licząc sobie te 28 lat ( bo wiosen to już prawie 29 :roll: ) i będąc od 12 w związku :lol: czas by był najwyższy na jakiś owoc :wink: i nie powiem żebyśmy jeszcze nie chcieli.

Życie jest krótkie ktoś tu napisał i to prawda, więc nie warto czekać i odwlekać, bo co jest cenniejsze od tego czasu, który poświęcimy przez resztę życia naszym dzieciom? A jak wiadomo dzieci odbierają nam trochę swobody, ale obdarzają nas w zamian swoją bezgraniczną miłością.

i to jest pięknie ujęte :p

właśnie o to mi chodziło, tylko chyba nie umiem tego tak zgrabnie ująć.

Właśnie z tych powodów żałuję, że jestem mamą tak krótko..

Bea wszystko przed Tobą, nie ma się co przejmować.

Matki mają na takie sprawy inne spojrzenie, już to wiem, bo samej mi się zmieniło po porodzie :wink:

I każdemu jest pisane w odpowiednim czasie :wink: :D

A Bianca ma póki co pieska, to też jak matka dla niego :wink:

Mój Bruno też był na piedestale dopóki...

Właśnie miałam napisać że Bianka stała się naszym pieszczochem, od szczeniaczka do takiej pannicy ja ją wychowałam -to już prawie 1,5 roku.

G. nie musiał sam w domu siedzieć i czekać na mój powrót 4 godziny, Bianka dotrzymywała mu towarzystwa. Teraz jest odwrotnie ja wracam pierwsza a on w drugiej pracy siedzi do 19. Ale nasza iskierka zawsze macha całą d.pcią jak wracamy.....

To jako starsza koleżanka :p Wam poradzę, żeby jednak nie czekać :wink: Mniej planów - więcej improwizacji. Bo później się okazuje, że człowiek ma już 35-6 lat i więcej. Czas leci strasznie szybko...

Niby można i później, ale jednak... To już nie to samo - dla dzieci też :roll:

Nie ma na co czekać, jak chcecie, to chłopów do roboty zagonić i niech robią :wink: Poddasza stawiają, to i z tym sobie poradzą... :lol:

A plany same się ułożą :wink: Dopasują się, jak nie będą miały wyjścia :lol:

O! Jak to mądrze zabrzmiało. Szczera prawda. Czasem mówimy, że nie umiemy sobie czegoś wyobrazić jak to będzie, a potem nie umiemy sobie wyobrazić jakby tego nie było........ :o

o własnie :)

ja sobie teraz nie wyobreażam jak to będzie...

z dwójką :roll:

ale jak się cieszę, że będzie :lol: :lol:

OK mądre słowa napisała :wink: