AMFI 08.10.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 oj, jak cieplutko, domowo i przyjemnie kominek w domku to zadna fanaberia, to nasz najlepszy przyjaciel na długie jesienno-zimowe wieczory! podobnie ja Ty nie wyobrażam sobie domu bez kominka ... a mozna jeszcze poprosic o dokładniejsze fotki ufkopodobnych lampek? swietnie wyglada tak rozświetlony sufit, a ja jestem na etapie poszukiwania wszelkiego oswietlenia. prawde mówiąc nie myslałam o plafonach, ale na Twoich fotkach wyglada to tak fajnie.... że może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 08.10.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Och...Bea jak ślicznie, przytulnie i cieplutko...mmmmm aż chce się usiąść z książką w ręcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 08.10.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Oj tak, tylko na czytanie czasu brak... AMFI cyknęłam plafon z bliska: http://imgcash4.imageshack.us/img28/9439/1008972.jpg I jak? Może wybierzesz sobie coś w podobie. Daje fajne światło. Mielismy spory problem w doborze oświetlenia do tego pokoju, bo są trzy punkty obok siebie i nie mielismy na nie za bardzo pomysłu. Nie chcielismy za bardzo typowych zwisów bo u nas jest dość nisko a my wysocy jesteśmy i obawiałam się, że strace je przy pierwszym zderzeniu z mężową głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 plafon super, ale ten kominek.. musze mieć po tym jak go tutaj zobaczyłam klimat niepowtarzalny, podoba mi sie, jest skromny i mało widoczny, za to z efektem Bea, dzięki za życzonka na NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 08.10.2009 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Ania, aleś Ty ten filmik odwaliła Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.10.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Beatka, pięknie u Ciebie. Bez kominka też by było pięknie, ale teraz to już nie wyobrażam sobie Waszego mieszkanka bez ognia Co z kuchnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 10.10.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 http://www.gifownik.pl/gify_new/rozmaite/humor/14.gif MAMY KUCHNIĘ !!! Fotki wzrucę jak wrócę z pracy (czyli ok 2-3 w nocy). Ale się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 10.10.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 dziekuje ci bardzo z fotkę plafonu - bardzo mi sie podoba fajne, troche elfickie wzorki na tych fotkach z daleka zupełnie inaczej się prezentował - jak kwadratowy... faktycznie chyba rozważę te propozycje - dokładnie z takich samych powodów co Ty pozdrawiam i zycze miłego wieczorku przed kominkiem, i z książka w łapkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 11.10.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 ...Fotki wzrucę jak wrócę z pracy (czyli ok 2-3 w nocy). Ale się cieszę Obiecanki cacanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 11.10.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Jestem , jestem Wczoraj padłam na twarz.. a dziś polewaliśmy do kolacji co by się kuchnia nie rozeschła i przed chwileczką goście wyszli. Tak więc dopiero teraz wrzucam fotki. Zmywarka jeszcze bez frontu bo mąż po dwóch dniach składania kuchni padł ze zmęczenia. http://imgcash6.imageshack.us/img28/7194/1008982.jpg http://imgcash3.imageshack.us/img73/1293/1008983.jpg http://imgcash4.imageshack.us/img73/9105/1008984.jpg http://imgcash4.imageshack.us/img73/874/1008988.jpg http://imgcash3.imageshack.us/img73/7717/1008989.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorcia7612 11.10.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Bardzo podoba mi sie twoje poddasze ,a kominek jest poprostu boski.Bede robila za jakis czas (odlegly ) kuchnie o ukladzie szafek w litere U, podobnie jak ty.Mam pytanie odnosnie odleglosci miedzy dwoma rzedami szafek ,jaka jest u ciebie? U mnie wyjdzie okolo 120 cm i nie wiem czy to nie za malo,zeby bylo wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.10.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 super kuchnia, Bea czy te drzwiczki są otwierane na dotyk,czy będą miały uchwyty ? Aha i czy będą szafki wiszące jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no własnie.. uchwyty tu będą? super kuchnia , gotowałaś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 12.10.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 kuchnia bardzo ciekawa czy ja już mówiłam że masz zdolnego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 12.10.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Dorcia u nas ta odległość to prawie 160 cm. Wychodziło nam wczesniej ok 130 cm ale wyciagnelismy ostatni blat (ten na srodku pomiedzy kuchnia a przedpokojem) o te 30 cm za komin bo balismy się ze bedzie za ciasno. Ale my duzi jestesmy. Znajomi maja 120 cm ale są malutcy (w porównaniu z nami ) i mieszcza się bez problemu. kamlotku szuflady miały być otwierane "na dotyk" ale dalismy sobie spokój (koszt to ok 80 zł +montaż do jednej sztuki "uchylne" i ok 130 zł +montaż "pełny wysuw ). Będą relingi. Górnych szafek nie bedzie bo nie ma na nie za bardzo miejsca i nie ma też fizycznie mozliwości powieszenia ich. Ania jeszcze nie gotowałam bo nie mamy okapu. Szukamy czegos porzadnego. Znajomi ostatnio taki fajny kupili, siedzisz obok i nie czuc ze jest gotowane. Ma taka moc ,że komary wciagał Wypróbowalismy wczoraj jedynie na szybko piekarnik. Zapiekanki wyszły rewelacyjne. Ewa dziekuje bardzo w imieniu męża. Dzwonił do mnie przed chwilka z pracy i żalił się, że jest taki zmęczony po tym weekendzie, że nie moze sie juz piatku doczekać a tu poniedziałek dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taura 12.10.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 śliczna kuchnia idealnie dopasowana do klimatu Waszego mieszkania a jak sie sprawuje lodowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.10.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Bardzo ładna kuchnia Bea! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 13.10.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 montujcie okap od razu, bo my w obecnym mieszkaniu mieliśmy zamontować okap po wprowadzeniu... i tak nam stuknęło 11 lat... i okapu dalej nie ma ale oczywiście gotujemy mimo jego braku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 13.10.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 taura cieszę się, że jakos to dopasowałam. Bałam się ,że odwale jakiegoś maszkarka i bedziemy nadal jadać na mieście bo nie bedziemy mogli na niego patrzeć. Co do lodówki to jest super. Cichutko pracuje, szybko zamraża. Fajne jest to,że mozna ja obsługiwać z zewnatrz. No i funkcja NO FROST to swietna sprawa. Nelli dziękować, dziękować ewa Słyszałam o braku listew czy kinkietów po 2 - 3 latach mieszkania ale 11 lat.. Ale jestescie magicy Musze jak najszybciej kupić okap (niestety, ta kasa..) bo jak znam siebie to mogę pobić Twój rekord I jeszcze chciałam coś wspomnieć na temat kalectwa życiowego Od kilkunastu dni w naszej lodówce stoi otwarta butelka czerwonego wina. No i se tak mysle.. Trzeba je sprzątnąć (czyt. wypić ) bo niedługo samo do nas wyjdzie. Przelałam do szklanki i lece z kuchni do salonu co by postawic je na stoliku ( a nóż widelec ktos sie skusi). No i akurat ( ) byłam na wysokosci kominka jak odpadło mi od szklanki denko.. Mąż szorował podłogę a ja ściany. Niestety ze ścian nie zeszło, a w całym mieszkaniu unosi sie delikatny smrodek, jak na drugi dzień po ostrej imprezie. MIŁEGO TRZYNASTEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts