Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zamieszkać na poddaszu

Bea7777

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobry wieczór a raczej dzień dobry :oops:

Kilka dni temu wrócili nasi bliscy znajomi (sąsiedzi zza płota :D ) z Anglii i rozpoczął sie tydzień imprez, stąd moja obecność o tej porze :oops:

Płyty gk to wspaniały wynalazek :lol: W końcu widać jak zamyka się pomieszczenie. Powoli zaczyna się robić u nas biało. Cieszy mnie to strasznie, bo wiem że zbliżamy się do momentu kiedy każdą naszą pracę będzie widać coraz bardziej. Mąż ma kilka dni wolnego i zasuwa jak mały motorek. Dokładnie od 8 do 22. Mam nadzieję że wytrwa do konca tygodnia w takim rytmie dnia.

Uciekam bo rano do pracy.

Ano sama, samiusieńka 8)

Ostatnio codziennie po powrocie z pracy (jeśli juz się wybiorę bo dziś się wcale nie wybrałam :oops: ) i obskoczeniu pobliskich lasów w poszukiwaniu grzybów :D wchodzę na górę i zasuwam tam do powrotu męża z pracy. A jak juz wróci to zasuwamy razem do późnego wieczora (wczoraj do 22). Ot teraz takie hobby mamy :lol: :lol: Zaraz uciekam zaciagać ściany gipsem. Fajna robota tylko ręce strasznie mnie od tej pacy bolą i od rozrabiania masy. Ale za to jaka satysfakcja jak ktos wejdzie i powie , że sobie pięknie narożnik wyprowadziłam 8) :D :D