malgos2 01.07.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Odwaga to lub glupota. Na razie pocieszam sie, ze moje mieszkanie od czasu kupna tak podrozalo, ze w razie czego zawsze mozna sprzedac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 01.07.2008 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 To super. Zawsze jakaś inwestycja bo my nijak sprzedać mieszkanka nie będziemy mogli... Chyba że z połową działki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Rozne kombinacje sa... Kazdy orze jak moze inaczej mowiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 01.07.2008 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 I tu Ci przyznam rację ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.07.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Oj jutro będę miala kaca Oj, nie Ty jedna, Kochana, nie Ty jedna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mira_mar 02.07.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 oooo dniu radosny!!!! podwyżkę dostałam!!!..... pocieszyłam się godzinę a potem zadzwoniłam zapytać ile kosztuje wizyta u poleconego neurochirurga, no i nadwyżkę z podwyżki zaraz się zagospodaruje... Madziulka, gratuluję, PIKNIE tam u Was! ciekawe kiedy u nas sie ruszy... oj lepiej sie nad tym nie zastanawiać. póki co właśnie po weekndowej przeprowadzce do nowego wynajętego.... niewiarygodne ile rzeczy mieliśmy w tej naszej kawalerce. Jednego dnia trzy pełniutkie bagażniki samochodów plus przyczepka z meblami. a dwa kolejne dni kursy z pudłami "najpotrzebniejszych" rzeczy do nowego lokum. nie wspomnę o kursach do śmietnika z workami niepotrzebnych.... Bea, jak plecki? z tym ślubem to jak z zaręczynami chyba wyjdzie... miał być latem w przyszłym roku a pewnie kolejne 6 lat pewnie minie... ale tym razem to możliwe, że przeze mnie bo ponieważ oboje nie trawimy tradycyjnych wesel, a obiad dla rodziny w knajpie jakiś taki bezpłciowy sie wydaje to umyśliłam sobie, że pięknie by było naszym ogrodzie, taką grillo imprezke (kto powiedział przecież że nie można grillować w białej sukni ) no ale najpierw trzeba nadbudować i ogród zrobić No ale jeszcze zobaczymy... może coś innego wymyślimy miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 02.07.2008 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Mira widzę, że Ty też masz niezłe pomysły Biała suknia na tle zielonej trawki może wyglądać naprawdę fajnie. Trzeba łamać konwenanse My w nasz wieczór kawalersko - panieński wyjechalismy w góry połazić po skałkach. Znajomi pukali się w głowę. Przecież popijawa miała być i strepteas. Nie mogli zrozumieć, że zamieniamy to na męczące wygibasy na stokach. Poszła nawet fama, że pewnie jedno z nas jest strasznie zazdrosne i nie godzi się na takie ekscesy (nie mogli tylko wpaść na pomysł które ). Nawet niezła draka z tego wyszła i jedni znajomi o mały włos nie byliby u nas na ślubie a inni powiedzieli, że nam szkoda dla nich na wódkę (mimo tego że wszyscy byli zaproszeni na wesele a tydzień po na poprawiny!). Przyszli w końcu wszyscy ale od tego czasu raczej przestali się do nas odzywać i nie mamy z nimi kontaktu. Przykro troche ale dopielismy swego i zrobiliśmy tak jak sami chcieliśmy. Widocznie nie byli oni prawdziwymi przyjaciółmi. Co do plecków to juz jest dobrze. Aha - i ja też dostałam podwyżkę ale dopiero od następnego miesiąca i nawet nie wiem jeszcze ile.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.07.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 mnie też podwyżka by się przydała a kredyt mam na 4 lata, w tym rok już mija właśnie... ale na 50 tys, a nie 400... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 02.07.2008 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Aniu a można wiedziec jak wysokie raty płacisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.07.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 no, a juz pisałam gdzieś chyba... wychodzi razem 1500 zł oczywiście 50 tys to w sumie na nic nie wystarczyło, ale większość robimy z gotówki na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mira_mar 03.07.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 no normalnie nie wytrzymam tak jestem wściekła od rana!!!! miałam być wczesnej w robocie żeby papiery do sadu i skarbowego przygotować i potem z nimi lecieć a tu od rana cyrk - najpierw kibel w nowym mieszkaniu sie zapchał tak skutecznie ze część "przyjemniej" zawartości na podłogę poszła a odepchać oczywiście nie ma czym i kto bo Kochanie wcześniej wychodzi, pół godziny wlczyłam z z kiblem i odruchem wymiotnym jak już to pokonałam to zamek w drzwiach sie zrąbał, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eksploduje chyba dziś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 03.07.2008 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 O ja Ale przygody miałaś... Ania, to faktycznie sporo wychodzi. Ale tylko kilka lat a nie 30... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 no, a juz pisałam gdzieś chyba... wychodzi razem 1500 zł oczywiście 50 tys to w sumie na nic nie wystarczyło, ale większość robimy z gotówki na bieżąco A ja robie wiekszosc z debetow na biezaco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.07.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 no, a juz pisałam gdzieś chyba... wychodzi razem 1500 zł oczywiście 50 tys to w sumie na nic nie wystarczyło, ale większość robimy z gotówki na bieżąco A ja robie wiekszosc z debetow na biezaco... każdy po swojemu jak może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.07.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 no normalnie nie wytrzymam tak jestem wściekła od rana!!!! miałam być wczesnej w robocie żeby papiery do sadu i skarbowego przygotować i potem z nimi lecieć a tu od rana cyrk - najpierw kibel w nowym mieszkaniu sie zapchał tak skutecznie ze część "przyjemniej" zawartości na podłogę poszła a odepchać oczywiście nie ma czym i kto bo Kochanie wcześniej wychodzi, pół godziny wlczyłam z z kiblem i odruchem wymiotnym jak już to pokonałam to zamek w drzwiach sie zrąbał, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eksploduje chyba dziś!!! sorki, wiem, że to nie ładnie, ale monitor znów poplułam sama bym ze skóry wylazła jakby mnie coś takiego spotkało, bo kibel kiblem, ale te drzwi na dodatek... coś się dziś uwzięło na Ciebie ale dobrze już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mira_mar 07.07.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 no lepiej, choć jak przeczytałam na "trzeźwo" swój wpis to się trochę zawstydziłam, że o takich przyjemnych sprawach wypisuję... ale cóż wygadałam się, w pracy na "ulubionym" koledze trochę wyżyłam... (od razu mówię, że nie ma ma mu co współczuć bo i tak mu sie nazbierało.. ) i od razu lepiej )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Dzien dobry wszystkim zlosnicom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.07.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 dzień wieczór... Bea kaj jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Bea sie zaszyla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.07.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 ciekawe gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts