kachna28 24.08.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 A ja się nie mam z czego leczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.08.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 A ja się nie mam z czego leczyć ... jak jeszcze się spotkamy kilka razy, to może się coś niecoś pozmieniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 24.08.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 z tym ociepleniem na raty to uważajcie wiosną na ptaki.... Moga Wam wydziobać styropian, bo zbierają materiał na gniazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.08.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 ale na styropian przyjdzie klej i siatka (inaczej by się ponoć odklejał), chodziło mi o kolor.. że dopiero na wiosnę będziem rzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 25.08.2008 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Tak jak mówi Ania, styropian, siatka, na to klej a na klej grunt. Nie ma szans na wyskubanie Ponoć może tak stać kilka lat (taka jest notka na tym środku gruntującym którego nazwy nie znam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.08.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 A ja dzisiaj zamawiałam własnie system ceresit -czyli siatki, kleje, kołki itp -no i oczywiście TYNK ale poprzednia fota nieaktualna, jak to ja -zmieniłam zdanie w ostatniej chwili Jadąc do hurtowni obejrzałam domek, który miał zrobiony tynk o ton ciemniejszy -Floryda FL3 (miał być FL2). no i taki zamowiliśmy. Jest bardziej "beżowy" niż żółty -mam nadzieję, że nie bedę żałować.. ale to chyba dobrze widzieć wcześniej "na żywca" a nie tylko na focie w inecie! jak dobrze pójdzie to foty za ok 2tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Kasiu, jak będzie mniej żółty, to lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.08.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Kasiu, jak będzie mniej żółty, to lepiej No tak mi się wydaje.. tylko, że on jest dość ciemny... już dzisiaj mi się jakieś czarne domy śniły ale mąż twierdzi, że poprzedni był za "blady" Zobaczymy.... a na calym forum ani w inecie nigdzie nie ma fotek z FL3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 27.08.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Hej Bea jak tam u Ciebie walka?? Ja już powoli się załamuje..mam dość wszystkiego:(chyba nigdy nie nadejdzie dzień kiedy w końcu się przeprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.08.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Cześć Co to za załamki? Co?! Jeszcze chwilka i będziecie na swoim, obiecuję Zdradzę tajemnicę: najważniejsze, to nie wyznaczać sobie żadnych "ostatecznych" terminów przeprowadzki Orientacyjnie - jak najbardziej, ale żadne tam "na te święta", na pierwszego tego czy tamtego, czy na inne uroczystości Imprez na swoim jeszcze mnóstwo przed Wami, jedna czy dwie Was nie zbawią Mi to w każdym razie bardzo pomogło - uświadomienie sobie, że mój świat się nie zawali, jak się nie wprowadzę na święta, ani na Nowy Rok i czy to będzie 5ty, czy 25ty stycznia, to przeżyję I od razu wszystko zaczęło mi się układać jakoś tak bardziej harmonijnie Trzymajcie się mocno i bądźcie twarde Pamiętajcie, że trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.08.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 DOBRZE GADA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 27.08.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Oj dobrze, dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 27.08.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 dziewczynki kochane ale ja już czasem naprawde mam dość wszystkiego:(dziś do łez doprowadziły mnie transforamtory do halogenów..masakra jakaś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.08.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Ja Ci się nie dziwię, że Cię do łez doprowadziły Jak mi kuchnie montowali, to jeden taki prawie doprowadził do łez trzech chłopa To co dopiero jedną małą kobietkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 27.08.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 jakbym mogła to palnęłabym sobie w łeb za to że wymyśliłam to halogenowe oświetlenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 27.08.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 dostałam wycenę mebli....akurat w samochodem jechałam dobrze że zjechałam na pobocze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.08.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Oj, widzę, że faktycznie ciężki dzień Pierwsza wycena zawsze boli - poczekaj na drugą, a jak nie podziała, to na trzecią Ja spadam spać, bo o 6stej muszę wstawać No i już się nosem podpieram Trzymaj się i pamiętaj, że to się wszystko kiedyś skończy Trzymam kciuki Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 27.08.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Oj, widzę, że faktycznie ciężki dzień Pierwsza wycena zawsze boli - poczekaj na drugą, a jak nie podziała, to na trzecią Ja spadam spać, bo o 6stej muszę wstawać No i już się nosem podpieram Trzymaj się i pamiętaj, że to się wszystko kiedyś skończy Trzymam kciuki Dobranoc Dzień straszny faktycznie. Ja też uciekam bo od rana znowu to samo... Kolorowych snów wszystkim dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 28.08.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 jakbym mogła to palnęłabym sobie w łeb za to że wymyśliłam to halogenowe oświetlenie... ja też wymyśliłam, ale ... zrobiliśmy na 230 V a nie na transformatorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 28.08.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 jakbym mogła to palnęłabym sobie w łeb za to że wymyśliłam to halogenowe oświetlenie... ja też wymyśliłam, ale ... zrobiliśmy na 230 V a nie na transformatorach na 230v??? i to się lepiej sprawdza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts