DarioAS 17.04.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 to Ty??? w życiu bym Cię nie pooznała zdjęcie jak z gazety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.04.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Mąż ma talent, zawsze wie kiedy pstryknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.04.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 jestem pod wrażeniem, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 19.04.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Cześć Bea, przydreptałam do Ciebie i czytam, czytam Gratuluję własnych kątów i pasji. Kiedy więc przeprowadzka? A przy okazji widzę, że mocno towarzysko u Ciebie, zwłaszcza w temacie rozrodczym A swoją drogą - ta Polska centralna to gdzie dokładnie? Bo ja tak właśnie określam swoje pochodzenie, cóż - Kraków to już późniejszy wybór, ale nie korzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 19.04.2008 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 anirac - fajnie że drepcesz w moja stronę. Ja całym sercem Łodzią przez zycie płynę A przed momentem wróciłam z Krakowa ze szkolenia... Piekne miasto i klimat czarować potrafi... A nasze katy jeszcze kątów nie maja ale juz za chwileczkę, juz za momencik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 20.04.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 A ja spod Łęczycy pochodzę, więc i Łódź bliska sercu. Co do kątów to masz przecież już bliżej niż dalej, więc i przeprowadzkę planuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Bea co słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 25.04.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Sezon grillowy wczoraj otworzyliśmy i cały dzień na podwórku siedzę , tzn nie od wczoraj , spałam troszkę . Brzuch mam wielki od piwka i kiełbaski i ledwo się ruszam W międzyczasie troszkę mieszkanko szykujemy, dzis np. impregnowalismy dechy na strychu. Taka piękna pogode mamy, że aż szkoda w domku siedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 ale Ci dobrze... złapałaś pierwszą opaleniznę? Okazja ku temu jak nic, jutro też ma być tak ładnie szykujcie mieszkanko, szykujcie.. już się na zdjęcia doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 25.04.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 No słonko mnie złapało jak cholerka. Po solarium to bardzo szybko się sfajczyć można. A dziś chyba ze 3 godzinki na leżaku ksiązkę czytałam i buzię mam jak burak. Zaraz uciekam pozmywać po grillu bo ludzi sporo było i cała kuchnia zawalona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 No słonko mnie złapało jak cholerka. Po solarium to bardzo szybko się sfajczyć można. A dziś chyba ze 3 godzinki na leżaku ksiązkę czytałam i buzię mam jak burak. Zaraz uciekam pozmywać po grillu bo ludzi sporo było i cała kuchnia zawalona. A nie chcialabys sie sciepnac z nami na rachunek za neta OK? Bo sie u niej na watku zbieramy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 o ile ją dobrze zrozumiałysmy z tym rachunkiem... bo z tego co zapamiętałam, to ona ma neta z plusa, a wiem z doświadczenia, że im wystarczy jeden dzień opóźnienia z wpłatą i po zawodach. Co mi się bardzo nie podoba, bo jak był grudzień to faktura wystawiona 8.12 dotarła do mnie w wigilię... a termnin płatności był do wigilii... jak tam zadzwoniłam z pretensjami, to mi powiedzieli, że to wina poczty nie ich. I sku... odłączyli mnie zaraz po świętach na dwa dni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 o ile ją dobrze zrozumiałysmy z tym rachunkiem... bo z tego co zapamiętałam, to ona ma neta z plusa, a wiem z doświadczenia, że im wystarczy jeden dzień opóźnienia z wpłatą i po zawodach. Co mi się bardzo nie podoba, bo jak był grudzień to faktura wystawiona 8.12 dotarła do mnie w wigilię... a termnin płatności był do wigilii... jak tam zadzwoniłam z pretensjami, to mi powiedzieli, że to wina poczty nie ich. I sku... odłączyli mnie zaraz po świętach na dwa dni!!! To ile ona moze placic za tego neta? Pisala, ze rachunek czeka na zmilowanie i ze ma go zamiar zaplacic w poniedzialek, ale jak sie jej nie bedzie chcialo, to bedziemy musialy ja wyreczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 26.04.2008 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Może jej się poprostu nie chce iść na pocztę To ja chetnie pobiegnę, nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 najgorsze to to, ze nie wiadomo kiedy sie tu znów zjawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 26.04.2008 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Na pewno długo nie wytrzyma Ja bym bez Was nie mogła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 tylko tak mówisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 26.04.2008 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Małż mi mówi, że jestem uzależniona... Dobrze, że ciepło się robi to rzadziej w domu będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Małż mi mówi, że jestem uzależniona... Dobrze, że ciepło się robi to rzadziej w domu będę. Slyszalam, ze lato ma byc deszczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 26.04.2008 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts