Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zamieszkać na poddaszu

Bea7777

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Bea :wink:

Bardzo podobają mi się te " Nocna klimaty" :wink:

No proszę ile gości ... ale i wesoło było, a masz rację -szalejcie póki czas :D

To nic tylko życzyć Wam dobrej zabawy na weselach...

A kuchnia napewno będzie bardzo ładna...

U mnie tez ma być w kształcie U - czyli podkowy, ba nawet ostatnio zatrzymałam się przy jednej takiej zabudowie, Pan powiedział, że przyjeżdżają, mierzą i cyk... Ale do tego to mi jak stąd do .... nu daleko, jeszcze w lesie jestem :lol:

Te blaty to zawrót głowy.

Pamiętam jak kiedyś podjechalismy w sprawie segmentu kuchennego - kurcze jak nam Pan wyliczył ten segment na zamówienie... to dobrze, że Misiek prowadził... 26 tys. Tyle niezamierzam przeznaczyć kaski...

Ja to najgorzej jak jestem w marketach i tak oglądam te wanny, zlewy... to powiem, że idzie oszaleć :lol:

Ale narazie oglądam :wink:

No i chyba mam jakąś chorobę, bo niewiem dlaczego, ale zatrzymuje się albo przy lodówkach, zmywarkach... nu nie wiem dlaczego... :o :lol:

Bea to czekam teraz na foteczki kuchni... dopiero nas tu powalisz na kolana :wink:

Witaj Bea

dawno mnie nie było :oops:

Mam nadzieję,że niedługo się to zmieni :D

Miśka te 26 tysi to faktycznie nice price :lol: A z tymi lodówkami, zmywarkami to nie choroba, uwierz miałam tak samo :oops: .

Ania fronty i blaty maja być dopiero za jakies dwa - trzy tygodnie, natomiast bebechy :lol: trochę wcześniej. Podejrzewam,że stolarz ustawi nam szafki jak tylko je zrobi i tak sobie poczekamy na resztę.

Powiem Wam szczerze, że za bardzo to mi się nie spieszy, bo do końca tego miesiaca mam mnóstwooo wydatków a przypływ gotówki niestety dopiero w pazdzierniku :evil:

:wink:

Mam nadzieję tylko,że mi oczy z orbit nie wyjdą jak zobaczę tą wybrana przeze mnie kuchnie :lol: :lol: Nie wiem jak to bedzie wygladać i czy bedzie grało z resztą i zaczynam się bać :oops:

Mam nadzieję,że Twojej koleżance link się przyda. Naprawdę błyskawicznie przysyłają sprzęt i jest o wiele tańszy niż w normalnym sklepie.

Kuchni nie mam ale mam fotkę mego psokota (zobaczcie,że on naprawde zachowuje sie jak kot :lol: ) :

http://imgcash3.imageshack.us/img40/7297/obraz013fj.jpg

Beaaaaaaaaaaaaaaaa..ahahaaa

zobacz jaki zawstydzony...

Postawiłaś go jak w reklamie jakiejś, tylko tutaj Piesek spuszcza głowę, bo oto za jego pleckami w wielkim cudzysłowie -na ekranie widzę Muratora i jak tutaj ma ON -psokot być wesoły, jak jego Pani stawia go przed tym, a on nie wie, co jest grane -jak nie żelazko z parą, gdzie musi zwiewać maluch, to jeszcze teraz tak wysoko postawiony :lol: :lol: :lol:

Fajny ten Twój -Wasz Piesek :D :wink:

P.S. To chyba jakies wieczorne godziny -bo cus sporo forumowiczów na liście :lol:

co do kuchni nie martw się kochana -będzie napewno super :wink:

Uuuuuuuu, myślałam, że jak wejdę, to zobaczę kuchnię :(

Ale widok tego cuda na biurku mi zrekompensował smutek. Cudo :) Można zjeść.

:o :o :o Zjeść?

Cudo ale żeby zaraz zjeść...

Bea adresu chyba nie podawałaś ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

No dobra, jak nie zjeść, to zatarmosić na amen :wink:

• 2 weeks później...

Ech.. Czekam nadal za kuchnią.. Stolarza nie poganiam bo koniec września jak zwykle zrujnował mnie finansowo. Rzadko bywam na forum bo czasu mało, gonie zeby sie z robotą wyrobić. Powinnam wczoraj zamknąć miesiąc ale musiałam sobie go o jeden dzień przedłużyć :oops: i dziś mam ostatnią szansę na wyrobienie wrześniowego limitu. Teść znów troszkę chorował, zawiozłam go na operacje (wszystko już jest dobrze i znów może biegać cały dzień z grabkami 8) ) a pozniej musialam przywiezc do domu więc jakiś dzień odpadł, później jakis odpadł z powodu mojego lenistwa, następny z powodu lekkiego przeziębienia :oops: :oops: I teraz za karę gonie jak tylko mogę.

Jeszcze jeden łyk kawki i zmykam..

Mam nadzieję,że pazdziernik bedzie lepszy.. Nawet juz zaczyna sie powolutku wszystko układać 8)

Kuchni nadal niet..Rozmawiałam wczoraj ze stolarzem, był na wycieczce w Egipcie...

Na poprawienie humoru kupilismy sobie kilka drobnych ale za to bardzo potrzebnych rzeczy. Wiec się chwalę:

Oświetlenie w sypialni:

http://imgcash2.imageshack.us/img99/9241/obraz017r.jpg

Trzy ufoko - podobne :lol: plafony w salonie, oraz blacha pod kominek:

http://imgcash4.imageshack.us/img99/6159/obraz018p.jpg

W rogu sierść - widmo :o

A tu, serce salonu, najlepszy przyjaciel w chłodne wieczory:

http://imgcash5.imageshack.us/img99/9999/obraz020bo.jpg

Nigdy nie mielismy kominka i zastanawialiśmy się czy jeżeli przeżylismy bez niego tyle lat to robienie go nie bedzie zbędnym wydatkiem i niepotrzebną fanaberią z naszej strony. A teraz dziekuję za tą chwilę, w której podjęlismy decyzję o budowie kominka. To nie tylko ciepełko ale i niepowtarzalny klimat i światło jakiego nie da żadna lampa.