Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zamieszkać na poddaszu

Bea7777

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zrobiony, zrobiony ;) I wiele innych spraw tez dziś pozałatwiałam. Biegałam cały dzień, przed chwileczka wróciłam...A w nagrodę 8) kupiłam sobie butki. Generalnie to mam kręćka na tym punkcie ale to chyba u kobiet normalne :lol:

Madziulka a jakim autkiem jestes zainteresowana? Masz juz coś na oku?

Dziewczyny jest quiz :lol: :lol: :lol:

Mąż mnie właśnie spytał czy pod tym duzym Veluxem w pokoju ma być kaloryfer czy nie. Oprócz tego okna sa tam jeszcze dwa zwykłe i pod nimi będzie na pewno. Poza tym w tym pokoju jest też kominek. Tylko pomieszczenie sporawe (coś ok 10m x 4m i otwarte na kuchnię i przedpokój) Co myslicie? Macie? Słyszałam że podobno od Veluxów strasznie ciągnie...

witam,

eh praca praca, ciągle brak czasu tu zajrzeć :(

Bea, wielkie dzięki za info.na dole u rodziców są 72m, więc u nas trochę odejdzie przez skosy, ale to i tak będzie dla nas dużo po kilku latach w wynajętej kawalerce 27m, bez balkonu (tego mi najbardziej brakuje chyba - powietrza, kwiatów.... choć nie, najbardziej marzy mi się żeby zniknęła suszarka na pranie z pokoju (w łazience się nie mieści:( )

chyba zostaniemy przy takiej ściance jak jest - ja nie miałam ze swoim wzrostem jakiś obaw o swoją głowę, ale moje Kochanie przy swoich 196cm trochę miało obaw czy w kask nie będzie musiał zainwestować :) ale ostatnio byliśmy na wizji lokalnej u znajomych i okazało się, że nawet jego głowa będzie raczej bezpieczna, ufff.

niestety dalej borykamy się z etapem projektowym (zapamiętać, nie unikać w takich sprawach znajomych projektantów... miało być lepiej a wyszło...eh :( a obcego przynajmniej człowiek by porządnie opier... i może by ulżyło choć) ale jeszcze mam nadzieję, że jakoś się uda i zaczniemy wczesną jesienią... OBY!! choć to i tak oznacza sporą zmianę planów.. miało się zacząć teraz a skończyć na przyszłoroczną wiosnę a latem ślub i maleńkie przyjęcie we własnym ogródeczku... a tu się zapowiada, że trzeba będzie gości w kombinezonach zaprosić i do roboty ich zagonić :)

pozdrowionka

i miłych snów wszystkim życzę

Najnowsza fotka z placu boju ;) :

http://images32.fotosik.pl/219/cd492bee545b62d2med.jpg

Na strychu zaczyna się robić żółto ;) Ciepełko przestanie wreszcie uciekać.

A tutaj ja na ostatnim meczu. Myslałam, że tych siniaków się na budowie dorobiłam :lol: :lol:

http://images23.fotosik.pl/196/3420137ba22d2910.jpg