Bea7777 31.12.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Życzę wszystkim zagladającym szampańskiej zabawy do rana !!!!!!!!!!! Biegnę się szykować bo imprezkę mamy przebieraną Na pewno wesoło będzie. http://kartki.onet.pl/_i/d/sylwester_tance_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 31.12.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Już po świętach, stary rok się kończy jego blask już mija Nowy 2010 do brzegu dobija... Życzę by był pięknylepszy od staregoa tobieprzyniósł coś szczególnego... samej serdecznościi samej miłościuśmiechu na twarzyi to o czym marzysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 31.12.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/zegarsylwester.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 05.01.2010 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Bea mam nadzieję, że pies dalej lubi swój dywanik -czy raz na swoim a raz na waszym leży? Niestety sierść zdecydowanie woli nasz dywan. Na swoim siada tylko jak wie, że ktos na niego patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.01.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 u nas Bruno ma kategoryczny zakaz wchodzenia na dywan i do pokoju młodego, ale jak tylko ktoś u nas jest to ściemnia i wykorzystuje sytuację, że sie na niego nie patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.01.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam w Nowym Roku Byłam pewna, że zobaczę jakieś zdjęcia z balu przebierańców A tu nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 07.01.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Niestety zdjęcia zastrzezone ale zabawa była super. Mało tego , na drugi dzień zrobiliśmy poprawiny z kuligiem. Ja jechałam na końcu kuligu na nartach Szkoda, że wtedy zdjęć nikt nie robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.01.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Niestety zdjęcia zastrzezone ale zabawa była super. Mało tego , na drugi dzień zrobiliśmy poprawiny z kuligiem. Ja jechałam na końcu kuligu na nartach Szkoda, że wtedy zdjęć nikt nie robił. No to szkoda, że nie ma zdjęć, bo to podpada pod sport ekstremalny. Przy okazji podrzucę, bo czas nagli http://forum.muratordom.pl/dla-olusi,t177416.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 09.01.2010 02:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 amalfi, byłam, kliknęłam Nadal 7 miejsce. Zaraz zmykam spać bo u nas znów imprezka i właśnie ostatni goscie wyszli a ja czekałam aż zmywara gary wypierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.01.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 amalfi, byłam, kliknęłam Nadal 7 miejsce. Zaraz zmykam spać bo u nas znów imprezka i właśnie ostatni goscie wyszli a ja czekałam aż zmywara gary wypierze A po co czekasz? Ja nastawiam i ide spać, a rano wyłączam. Zaimprezujesz sie Ale dobrze, imprezujcie sie, bo na siedzenie w bamboszach macie czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 11.01.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Czekałam aż wypierze co by zapakować drugi raz. Sporo gości mieliśmy a ja lubie gotować więc naczyń sie uzbierało. Co do imprez to ostatnio sporo ich. Wczoraj tez zabalowaliśmy. Na szczęście u teściów wiec blisko było Ale i tak wyruszylismy na spacer po mieście i wróciliśmy o 23 przemoczeni od śniegowych kulek Mąż ma teraz wolne a ja auto musiałam do warsztatu wstawić więc wolnego czasu sporo i wygłupy nam jedynie w głowie. Totalna beztroska. Przedwczoraj wymyslilismy ze sie pakujemy i jedziemy na narty do Czech, niestety Polska tak zasypana, że to chyba nie za dobry pomysł. Pojedziemy jak stopnieje śnieg na drogach. Ech.. fajnie tak nie pracować (tzn. wczoraj byłam w pracy ale tylko na 3 godzinki). Gorzej będzie pod koniec mięsiąca jak trzeba będzie wszystkie te wolne dni nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia.piotrek 11.01.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Przejzalam ten temat od poczatku do konca i aż zazdroszczę Wiem to grzech, ale to zdrowa zazdrosc i podziw. Slicznie to wszystko zrobiliscie. Przede mna dopiero papierologia- strach pomyslec ile to potrwa. A ja tak juz chcialabym widziec, ze cos sie dzieje, ze ze strychu robi sie mieszkanko. Ogladam fotki i marze Jak ja bym to zrobila, podgladam, szukam pomyslow.... Ciekawa jestem ile wogole to wszystko bedzie kosztowalo i tu mam prosbe do autorki tematu czy moglabys mi podac tak pi razy drzwi ile wynioslo Was to wszystko. Wiem, ze nie da sie tego wszystkiego dokladnie wyliczyc i ze moj domek jest troszke inny, ale bylabym badzo wdzieczna. Pozdrawiam serdecznie i zycze dalszych sukcesow. Tymczasem mi narazie pozostaje podgladanie postepow innych, ale robie to z usmiechem na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia.piotrek 11.01.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Przejzalam ten temat od poczatku do konca i aż zazdroszczę Wiem to grzech, ale to zdrowa zazdrosc i podziw. Slicznie to wszystko zrobiliscie. Przede mna dopiero papierologia- strach pomyslec ile to potrwa. A ja tak juz chcialabym widziec, ze cos sie dzieje, ze ze strychu robi sie mieszkanko. Ogladam fotki i marze Jak ja bym to zrobila, podgladam, szukam pomyslow.... Ciekawa jestem ile wogole to wszystko bedzie kosztowalo i tu mam prosbe do autorki tematu czy moglabys mi podac tak pi razy drzwi ile wynioslo Was to wszystko. Wiem, ze nie da sie tego wszystkiego dokladnie wyliczyc i ze moj domek jest troszke inny, ale bylabym badzo wdzieczna. Pozdrawiam serdecznie i zycze dalszych sukcesow. Tymczasem mi narazie pozostaje podgladanie postepow innych, ale robie to z usmiechem na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 cześć imprezowiczko jak tam zdrófko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 13.01.2010 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 gosia.piotrek witanko. Dzieki za tak miły komentarz. Ja kiedys tak samo jak ty patrzyłam na piękne poddasza zamieszczone na tym forum (np. u Dario AS) i marzyłam i doczekać sie nie mogłam kiedy robota ruszy u nas. Co do kosztów to ja już dawno przestałam liczyć ale to 200.000 zł wypada mieć Hejka Ania. Zdrówko oki tylko auto odebrałam i śmigam bo trzeba nadrobić te błogie dni Codziennie sie gdzies zakopuje, a wczoraj jakis baranek zastawił mnie na parkingu pod szpitalem i wyjechałam tylko dzieki takiemu miłemu panu, który pomógł mi wypchnąć auto. Uuu huu haa, nasza zima zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.01.2010 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 jeszcze trochę i będzie po zimie Bea, wiesz, że przeszłam do finału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 26.01.2010 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Aniu gratuluję. Wczoraj wrócilismy z nart, dlatego mnie tak długo tu nie było ale zaraz biegnę nadrobić zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 10.02.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 W piatek znów mielismy akcję "tapeta". Czekaliśmy z nią od grudnia ale przez te bacharzyny, które pojawiły sie na tej klejonej wczesniej, nie moglismy się zmusić..Napisze jeszcze tylko, że wszystko sie wchłonęło po kilku dniach. No i w piatek nakleilismy dwa paski, wygladały równie wstretnie jak ten pierwszy. Pomyslałam sobie, że wszystko sie wchłonie ale jest juz środa i wszystko jest tak jak było. Znów nie możemy na nia patrzeć.. Bąble poprzekłuwałam i nic..Nie miała baba kłopotu.. I jeszcze pare fotek z mieszkanka (bo to w końcu galeria zdjęć ): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.02.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Chyba coś sie spierniczyło Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 10.02.2010 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dzieńdoberek, fotki mi zeżarło Spróbuje jeszcze raz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts