aisa222 09.09.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 aisa Ty zawsze wiesz najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 10.09.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witaj Bea dawno mnie nie było a tu tyle zmian Oczywiście gratuluję przeniesienia się do swojego mieszkanka, nie ma to jak u siebie Brakami w umeblowaniu się nie przejmuj, to już z górki, dacie radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.09.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Witaj Bea Bardzo podobają mi się te " Nocna klimaty" No proszę ile gości ... ale i wesoło było, a masz rację -szalejcie póki czas To nic tylko życzyć Wam dobrej zabawy na weselach... A kuchnia napewno będzie bardzo ładna... U mnie tez ma być w kształcie U - czyli podkowy, ba nawet ostatnio zatrzymałam się przy jednej takiej zabudowie, Pan powiedział, że przyjeżdżają, mierzą i cyk... Ale do tego to mi jak stąd do .... nu daleko, jeszcze w lesie jestem Te blaty to zawrót głowy. Pamiętam jak kiedyś podjechalismy w sprawie segmentu kuchennego - kurcze jak nam Pan wyliczył ten segment na zamówienie... to dobrze, że Misiek prowadził... 26 tys. Tyle niezamierzam przeznaczyć kaski... Ja to najgorzej jak jestem w marketach i tak oglądam te wanny, zlewy... to powiem, że idzie oszaleć Ale narazie oglądam No i chyba mam jakąś chorobę, bo niewiem dlaczego, ale zatrzymuje się albo przy lodówkach, zmywarkach... nu nie wiem dlaczego... Bea to czekam teraz na foteczki kuchni... dopiero nas tu powalisz na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Bea, kiedy będziesz mieć te mebelki? nie doczytałam chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 13.09.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witaj Bea dawno mnie nie było Mam nadzieję,że niedługo się to zmieni Miśka te 26 tysi to faktycznie nice price A z tymi lodówkami, zmywarkami to nie choroba, uwierz miałam tak samo . Ania fronty i blaty maja być dopiero za jakies dwa - trzy tygodnie, natomiast bebechy trochę wcześniej. Podejrzewam,że stolarz ustawi nam szafki jak tylko je zrobi i tak sobie poczekamy na resztę. Powiem Wam szczerze, że za bardzo to mi się nie spieszy, bo do końca tego miesiaca mam mnóstwooo wydatków a przypływ gotówki niestety dopiero w pazdzierniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.09.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Bea -dawno mnie tu nie było, ale warto bylo zajrzeć -widoki "nocne" są cudne! łazienka bardzo przytulna! podziwiam! a kuchnia kiedy będzie? (sorki, jeśli pisałaś, ale ja dość wyrywkowo czytam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 13.09.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Kachna za jakies 2-3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.09.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Bea dałam koleżance od Ciebie link na sprzęt AGD a ja cierpliwa jestem to poczekam do października -pewnie znowu oczy mi z orbit wyjdą jak zobaczę teraz kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 18.09.2009 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Mam nadzieję tylko,że mi oczy z orbit nie wyjdą jak zobaczę tą wybrana przeze mnie kuchnie Nie wiem jak to bedzie wygladać i czy bedzie grało z resztą i zaczynam się bać Mam nadzieję,że Twojej koleżance link się przyda. Naprawdę błyskawicznie przysyłają sprzęt i jest o wiele tańszy niż w normalnym sklepie. Kuchni nie mam ale mam fotkę mego psokota (zobaczcie,że on naprawde zachowuje sie jak kot ) : http://imgcash3.imageshack.us/img40/7297/obraz013fj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.09.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Uuuuuuuu, myślałam, że jak wejdę, to zobaczę kuchnię Ale widok tego cuda na biurku mi zrekompensował smutek. Cudo Można zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.09.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Beaaaaaaaaaaaaaaaa..ahahaaa zobacz jaki zawstydzony... Postawiłaś go jak w reklamie jakiejś, tylko tutaj Piesek spuszcza głowę, bo oto za jego pleckami w wielkim cudzysłowie -na ekranie widzę Muratora i jak tutaj ma ON -psokot być wesoły, jak jego Pani stawia go przed tym, a on nie wie, co jest grane -jak nie żelazko z parą, gdzie musi zwiewać maluch, to jeszcze teraz tak wysoko postawiony Fajny ten Twój -Wasz Piesek P.S. To chyba jakies wieczorne godziny -bo cus sporo forumowiczów na liście co do kuchni nie martw się kochana -będzie napewno super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.09.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Uuuuuuuu, myślałam, że jak wejdę, to zobaczę kuchnię Ale widok tego cuda na biurku mi zrekompensował smutek. Cudo Można zjeść. Zjeść? Cudo ale żeby zaraz zjeść... Bea adresu chyba nie podawałaś ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.09.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Uuuuuuuu, myślałam, że jak wejdę, to zobaczę kuchnię Ale widok tego cuda na biurku mi zrekompensował smutek. Cudo Można zjeść. Zjeść? Cudo ale żeby zaraz zjeść... Bea adresu chyba nie podawałaś ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... No dobra, jak nie zjeść, to zatarmosić na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 18.09.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Hehe, czesto mam ochotę go zaduśdać na amen. Pasuje na maskotkę Muratora (smutny troche na tej focie bo Pancia zamiast tarmosić to klika i klika.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.09.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Hehe, czesto mam ochotę go zaduśdać na amen. Pasuje na maskotkę Muratora (smutny troche na tej focie bo Pancia zamiast tarmosić to klika i klika.. ) Fajniutki... zatarmosić i zadusić mozna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 30.09.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Puk, puk ;> co tu taka cisza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 01.10.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ech.. Czekam nadal za kuchnią.. Stolarza nie poganiam bo koniec września jak zwykle zrujnował mnie finansowo. Rzadko bywam na forum bo czasu mało, gonie zeby sie z robotą wyrobić. Powinnam wczoraj zamknąć miesiąc ale musiałam sobie go o jeden dzień przedłużyć i dziś mam ostatnią szansę na wyrobienie wrześniowego limitu. Teść znów troszkę chorował, zawiozłam go na operacje (wszystko już jest dobrze i znów może biegać cały dzień z grabkami ) a pozniej musialam przywiezc do domu więc jakiś dzień odpadł, później jakis odpadł z powodu mojego lenistwa, następny z powodu lekkiego przeziębienia I teraz za karę gonie jak tylko mogę. Jeszcze jeden łyk kawki i zmykam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.10.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Bea, zwolnij troszkę cudny piesek, super sie mizia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 05.10.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Nieciekawy miesiąc miałaś Ja też z braku czasu tylko forum przelatuję...trzeba przed zimą uporządkować podwórze...reszta prac musi niestety czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 07.10.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Mam nadzieję,że pazdziernik bedzie lepszy.. Nawet juz zaczyna sie powolutku wszystko układać Kuchni nadal niet..Rozmawiałam wczoraj ze stolarzem, był na wycieczce w Egipcie... Na poprawienie humoru kupilismy sobie kilka drobnych ale za to bardzo potrzebnych rzeczy. Wiec się chwalę: Oświetlenie w sypialni: http://imgcash2.imageshack.us/img99/9241/obraz017r.jpg Trzy ufoko - podobne plafony w salonie, oraz blacha pod kominek: http://imgcash4.imageshack.us/img99/6159/obraz018p.jpg W rogu sierść - widmo A tu, serce salonu, najlepszy przyjaciel w chłodne wieczory: http://imgcash5.imageshack.us/img99/9999/obraz020bo.jpg Nigdy nie mielismy kominka i zastanawialiśmy się czy jeżeli przeżylismy bez niego tyle lat to robienie go nie bedzie zbędnym wydatkiem i niepotrzebną fanaberią z naszej strony. A teraz dziekuję za tą chwilę, w której podjęlismy decyzję o budowie kominka. To nie tylko ciepełko ale i niepowtarzalny klimat i światło jakiego nie da żadna lampa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts