OK 05.04.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Dajcie spokój, bo ją obudzicie A dziewczyna ciężki dzień miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 to samo pomyślałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 06.04.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 alez sie znow rozgadalyscie, ja za wami nie nadarzam a mlodka jestem hehe co do ciazy, wlasnie dlatego chcialam znalesc nowa prace, w tej tutaj to pracuje na zlecenie, a w drugiej na czarno. Dlatego chce zmienic na jedna a pozadna . I jaki jest problem??? Rozmowa luzna, fajna, wszystko ok, dopoki obraczki nie zauwazyla. To byla wstepna rozmowa, pozniej jest rozmowa z samym wlascicielem. I babeczka powiedziala ze napewno spyta o dzieci, bo jest na to uczulony bo teraz 3 kobietki jej poszly na zwolnienie bo sa w ciazy. Dlatego nie moglabym od razu tak Ale wlasnie po to szukam pracy, by za jakis rok, poltorej moc sie zaczac starac, miec macierzynski i miec do czego wracac. Zwlaszcza ze to praca w moim zawodzie. A studia koncze dopiero za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 06.04.2008 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Hejka. Wpadłam na chwilkę do domu z pracy na kawkę ale zaraz muszę wracać. Dziewczyny ten mecz to dziś jest więc wczoraj jeszcze wyniku nie znałam Gramy o 19. Madziulka - ja obrączki prawie wcale nie noszę (jakoś tak w pracy mi przeszkadza) jedynie jak gdzieś wychodzę np. na piwko lub na imprezkę. Ale mój obecny boss nie spytał mnie na rozmowie czy mam dzieci lub czy chcę mieć. Że mężatka to wiedział bo w CV napisane. A prawda jest taka że nie ma prawa spytać cię o dzieci bo to twoja prywatna sprawa. Ten mój szef to w ogóle jakiś taki wyrozumiały jest Praca ma być wykonana ale czy ja 2 tygodnie leże do góry brzuchem a 2 pracuję to go nie obchodzi (oprócz tego prowadzę własną firmę i pracuję jeszcze w innym miejscu, więc można rzec , że mam trzy etaty - podobno to się ADHD nazywa ) Apropos dzieci to coś czuję, że my wszystkie za rok, połtora zaciążymy A ania albo z trzecim albo za "skarbnicę wiedzy" bedzie nam służyć. Ania - zorientowałam się Olga - ten ciężki dzień to dziś nastąpił... Ledwo żyję a w domku spowrotem będę ok 22. Ale jutro sobie pośpię i odpocznę Uwielbiam poniedziałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.04.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 No to trzymamy kciuki dzisiaj Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.04.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 to ja nie wiem... źle czytam chyba.. byłam pewna, że to wczoraj.. nawet kcciuki trzymałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 06.04.2008 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 My nieeee, my nieeee, my nigdy nie poddamy sieeeeee Wygraliśmy 3:1 ;) Ale jestem padnięta... Po meczu skoczyliśmy na piwko i czuję, że działać zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Hurrrra, hurrrra, hurrra.. Bea wygrywa!! no widzisz, to te moje kciuki.. w końcu trzymałam je o dzień za długo... GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 07.04.2008 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Aniu, ty to prawie jak nasz siódmy zawodnik przez te Twoje kciuki Właśnie wróciłam z działki od taty. Przerzuciliśmy 500 kg cementu. Rąk nie czuję... Musiałam szybko wracać do domu bo dzwonili ze składu drewna (zamówiłam tam dzis rano dechy) że stoją pod bramą. Więc pije kawkę i chwilkę odpoczywam bo zaraz noszenie się zacznie.. Trzeba je wtachać na strych. (znów się jutro na treningu wyprostować nie będę mogła).Ehh.. a na 17 do pracy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 ciężki dzień dzisiaj ale za to jaki owocny takie tempo życia dobrze wpływa na figurę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 07.04.2008 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Oj.. Pod warunkiem, że się słodyczy nie je A ja mam taki feler, że potrafię przez cały dzień nic prawie nie zjeść bo czasu brak, a wieczorkiem zasiadam na kanapie albo w pracy na fotelu i się zaczyna sztafeta. Leci wszystko co popadnie byle tylko słodkie, cukierki, ciasteczka, batoniki, nawet cukier w kostkach.. Ograniczam sie jak moge ale.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 po takim dniu to zasłużone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Oj, ja też tak mam Cały dzień nic, a wieczorkiem po robocie najazd na lodówkę. I właśnie ostatnio na słodkie, normalnie mogę przez pół roku nic słodkiego i mnie nie ciągnie, ale jak dostanę fazy, to się napchać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 to się znaczy, ze wszystko w normie dużo kobiet tak ma ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Tak, ale normalny człowiek to podobno 20 min. po jedzeniu czuje się najedzony, a mnie dopiero wtedy głód dopada Jak zacznę jeść, to mogę nie kończyć - dlatego nie jem śniadań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 07.04.2008 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ja tylko słodycze tak pochłaniam. Od 2 miesięcy zaczełam sie ograniczać, tzn przeszłam na diete bezwęglowodanową i przestałam jeść słodkie. Jakoś wytrzymywałam ale po ostatniej imprezie zostało mi ok kilograma cukierków czekoladowych i zgadnijcie co? Zeżarłam (dosłownie!) wszystkie. Może ze dwa mąż przechwycił A w tej diecie jest tak że przy takiej dawce cukru to przez 3 dni nie powinnam wcale tłustego jeść a że się zdazyło to waga stanęła w miejscu... A juz tak ładnie w dół leciało...Więc teraz znów wracam do katorgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 ja bym nie dała rady... OK, myślisz, że ja robię inaczej?? Często gęsto po obiedzie otwieram chipsy albo biorę princessę.. albo na co mi tam przyjdzie ochota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Nio, właśnie przyszłam, zjadłam, minęło pół godzinki i zaczynam być GŁODNA A nic słodkiego nie mam do żarcia A jak teraz zacznę coś pichcić, to mi się do rana zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 chlebuś+masło+cukier... i słodkie i pojesz.. i napewno masz ja tak lubię czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 chlebuś+masło+cukier... i słodkie i pojesz.. i napewno masz ja tak lubię czasem Też tak czasem lubię, ale chlebusia nie mam Mało jadam i często nie mam, nie brakuje mi go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts