malgos2 08.07.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Pewnie na poddaszu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 08.07.2008 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Jestem kochane. Jeszcze się nie zaszyłam ale pewnie zrobię to po nastepnej imprezie Siedzimy cały czas na górze bo małż ciągnie prunt a ja mu pomagam. Nawaliliśmy tyle kabla, gniazdek i przełączników, że cały czas się zastanawiam czy wydołamy na rachunki jak odpalimy tę rakietę.. Swoją droga ciekawa jestem jak to bedzie wyglądać na jednej małej sciance: właczniki od: schowka,malego przedpokoju, duzego przedpokoju, łazienki i półek w ścianie. A nie ma na to innego miejsca bo na kazdej ścianie mam osobną wizję i taki pśtyczek nie ma tam racji bytu Mąż załamany ale robi dalej. Pewnie wie, że moze byc gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 prunt na lewo....??? druta ciągnie powiadasz.... od pruntu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Moj malzon od poczatku kombinuje w tym kierunku (na lewo)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 a ja się nad tym nie zagłębiłam jak do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 08.07.2008 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 prunt na lewo....??? druta ciągnie powiadasz.... od pruntu.. A jakos tak wyszło dla odmiany Niestety nie na lewo. Sporo nas juz to kosztowało bo musielismy liczniki wymieniać, nową skrzynkę kupić itd. Dobrze, że wujek elektryk bo za sama robote to nam kolo z elektrowni 2500 powiedział. U nas rodzina policyjno - wojskowa więc nic na lewo sie nie da (nad czym strasznie ubolewam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 a ja się nad tym nie zagłębiłam jak do tej pory Oooooo, jak by moj monz do Ciebie przyjechal, to by Ci na pewno jakies lewe podlaczenie znalazl... na przyklad do tesciow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.07.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 a ja się nad tym nie zagłębiłam jak do tej pory Oooooo, jak by moj monz do Ciebie przyjechal, to by Ci na pewno jakies lewe podlaczenie znalazl... na przyklad do tesciow... hm... nie ma szans, jeśli juz to raczej oni odemnie w rodzinie też mamy elektryka i wiesz.. po za tym bez odbioru elektrowni się nie obeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 10.07.2008 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Mamy prunt !! Wujek wczoraj był i małża pod niebiosa wychwalił, ze cudnie zrobił, ze pomyślał. Chłop mi urósł na 3 metry Na dniach wujek zainstaluje skrzynkę z bezpiecznikami. A ja dziś zamówiłam płyty gk Knaufa i jutro nam je przywiozą. Zacznie się układanie puzzli Zmykam troche popracować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 10.07.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Jestem kochane. Jeszcze się nie zaszyłam ale pewnie zrobię to po nastepnej imprezie Siedzimy cały czas na górze bo małż ciągnie prunt a ja mu pomagam. Nawaliliśmy tyle kabla, gniazdek i przełączników, że cały czas się zastanawiam czy wydołamy na rachunki jak odpalimy tę rakietę.. Swoją droga ciekawa jestem jak to bedzie wyglądać na jednej małej sciance: właczniki od: schowka,malego przedpokoju, duzego przedpokoju, łazienki i półek w ścianie. A nie ma na to innego miejsca bo na kazdej ścianie mam osobną wizję i taki pśtyczek nie ma tam racji bytu Mąż załamany ale robi dalej. Pewnie wie, że moze byc gorzej bea, jak masz wszystko na jednym to może kupcie ramkę na ileśtam potrzebnych kontaktów i potem terzeba będzie tylko przykleić literki co do czego ale będzie porządeczek my bedziemy mieć taką ramkę w łazience - na dwa gniazdka i włącznik kinkietow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 10.07.2008 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Noo, to mogłoby byc rozwiazanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.07.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 ja też tak mam w jednej ramce światło od struchu, od kinkietów i lampy w łazience, a po drugiej stronie w ramce przedpokój i klatka estetycznie to wygląda i dobrze prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 11.07.2008 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Aniu, a może cykniesz fotke tej ramki co bym jasno ja odczytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.07.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Aniu, a może cykniesz fotke tej ramki co bym jasno ja odczytała się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 13.07.2008 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Właśnie skończyłam sprzątać dom i podwórko po wczorajszej imprezie Masakra... Zrobiliśmy wojne na wiadra wody i wąż ogrodowy Niestety ktoś zakręcił zawór więc zaczeła sie walka na jedzenie...Wynik: całe podwórko w ketchupie i musztardzie, sałatka na ogrodzeniu, ogorki w kwiatach Dobrze, że nie mamy jeszcze pomalowanego domu bo kiepsko by bylo to zmyc...Darliśmy pape do 5 nad ranem, tańczylismy na boso w strugach deszczu, a póżniej panowie wozili nas na przyczepce po mojej nowo zasianej trawce Dobrze ze kilku znajomych u nas spało to pomogli w sprzątaniu i praniu ubrań. Teraz lecze kaca (równiez moralnego ) bo za godzinkę lecimy na vipowską impreze organizowana przez pewien browar z darmową degustacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.07.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Nooo, to to się imprezka nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.07.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Patrz, a fotek nie wkleja niedobra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 13.07.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Małgos nie wklejam bo nie posiadam . Ale nadrobię. Właśnie weszłam do domku po wielkiej fecie Super impreza była. Międzyinnymi grał zespół Video. Bardzo dobre jedzonko mieli (karkóweczka palce lizać) i wyśmienite zimne piwko. Pozwoliłam sobie kilka strzelić A najfajniejsze było to że na kilkaset osób nie było nikogo z naszego miasta Tylko my i znajomi z branży. Wytańcowałam się ze hej. A teraz siedze i trawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.07.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 niektórzy to maja dobrze... Bea, jutro zrobię fotkę, bo dziś już nie zdążyłam jak ie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.07.2008 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 No to pieknie sie tam bawia w tej centralnej Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts