Bea7777 22.04.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 No męczy mnie jak cholerka, małż też już zły chodzi... Teraz w majowy weekend mielismy podgonic troszkę ale wyjeżdzamy z paczką znajomych na rowery więc znó się wszystko przeciągnie.. Ale odpoczywać też trzeba. Apropos amalfi słyszałam, że masz weekend na karuzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.04.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Cześć Bea Czemu Cię jeszcze na liście Zjazdu nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 22.04.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Zjazd jakis jest Lete poczytać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 22.04.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 I poczytałam... niestety muszę poczekać aż ustalicie konkretny termin i wtedy spróbuję się dostosować. Mi najlepiej pasowałby jakis poniedziałek W weekendy to kocioł taki mam w pracy że do toalety ciężko wyskoczyć a co dopiero na Zlot. Tym bardziej że juz na majowy mamy zaklepany wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.04.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Bea, Kochanie... poniedziałek raczej nie przejdzie Termin to raczej czerwiec, wpisz się na listę - z zaznaczeniem, że niekoniecznie, jak inni A u Ciebie to wiela miejsca jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.04.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witaj, Bea. Pomyśl o zjeździe. Ja tez nie wiem, czy mi termin będzie pasował, ale zapisałam sie na "być może". Co do karuzeli, dziecię jedzie ze szkoły do Chorzowa, to mam odpuszczone na szczęście Jak sie ostatnio przewiozłam nad morzem na jakimś wariacie o nazwie megamix, to tydzień dochodziłam do siebie Nie te lata, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 23.04.2009 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 No myśle o tym zjeżdzie ale ten numer raczej nie przejdzie.. Chciałabym w końcu Wasze gębule wszystkie obejrzeć i wyściskać.Olga u mnie to sie może 1/3 tego co planujecie by zmieściła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.04.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 No trudno Wyjątkowo jesteś usprawiedliwiona. Ale jakby Ci się jednak w ostatniej chwili coś zmieniło, to będziesz wiedziała, gdzie nas szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 co słychać Beatko w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 30.04.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 W domku roboty stanęły. Nie mamy na nic czasu Mąż troszkę jeszcze wieczorami walczy z łazienką (został juz tylko blat i duma nad nim 3 tydzień). Niestety rozpoczął się u niego w pracy sezon więc pózno wraca do domu a pozniej przesiaduje do północy na górze. Tylko ze zazwyczaj bywa juz tak padniety, że docina dwie płytki, kładzie i schodzi na dół. U mnie też gonitwa. Jak juz wczesniej pisałam w pracy (tej rannej ) zwiększyli mi target x2 czyli biegam od rana do póznego popołudnia. Ale dziś wyjeżdzamy ! W końcu odpoczniemy. Rowerki już zapakowane, plecaki spakowane, znajomi gotowi, zaraz biegnę kupić wałówę i w drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.04.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 To udanego wyjazdu Ale na zlot, to się nie chce przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 04.05.2009 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Oj chce się , chce.. Ale nie zawsze chcieć to móc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.05.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Beatko, jak było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 06.05.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ech.. Było super, aż się wracać nie chciało. Trafilismy idealną pogodę na rowery, umiarkowana temperatura, brak opadów i wiatru, no i piekne słońce przez cały wyjazd. Jeżdziliśmy, zwiedzaliśmy, pływaliśmy (niektórzy nawet w całym osprzęcie łącznie z rowerem! ) i zrywaliśmy boki.. Do tej pory mnie gębula od smiechu boli. A wieczorkami grlillowanie, piwko i słodkie nicnierobienie. Juz planujemy nastepny wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.05.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No to gitara, że odpoczęłaś. Czasem trzeba rzucić wszystko i sie troche oderwać od roboty. Po powrocie zwykle łaskawszym okiem patrzy sie na zostawiony kierat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 cześć wycieczkowiczu, fajnie Ci to kiedy następny wypad? I jak tam w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 14.05.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Następny wypad pewnie na nastepny dłuższy weekend (11 -14 czerwca). W domku nadal roboty stoją. Mąż nie ma czasu, skubie troche wieczorami ale to i tak za mało. Kupiliśmy wczoraj gres na podłogę w przejściu (mam na mysli wejście, kuchnię i przedpokój). Foty dopiero jak zacznie mąż kłaść bo teraz nie mam jak cyknąć. Znalazłam też dzisiaj fajny salon z panelami różnych firm, mnóstwo wzorów i kolorów, zgupłam od samego patrzenia Kompleksowa obsługa, gratisowo dowiozą mi do domu i jeszcze w gratisie położą. Ale to dopiero jak się mąż z gresem upora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.05.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Cześć Zarobiona Kobieto Kawkę Ci przyniosłam http://www.expresso-online.co.uk/uploaded_images/Expresso.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 20.05.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Olga, Ty zawsze wiesz czego mi trzeba Niestety rzadko teraz mam czas na forum bo pracy i sprzatania na górze sporo i kawka mi wystygła Nadal mamy gonitwe w pracy (ostatnio pracuję 7 dni w tygodniu ). Na górze prace posuwają się strasznie wooolno. Nawet nie ma co fotkować. Ba , nawet cieszyć sie z ewentualnych postepów nie ma kiedy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.05.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 na wszystko przyjdzie czas, nic sie nie martw tylko zaglądnij czasem i zdaj relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts