Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co macie na parapetach w kuchni?

ania1719508426

Recommended Posts

U mnie niestety każda płaska powierzchnia porasta rzeczami w sposób zupełnie samoistny :oops:

Wymień chociaż 3

No bałagan, to podstawa :wink: Np. pilniczek do paznokci (bo zawsze musi być pod ręką) rachunki, rachuneczki, świstki, plastry (bo zawsze muszą być pod ręką), wykałaczki, drobne pieniądze :roll: , kalkulator :o , miarka, kartki świąteczne, długopisy, lista zakupów... :wink: Aniu proponuję jednak kwiatki lub ziółka :D

U mnie niestety każda płaska powierzchnia porasta rzeczami w sposób zupełnie samoistny :oops:

Wymień chociaż 3

No bałagan, to podstawa :wink: Np. pilniczek do paznokci (bo zawsze musi być pod ręką) rachunki, rachuneczki, świstki, plastry (bo zawsze muszą być pod ręką), wykałaczki, drobne pieniądze :roll: , kalkulator :o , miarka, kartki świąteczne, długopisy, lista zakupów... :wink: Aniu proponuję jednak kwiatki lub ziółka :D

Joola, co do drobiazgu :D Wszystko się zgadza od pilniczka do paznokci począwszy, na liście zakupów skończywszy - a zawsze na zakupy, to już zapomnę zabrać :-? Czasami jeszcze laptop :D

A już myślałam, że tylko ja tak mam :lol: :lol: :lol: Wszystko pod ręką :lol: :lol: :lol:

A ja myślałam, że tu chodzi o to czy mamy marmur, drewno, konglomerat czy jeszcze coś inne :lol: No ja mam wszystko -a w zasadzie codziennie co innego. Dzisiaj np mam szkatułkę z kluczami domkowo-samochodowo-piwniczno-działkowymi, miarkę zwijaną 5metrową-zawsze muszę miec pod ręką jak lece na budowe robic kontrolę :wink: , telefon, pomadkę ochronną i gwarancję od akumulatora, który mąż wczoraj kupił :)

u mnie misko-koszyk na owoce (duzy), ewentualnie jak się nie mieszczą to jeszcze jakaś miska "owocówka", jakieś trzy pamiątkowe świnki (porcelanowe),

szklana "deska" - tez na podręczne warzywa czy owoce, dzbanek- wazonik na koperek czy pietruszkę. .... szerokie mam te parapety :oops: - tak mam teraz

a w domku mam takie ładne drewniane i węższe - gdzie ja te owoce pomieszczę :-? :lol: (dobrze, ze świnki są małe...) :D

dopisuję - przed chwilą byłam w kuchni: mam jeszcze koszyk z orzechami - nieuzywanymi, bo czasami tam śpi kot