malgos2 14.03.2009 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Pewnie u nas też popęka. Szczerze mówiąc to juz mnie to nie interesuje, byle by jak najszybciej skończyć ten bałagan i przenieść tam nasze manatki. Wczoraj kładliśmy płytki w łazience do północy. Nie wiem jak mąż wstał do pracy Dzis powtórka z rozrywki. Nie mogę się już doczekać jak "skończą sie gładzić" ściany, bo będę mogła brać się za obrobienie belek stalowych i za malowanie, a to jest to co tygryski lubią najbardziej Beata, peka gdzie sa najwieksze naprezenia - to nie jest tak, ze peka wszedzie. Jedyne, co mozesz zrobic, to za kazdym razem szpachlowka i farba i tak do znudzenia. Zreszta wiesz - to wkurza na poczatku, jak sciany sa gole, a potem nie bedziesz sie juz w nie tak wpatrywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.03.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 u mnie są pęknięcia bardzo widoczne, ale w sumie juz się przyzwyczaiłam.. raz widać szpary bardziej, raz mniej.. nikt na to bardzo uwagi nie zwraca, bo każdy wie, że to normalne dobrego odstresowania życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 15.03.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Odstresowaliśmy sie wczoraj konkretnie Bylismy o 3 w domu. A ja dziś od 8 rano w pracy Przed chwilką wróciłam. No padam na twarz normalnie. A miałam belki szlifować. Bedą musiały poczekać do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.03.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 to się zabawiłaś konkretnie jak tam belki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.03.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ania, belki wyprowadzają mnie z równowagi To zespawane ze sobą dwa ceowniki stalowe. Najpierw była robota bo małż musiał te spawy z nich ściachać co by równe były. Męczył się chyba 4 dni. Później trzeba było je zaciągnąć żeby wyrównać i łączenia zakryć. Jak masa wyschła to polerowanie. Później znów zaciągnęliśmy i znów polerowanie. Dwie mniejsze belki już pomalowałam dwukrotnie na gotowo. Niestety na niektórych z pozostałych wylazła rdza i trzeba to zeszlifować i zaciągnąć jeszcze raz. A w sumie mamy tego cholerstwa ponad 30 metrów bieżących. Ręce mi opadaja narmalnie.. Najgorsze to to, że dopóki nie skończe roboty z belkami to nie mogę malować sufitów. Chciałam to skończyć do soboty wieczór ale prawdopodobnie jadę na szkolenie do Krakowa więc sie wszystko opóźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 syzyfowa robota mam nadzieję, że juz zrobiliście z tymi belkami a z czego to się szkolić będziesz?? i kawka na dzień dobry http://arturjaworski.net/wp-content/photos/orig_Cappucino__zdjecie_kawy_z_pianka__fotografie_biurowe_kawy_1416.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 20.03.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dzięki za kawkę, przydała się A na szkolenie z pracy mnie wysyłają co jakiś czas (to ta praca z rannej zmiany ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.03.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dzięki za kawkę, przydała się A na szkolenie z pracy mnie wysyłają co jakiś czas (to ta praca z rannej zmiany ) Z tej nocnej, to raczej nie potrzebujesz się szkolić? Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 20.03.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Olga, tą z nocnej mam opanowaną perfect od 10 lat Swoją drogą to nocna jest praktycznie 24 godziny na dobę...Nawet jak się śpi to i tak się myśli czy buda stoi, czy się nie zawaliła...Tak to jest ze swoim. Ale niedługo się przekonasz na własnej skórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.03.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Dzień dobry Bea, wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.03.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 udanego szkolenia Bea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 21.03.2009 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 A więc melduję: szkolenie udane, że hej idę spać bo jutro na 9 do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.03.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 bardzo sie cieszę, dawno wróciłaś?? słodkich snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 21.03.2009 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Wróciłam ok 20 ale pózniej mielismy balangę czyli babcine imieninki. Nie ma jak swiętowanie całą rodzinką [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 23.03.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witam i przychodzę z rewizytą ładnie u Ciebie się robi, i nie załamuj się wykończeniówką, każdego to dopada, nas powoli też... ale jaka będzie potem satysfakcja jak się już zamieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 23.03.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Bea kochana gddzie jakies fotencje??? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 24.03.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Pati fotosik mnie Przez 2 tyg tam nie zaglądałam a oni mi piszą ,że mam limit przekroczony i muszę zapłacić bo inaczej fotki mi usuną Muszę się gdzieś przenieść tylko nie wiem gdzie.. A teraz za bardzo czasu nie mam na kombinowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.03.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Cześć Ja nie zaglądałam z pół roku i mnie ścignęli Przeniosłam na picassę i na razie jest w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 24.03.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Hej Olga, zaraz sprawdzę tą picassę, zobacze czy podołam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.03.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Prosta jest - tylko nie ma tych wszystkich gotowych skrótów. Ja po prostu otwieram fotę i kopiuję adres z właściwości Też nie mam czasu zawracać se... różnych tam... części ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts