Pati i Marcin 23.10.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 My wejściowe mamy 80, do sypialni 70 a do łazienki 60, do łazienki musieliśmy takie dać bo inaczej prysznić 90x90 by się nam nie zmieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 ja mam 80tki i jest ok niektóre rzeczy i tak ledwo co się przeciskają przez nie (fotele na przykład..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 23.10.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 no właśnie, my mamy 80 wszędzie, ale i tak wiem że meble będę musiała wciągać balkonem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 23.10.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 To chyba te nasze 80 będą dobre. My na 7 pomieszczeń (licząc z wiatrołapem) mamy tylko trzy pary drzwi + wejściowe , a reszta otwarta. Martwilismy się o to czy nie będzie troszkę zimno. Zawsze drzwi izolują. Ale na górze, wraz z postepami w ocieplaniu sufitu w sypialniach, jest coraz cieplej. Dzisiaj mąż miał na grzbiecie jedynie t-shirt i pot sie mu lał po czole (przy otwartym oknie, braku drzwi wejściowych i nie podłączonych kaloryferach). Mam nadzieję, że będziemy mieć cieplutko na naszym poddaszu i juz sie doczekac nie moge cieplej sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 24.10.2008 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Otóż to. U nas też przy zerowym ogrzewaniu na górze jest cieplutko. Nie ma jeszcze mrozów, ale mimo wszystko u góry jest ciepło jak na te warunki jakie istnieją, czyli bez drzwi i kaloryferków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.10.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Bea -płytki lux! właśnie miałam pisać, że podobne do Aniowych a parapety "prawie" identico jak moje -tyle że ja mam czerwone, luknij : http://images50.fotosik.pl/22/e6deb869689827ec.jpg http://images34.fotosik.pl/370/78d815130a3b8fc9med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 24.10.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Kachna twoje parapety sa matowe ? Bo ja mam błyszczące tylko na fotka matowe bo niedomyte Ciekawa jestem jakie są w utrzymaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.10.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 u mnie też cieplutko, ale domek ocieplony jest, co dużo daje w lecie za to było chłodniej niż na zewnątrz to ponoć zasługa folii, która jest pod dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.10.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Kachna twoje parapety sa matowe ? Bo ja mam błyszczące tylko na fotka matowe bo niedomyte Ciekawa jestem jakie są w utrzymaniu. Tak, moje są matowe -klinkierowe, pod kolor klinkieru na cokole i filarka przy wejściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 29.10.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 I z bliska na schodach: http://images44.fotosik.pl/22/4f7f165de7a1ba94.jpg Bardzo ladne plyteczki i opis koloru: maskujacy bardzo mi sie podoba Dobrze, ze nie wpuszczasz plasytka do siebie, trzeba sie trzymac swojej wersji zdarzen Potem moglyby Cie dopasc jakies watpliwosci, a domek jest dla Ciebie i taki jaki Ty sobie wymarzylas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 29.10.2008 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Raczej nie do końca sobie tak wymarzyłam Bardziej chodzi o to , że będzie zamek w drzwiach wejściowych, a co bedzie w środku to jakos tak coraz częściej schodzi to na drugi plan... Taka deprecha mnie dzis dopadła, że zaczęłam już wątpić, że kiedykolwiek tam zamieszkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 11.11.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Bea nie tylko u Ciebie deprecha u mnie trwa juz tydzien szlifowanie bo to panu który u nas robi chrzciny wypadna a to święto i tak ciągle coś;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.11.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 jak tam deprecha?? Minęła już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 12.11.2008 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Pati zazdraszczam, że jakis pan u Ciebie robi. My bedziemy musieli uporać sie z tym sami. Ania - moja deprecha niestety w toku Robota stanęła na górze i to wszystko przez to. Małż musiał wyjechać do Hamburga, później to świeto wypadło (11.11) i wszystko na kilka dni zamarło... Ja dziś wróciłam do ferworu zajęć (po długim weekendzie). Niedawno przyjechałam z pracy a na 18 przygotowywuję imprezkę na 25 osób. Nogi już mnie bolą od latania po sklepach (wczoraj były pozamykane więc wszystko na dziś zostało) i od stania przy garach (najgorszy bigos bo trzeba ciagle mieszać). Stół już naszykowany ale podać wszytko trzeba każdemu "pod twarz". A jutro rano do pracy a popołudniu sprzątanie po dzisiejszym i spowrotem do pracy do 24.00. I jak tu nie mieć doła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.11.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 e tam.. to jak imprezka się szykuje, to dół minie... a to świętujesz coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 12.11.2008 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Niestety to nie moja imprezka. Ja tylko ją przygotowuję. Więc z "polepszaczy humoru" nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.11.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 szkoda, że bliżej nie mieszkasz, byłaby pomoc na chrzciny jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 13.11.2008 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ja z miłą chęcią do pomocy bym przyjechała, tylko ciutes za daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.11.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 no, niestety a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truskaweczka23 18.11.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witam was kochane kobietki! Widze, ze jestescie dzielne i bardzo dobrze dajecie sobie rade z budowa Kilka dni temu znalazlam to forum i powiem szczerze ze czytam z zapalem! Mnostwo ciekawych rzeczy piszecie! O ile wszystko dobrze pojdzie to za miesciac moze dwa projekt naszej przebudowy poddasza bedzie gotowy i pozna wiosna, blizej wakacji zaczniemy cos dzialac z narzeczonym! Martwi ,mnie tylko jedna kwestia! Wydatki!! Zupelnie nie mam pojecia ile potrzeba nam pieniedzy na przebudowe! Wg wstepnych przymiarek gora bedzie miala ok 95m+taras nad garazem! Wy macie juz jakies rozeznanie, wiec moze pomozecie? Pozdrawiam i 3mam za was kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts