Bea7777 23.10.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Mniam.. pychota taka kawka. Zbieram sie właśnie i biegnę na pogrzeb, zmarł przyjaciółki ojciec Tak strasznie mi jej szkoda..ech.. czas leczy rany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.10.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Bea ja jak mam przypływ rozsądku i postanawiam przemyślec dobór kolorów (w swoim domu nie miałam owego przypływu, ale może da sie uratować ), to dobieram kolory następującym sposobem: chcę zobaczyć jak będzie wyglądać np. zielony w pomieszczeniu, to ubieram krzesła w płachty (np. pościel) albo ubrania w danym kolorze, a w różne miejsca kłade przedmioty (rózne, byle w sprawdzanym kolorze) i patrze . Potem inny kolor....itd. Fajnie to wygląda jak stoją krzesła ubrane w letnie spódnice, a na komodzie leżą gary, tuby z kolorowego kartonu albo torby na prezenty Ale skuteczne to. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.10.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Mniam.. pychota taka kawka. Zbieram sie właśnie i biegnę na pogrzeb, zmarł przyjaciółki ojciec Tak strasznie mi jej szkoda..ech.. czas leczy rany. Przykre Sorry za radosny post pod Twoim, ale nie doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 23.10.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 bardzo mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 23.10.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 amalfi nie ma problemu, taka kolej rzeczy, że ktoś sie rodzi a ktos umiera. Mi juz humor wrócił, przed chwilką wróciłam z knajpy bo mąż mnie na pizze wyciagnał. Uwielbiam piątki Co do tych kiecek na krzesłach to faktycznie może to być niezły pomysł. Ja przewaznie siadam i patrzę.. I wyobrażam sobie jak to będzie wyglądać w danym kolorze. Czasami siedzę tak bardzo długo zanim coś zobaczę. Mąż mówi,że dopóki nie słysze głosów to wszystko ze mna ok Dzisiaj pojechałam z mężem wybrać kinkiet do jadalni i spodobał mu się taki z chińska literką. A ja na to: - kochanie, przeciez nie mamy w mieszkaniu nic do czego by ten chiński akcent pasował, nie mamy przeciez nic chińskiego A mąż na to: - jak to nie mamy, a panele, meble, tapety, ceramika, przeciez to wszystko chińskie jest... Najgorsze jest to że pewnie miał racje. Kinkiet wybraliśmy jednak w kwiatki (pewnie tez made in china ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betilaguna 23.10.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 jejku ,ale ty jesteś na świetnym etapie ja też chce najwięcej chyba radości sprawia kupowanie takich detali do domku ,które tworza to wszystko ehh pozdrawiam cieplutko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.10.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 amalfi nie ma problemu, taka kolej rzeczy, że ktoś sie rodzi a ktos umiera. Mi juz humor wrócił, przed chwilką wróciłam z knajpy bo mąż mnie na pizze wyciagnał. Uwielbiam piątki Co do tych kiecek na krzesłach to faktycznie może to być niezły pomysł. Ja przewaznie siadam i patrzę.. I wyobrażam sobie jak to będzie wyglądać w danym kolorze. Czasami siedzę tak bardzo długo zanim coś zobaczę. Mąż mówi,że dopóki nie słysze głosów to wszystko ze mna ok Dzisiaj pojechałam z mężem wybrać kinkiet do jadalni i spodobał mu się taki z chińska literką. A ja na to: - kochanie, przeciez nie mamy w mieszkaniu nic do czego by ten chiński akcent pasował, nie mamy przeciez nic chińskiego A mąż na to: - jak to nie mamy, a panele, meble, tapety, ceramika, przeciez to wszystko chińskie jest... Najgorsze jest to że pewnie miał racje. Kinkiet wybraliśmy jednak w kwiatki (pewnie tez made in china ). Na bank china W Chinach też są kwiatki ps. Wierze, że jak nawet wybierzesz w Pszczólki Maje, to i tak będzie pasować. To widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 23.10.2009 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 betilaguna zobaczysz jak szybko będziesz na takim etapie jak ja. Na początku się doczekac nie moglam a jak przyszlo co do czego to szok. I co ja mam podłogi wybierać ?? kafelki ?? kolor kuchni ? przeciez to nie mozliwe amalfi miło mi,że tak we mnie wierzysz, chciaż uważam,że Maje mogłyby troszkę zburzyć moją koncepcję.. co tam zburzyć...zrównać z ziemią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 26.10.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Bea prześlicznie, super mebelki w kuchni bardzo mi się podobają, przypomnij mmi kochana co to za kolory tych mebli. I zdradź ile Cię kosztowały;) Ja tez się chce dopiero urządzaaaaaaaaaaaaaaaać kącik jadalny ekstra;) tapeta super też planuje u nas mały ekperyment z tapetą, buziaki aaaaa zapomniałabym o najważniejszym czas na potomka;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blada80 13.11.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 A co tu tak cicho, piszesz u mnie o nowym plafonie a tu nic nie widać czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 13.11.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 tez czekam na jakieś wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 14.11.2009 01:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Witanko. Właśnie wróciłam z pracy i mam chwilkę na nowinki poddaszowe Zamówilismy komplet wypoczynkowy. Tak jak sie spodziewalismy z planów wyszły nici (miałą być rogówka) i jest komplecik, o taki : http://imgcash3.imageshack.us/img198/7154/kopiawiktoria1.jpg W zestawie jest sofa 3-osobowa i dwa fotele ze skórki (jeszcze niedawno twierdzilismy,że to niepraktyczne i w ogóle bee ). Jak tylko dojedzie zrobie fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 16.11.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Nie wytrzymalismy i odebralismy nasz wyczekany zestaw sami W sobote była akcja "wypoczynek" a nastepnie mała imprezka A tak sie prezentuje (przepraszam za jakość zdjęc, jutro będą lepsze) http://imgcash5.imageshack.us/img134/8546/obraz010g.jpg A ten kącik czeka na nowe mebelki: http://imgcash3.imageshack.us/img233/2926/1009099.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.11.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 no i piknie Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.11.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Bea -naprawdę bardzo ładne meble! i fajnie ze nie wzięliście narożnika -u nas też wygrała opcja sof "luzem" -bardziej przestronne i ustawne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 16.11.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Olga , własnie wylazłam z twojego wewontka, zachwycałam się niciarką Kachna, tez właśnie pomysleliśmy ze chyba lepiej będzie z zestawem. Szkoda mi tez było lampki która stoi w rogu, taka zwykła jest, ikeowska ale bardzo ją lubie a przy narozniku nie byłoby dla niej miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 16.11.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Bry wieczór Bea superowy wypoczynek;)bardzo mi się podoba Możesz mi podrzucić jakieś info gdzie i za ile musimy też wypoczynek zmienić..ten okazał się niepraktyczny mam dość czyszczenia go raz w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blada80 17.11.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 wypoczynek wygląda super teraz możesz sie już zastanawiać nad kolorem dodatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.11.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Pal licho poddasze...............ale TESCIÓW to ja Ci zazdraszczam....skarby normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.11.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Pati poszło na p.w. blada ja się zastanawiam cały czas ale wiesz jak to z babami..jeden ładniejszy od drugiego Teska święte słowa, to cudowni ludzie o dobrych sercach. Oby żyli jak najdłużej. Ps. właśnie wracam od nich z obiadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts