Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zamieszkać na poddaszu

Bea7777

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Bea, przydreptałam do Ciebie i czytam, czytam :) Gratuluję własnych kątów i pasji. Kiedy więc przeprowadzka?

A przy okazji widzę, że mocno towarzysko u Ciebie, zwłaszcza w temacie rozrodczym ;)

A swoją drogą - ta Polska centralna to gdzie dokładnie? Bo ja tak właśnie określam swoje pochodzenie, cóż - Kraków to już późniejszy wybór, ale nie korzenie.

Sezon grillowy wczoraj otworzyliśmy i cały dzień na podwórku siedzę , tzn nie od wczoraj , spałam troszkę :lol: :lol: 8) . Brzuch mam wielki od piwka i kiełbaski i ledwo się ruszam :lol: W międzyczasie troszkę mieszkanko szykujemy, dzis np. impregnowalismy dechy na strychu. Taka piękna pogode mamy, że aż szkoda w domku siedzieć.

No słonko mnie złapało jak cholerka. Po solarium to bardzo szybko się sfajczyć można. A dziś chyba ze 3 godzinki na leżaku ksiązkę czytałam i buzię mam jak burak. Zaraz uciekam pozmywać po grillu bo ludzi sporo było i cała kuchnia zawalona.

A nie chcialabys sie sciepnac z nami na rachunek za neta OK? Bo sie u niej na watku zbieramy... :roll:

o ile ją dobrze zrozumiałysmy z tym rachunkiem...

bo z tego co zapamiętałam, to ona ma neta z plusa, a wiem z doświadczenia, że im wystarczy jeden dzień opóźnienia z wpłatą i po zawodach. Co mi się bardzo nie podoba, bo jak był grudzień to faktura wystawiona 8.12 dotarła do mnie w wigilię...

a termnin płatności był do wigilii...

jak tam zadzwoniłam z pretensjami, to mi powiedzieli, że to wina poczty nie ich. I sku... odłączyli mnie zaraz po świętach na dwa dni!!! :evil: :evil: :evil:

o ile ją dobrze zrozumiałysmy z tym rachunkiem...

bo z tego co zapamiętałam, to ona ma neta z plusa, a wiem z doświadczenia, że im wystarczy jeden dzień opóźnienia z wpłatą i po zawodach. Co mi się bardzo nie podoba, bo jak był grudzień to faktura wystawiona 8.12 dotarła do mnie w wigilię...

a termnin płatności był do wigilii...

jak tam zadzwoniłam z pretensjami, to mi powiedzieli, że to wina poczty nie ich. I sku... odłączyli mnie zaraz po świętach na dwa dni!!! :evil: :evil: :evil:

To ile ona moze placic za tego neta? Pisala, ze rachunek czeka na zmilowanie i ze ma go zamiar zaplacic w poniedzialek, ale jak sie jej nie bedzie chcialo, to bedziemy musialy ja wyreczyc. :roll: