Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zamieszkać na poddaszu

Bea7777

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Obrazów obiecał nam więcej ale dopiero po zakupie docelowych mebli co by kolor dobrać. Swoją drogą tak mi przez myśl przeszło,że gdybyśmy go tak sprzedali to starczy na kuchnię, nowy wypoczynek i stól z 8 krzesłami - jest ktoś chętny ? :lol: :lol:

Co do przestrzeni to mam nadzieję jej nie zagracić chociaż to bedzie dla mnie pewnie bardzo trudne :oops:

Obawiam się, że nie poszalejesz z kolorami w kuchni, bo mieszkanko utrzymane raczej w jednej tonacji. Niby można przełamać jakimś kolorkiem dla urozmaicenia, ale ponieważ to otwarta przestrzeń, to raczej ryzykowne. Chyba, że lubisz ryzyko :wink:

Tylko, że meble do kuchni to dośc kosztowna sprawa i nie zmienia sie ich za często.

No i wymyśliłam 8)

Fronty:

http://www.meblex.pl/oferta/fronty_mdf_oklejane_folia_pvc/kolory/2238_Sahara_Jasna_zoom.jpg

Takie boki:

http://www.eban.com.pl/oferty_foto/r_3018_bantu_poprzeczne.jpg

I taki blat:

http://www.korner.pl/sklep/images/blat%20r%204853.jpg

Kolory są ciut przekłamane. W rzeczywistości blat jest ciemniejszy. Kuchnia będzie w kształcie U z tym że jeden bok będzie wolnostojący, czyli tył szafek musi pasować do salonu. W części frontowej będzie ciemny cokół, jasne fronty z relingami i ciemny blat. Rozumiecie cos z tego? :lol: :lol: :lol:

amalfi na tych próbnikach (stolarz zostawił mi je wszystkie na kilka dni :oops: ) to same piękności. Tylko jak tu kurde dobrać je do wnętrza. Za cholerke nie mogłam sie zdecydować. No i jak zwykle robimy/kupujemy zupełnie coś innego niz było w założeniach. Zawsze się zapierałam że blat ma być matowy jasny, bo w utrzymaniu łatwiejszy itp. A teraz bedę mieć ciemny :o Dobrze ze chociaz matowy.

aisa Ty zawsze wiesz najlepiej :D

Juz się tej kuchni doczekać nie mogę. Ostatnio mielismy w domu małą imprezkę rodzinną i brakowało mi blatów jak cholerka. Ale teście użyczyli na ten dzień swojej kuchni więc jakoś dałam radę.

I po raz pierwszy tyle osób u nas było (sztuk 11 :lol: ) i bez problemu wszyscy usiedli do stołu. Jak tak z kuchni spojrzałam na mieszkanie to puste było.. W szoku jestem i przyzwyczaić sie nie mogę bo jak mieszkaliśmy na dole to 6 gości ledwo mieściliśmy. Kocham to nasze mieszkanko 8)