Bea7777 13.04.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Hehe. Ja mam belkę do której ten fotelik pasowałby jak ulał. Ale zanim się wprowadzimy to pewnie cena spadnie przynajmniej o 1/3 albo będą juz nie modne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.04.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Hehe. Ja mam belkę do której ten fotelik pasowałby jak ulał. Ale zanim się wprowadzimy to pewnie cena spadnie przynajmniej o 1/3 albo będą juz nie modne Jasne, po co mi wlasciwie taki fotelik? Za tani jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 13.04.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Swoja drogą to nie wyobrażam sobie pifka w takim fotelu. Obawiałabym się objawów choroby morskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.04.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Swoja drogą to nie wyobrażam sobie pifka w takim fotelu. Obawiałabym się objawów choroby morskiej W ogole picie w takim foteliku to lekko ryzykowna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 13.04.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Uciekam spać. Muszę zregenerować organizm po tej imprezowej nocy Może mi sie fotelik przysni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 14.04.2008 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Dzieńdoberek Ale piekny dzień. Nareszcie wiosnę widać. Od razu człowiek ochotę ma do życia no i do pracy Zaraz lece na przegląd z autkiem bo jutro się kończy a ponoć kary za to straszne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 14.04.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 a ja wlasnie jakiegos autka szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.04.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 jak tam przegląd??zrobiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 14.04.2008 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Zrobiony, zrobiony I wiele innych spraw tez dziś pozałatwiałam. Biegałam cały dzień, przed chwileczka wróciłam...A w nagrodę kupiłam sobie butki. Generalnie to mam kręćka na tym punkcie ale to chyba u kobiet normalne Madziulka a jakim autkiem jestes zainteresowana? Masz juz coś na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 14.04.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Dziewczyny jest quiz Mąż mnie właśnie spytał czy pod tym duzym Veluxem w pokoju ma być kaloryfer czy nie. Oprócz tego okna sa tam jeszcze dwa zwykłe i pod nimi będzie na pewno. Poza tym w tym pokoju jest też kominek. Tylko pomieszczenie sporawe (coś ok 10m x 4m i otwarte na kuchnię i przedpokój) Co myslicie? Macie? Słyszałam że podobno od Veluxów strasznie ciągnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 14.04.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 My mamy podciągi zrobione na kaloryfery pod oknami połaciowymi w kuchni i salonie + kaloryferek w przedpokoju a jak wiesz u nas podobny układ pomieszczeń i jestem myśli że to nam wystarczy tylko my mamy ściany grubości 46cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 14.04.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 my mamy pod veluxami kaloryfery a autka jakiegos malego sprawnego, ekonomicznego i niedrogiego szukam dzis mi sprzatneli niezla okazje sprzed nosa buuuu a tak bym chciala ibize, corse, astre, bravo, polo golfa 3 wszystkie hatchback Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mira_mar 15.04.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 witam, eh praca praca, ciągle brak czasu tu zajrzeć Bea, wielkie dzięki za info.na dole u rodziców są 72m, więc u nas trochę odejdzie przez skosy, ale to i tak będzie dla nas dużo po kilku latach w wynajętej kawalerce 27m, bez balkonu (tego mi najbardziej brakuje chyba - powietrza, kwiatów.... choć nie, najbardziej marzy mi się żeby zniknęła suszarka na pranie z pokoju (w łazience się nie mieści:( ) chyba zostaniemy przy takiej ściance jak jest - ja nie miałam ze swoim wzrostem jakiś obaw o swoją głowę, ale moje Kochanie przy swoich 196cm trochę miało obaw czy w kask nie będzie musiał zainwestować ale ostatnio byliśmy na wizji lokalnej u znajomych i okazało się, że nawet jego głowa będzie raczej bezpieczna, ufff. niestety dalej borykamy się z etapem projektowym (zapamiętać, nie unikać w takich sprawach znajomych projektantów... miało być lepiej a wyszło...eh a obcego przynajmniej człowiek by porządnie opier... i może by ulżyło choć) ale jeszcze mam nadzieję, że jakoś się uda i zaczniemy wczesną jesienią... OBY!! choć to i tak oznacza sporą zmianę planów.. miało się zacząć teraz a skończyć na przyszłoroczną wiosnę a latem ślub i maleńkie przyjęcie we własnym ogródeczku... a tu się zapowiada, że trzeba będzie gości w kombinezonach zaprosić i do roboty ich zagonić pozdrowionka i miłych snów wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 15.04.2008 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Ja juz kilka razy pisałam, że do takich "przeróbek" trzeba mieć cierpliwość. I do przesuwania terminu wprowadzenia Jeśli bedziesz chciała o coś spytać to daj znać. Moze będę pomocna. A tak poza tym to sąsiadki jestesmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mira_mar 16.04.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 hi hi zauważyłam fajnie na kawę będzie zawsze bliżej cierpliwości???? przy naszych przygodach z projektantem to i święty przeszedł by na stronę ciemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 16.04.2008 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Hehehe Ale macie juz ten projekt? Jesli nie to moge dac namiary na fachowca który nam robił. Bierze coś ok 30 zł z metra (+vat). Mieszka pod Łodzią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 odnosnie tych okien połaciowych... ja też mam pod nim grzejnik, ale bardzo od niego nie ciągnie. Chyba, ze otworzysz ten mikrouchył, ale wtedy to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 16.04.2008 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 To widzę, że jednak kaloryferki trzeba tam montować. Lepiej chuchać na zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 zwłaszcza jak ktoś lubi ciepełko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 16.04.2008 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Najnowsza fotka z placu boju : http://images32.fotosik.pl/219/cd492bee545b62d2med.jpg Na strychu zaczyna się robić żółto Ciepełko przestanie wreszcie uciekać. A tutaj ja na ostatnim meczu. Myslałam, że tych siniaków się na budowie dorobiłam http://images23.fotosik.pl/196/3420137ba22d2910.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts