Lipowa Panienka 14.10.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Bea - ty powinnas teraz sobie nicka zmienic na Specjalistka od Gipsowania Kiedy jakies foty nam zapodasz zeby sie pochwalic jaka utalentowana jestes? Bardzo sie ciesze z powodu tescia - trzymam za niego kciuki ! Zycze duzo zdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 14.10.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Fotki wrzucę zaraz jak... eee posprzatam Bo widok jest obecnie niemiły dla oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 15.10.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 15.10.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ja też poproszę o zdjęcia wygipsowanych wnętrz:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.10.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 no i jak idzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Witanko Jak dla mnie, to fotki mogą być niewysprzątane Bea, super awatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Fotki wrzucę zaraz jak... eee posprzatam Bo widok jest obecnie niemiły dla oka Boże -ileż czasu można sprzątać?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Fotki wrzucę zaraz jak... eee posprzatam Bo widok jest obecnie niemiły dla oka Boże -ileż czasu można sprzątać?! Ojjj, można Ja np. to już drugi tydzień sprzątam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 18.10.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Zgdzam sie w zupelnosci - nam zajelo jakies dwa tygodnie - powaga. Remontowanie wraz z przeprowadzka - hmmm - niezbyt przemyslana byla to decyzja. Dzisiaj nawet ogladalam fotki i az mnie ciary przeszly - ja na gorze sie rozpakowywuje, a maz na dole wiatrolap gipsuje...horror. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 19.10.2008 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Wiecie co , ja tego sprzątania to jeszcze nawet nie zaczęłam.. Cały weekend spędziliśmy na górze, postawiliśmy ściankę działową między sypialniami (tzn mąż postawił a ja pomagałam), w małej sypialni po woli robi się sufit, tynkowanie, gipsowanie i gładzenie jeszcze w trakcie i potrwa jeszcze sporo więc nie ma na co looknąć. Ale zaraz coś Wam wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 19.10.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 No Bea a my czekamy:)) u mnie też w sumie nic się nie dzieje ciekawego. A teraz koleś który robi u nas w tym tyg się nie pojawi dopiero w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 19.10.2008 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Jadalnia już w bieli Sofka "przypadkowa". http://images39.fotosik.pl/21/6f5f7e537d662135.jpg Salon nadal zawalony.. http://images50.fotosik.pl/21/1a945a6aabcf9d76.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 19.10.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ah tylko pozazdrościć tej bieli;)u nas dopiero od soboty się zacznie biało robić albo co gorsza po niedzieli A bałagan taki jak u nas tylko że u nas jeszcze w salonie rusztowanie rozłożone na częsci pierwsze stoi ' a sofka superowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 19.10.2008 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Mała sypialnia zaczyna nabierać kształtów: http://images50.fotosik.pl/21/5d5669f02a1d54e3.jpg Mąż wyprodukował ścianę z kg w dużej sypialni (narazie bez bebechów czyli waty wygłuszajacej i drugiej warstwy płyt) http://images30.fotosik.pl/286/3df0da4fb862606e.jpg Małowidoczny otwór drzwiowy po prawej stronie to łazienka, następnie mały korytarzyk w części sypialnianej i tak po prawo otwór do naszej sypialni a na wprost otwór (jeszcze niezupełny) do sypialni juniora: http://images25.fotosik.pl/285/72f66db76e584a88.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 19.10.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 W sumie dużo roboty jeszcze u was, ja to się pocieszam ze nie wala się u nas wata i steropian teraz tylko przez cały tydzień musze sprzątać co by czysto było na sobote ale mam lenia Bea a kiedy planujecie się przerprowadzać?? jeśli oczywiście można spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 19.10.2008 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Fotki są słabej jakości bo strzeliłam je telefonem. Sofka została wniesiona na górę całkiem przypadkiem ale sie przydaje, jest gdzie piwko wypić w sobotni pracowity wieczór. Pati, u Was też niedługo będzie biało. Mówię Ci, ten kolor cieszy oko jak żaden inny na tym etapie prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 19.10.2008 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Pati, co do przeprowadzki to miała być we wrzesniu tego roku ale tak naprawdę kiedy będzie to nawet najstarsi górale nie wiedzą Mysle, że może damy radę na marzec lub maj bo na zimę to juz nie ma sensu gonić bo i tak nie zdążymy. Roboty jak widzisz jeszcze od cholerki mamy, najgorsza ta wata (jeszcze sufit w dwóch sypialniach został i finito). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 19.10.2008 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 skąd ja znam te terminy przeprowadzek..u nas też miało być na wrzesień, potem już na bank październik no ale jak jest wszyscy widzą. jak Bóg da na święta będziemy już u siebie a Wy wszystko sami robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.10.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Jadalnia już w bieli Sofka "przypadkowa". http://images39.fotosik.pl/21/6f5f7e537d662135.jpg Salon nadal zawalony.. http://images50.fotosik.pl/21/1a945a6aabcf9d76.jpg Ale widzę że kino domowe już zainstalowane U mnie mam w podłodze salonu puszczone rurki na wprowadzenie okablowania do kina domowego żeby mi się żadne sznurki nie poniewierały po ziemi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 20.10.2008 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Bianca te głośniki są od wieży, lepiej się pracuje jak mozna sobie radia posłuchać. Telewizor będzie z drugiej strony salonu, a kable pójda za płytą albo w innym ustronnym miejscu. Pati obecnie robimy wszystko sami. Tzn od momentu postawienia ścian fachowcy zrobili jedynie hydraulikę. Cała reszta spłodzona przez mego męża (łącznie z dostawieniem części klatki schodowej i elektryką). Mąż niestety robi sam ( ma tylko mnie do pomocy) i jedynie po powrocie z pracy dlatego tak długo nam idzie (ale za to kaski przyoszczędziliśmy sporo). Wiadomo, że każdy grosik się liczy a ja nie chciałam się pakować w jakieś kilkasettysięczne kredyty , które ciężko byłoby nam spłacić. Dlatego też pewnie wprowadzimy sie do pustego mieszkania i z biegiem czasu będziemy je urządzać. Najważniejsza jest teraz sypialnia i łazienka a reszta może poczekać. Nie planuję też przeprowadzki na dany miesiac bo kilka już takich planów legło w gruzach. Mamy gdzie mieszkać i kiedy nasze poddasze osiagnie poziom uzyteczności wtedy przeniesiemy manatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts