ania1719508426 28.10.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Stary wreszczie zabrał się ze swoimi narzędziami z kuchni i zrobiło się jakoś tak.... strasznie pusto na parapecie. Mam do zagospodarowania 2 metry i szukam pomysłów na aranzację. Pliiiiz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.10.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Aniu, może zioła w doniczkach, pojemniki z przyprawami lub po prostu kwiaty. U mnie stoją trzy takie same doniczki z kwiatami (aktualnie ustąpiły miejsce helloweenowej dyni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 28.10.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Gładkość, czystość, asceza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.10.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Ojjj, jak ja bym chciała mieć takie problemy U mnie niestety każda płaska powierzchnia porasta rzeczami w sposób zupełnie samoistny i muszę się baaardzo pilnować, żeby jakoś wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 29.10.2007 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 U mnie niestety każda płaska powierzchnia porasta rzeczami w sposób zupełnie samoistny Wymień chociaż 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.10.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 bałagan, bałagan, bałagan Sprzątam, ale w bałaganieniu jestem szybsza niż w sprzątaniu Na parapetach, poza bałaganem, obowiązkowo jakieś kwiatki, w kuchni dodatkowo ziółka w doniczkach i stojaczek z przyprawami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 29.10.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 U mnie niestety każda płaska powierzchnia porasta rzeczami w sposób zupełnie samoistny Wymień chociaż 3 No bałagan, to podstawa Np. pilniczek do paznokci (bo zawsze musi być pod ręką) rachunki, rachuneczki, świstki, plastry (bo zawsze muszą być pod ręką), wykałaczki, drobne pieniądze , kalkulator , miarka, kartki świąteczne, długopisy, lista zakupów... Aniu proponuję jednak kwiatki lub ziółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 29.10.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Ja mam Buddę drewnianego, wazon z suszonymi kwiatami i serwtki bambusowe zwinięte, oraz świecznik. To trochę za dużo. Na drugim parapecie, który jest jednocześnie blatem mam kocie miski (mąż tam postawił i zostały) i rozmaryn w doniczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 29.10.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Ja mam busz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.10.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 ja mam kwiaty i od czasu kiedy na kilka godzin wyłączyli nam prąd, dużą świeczkę taką z wtopionymi plastrami cytryny i ziarnkami kawy. Ważne, że jest pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicola77 29.10.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 a ja mam radio żeby nie było mi smutno podczas gotowania a także kwiatki i długopisy z karteczkami,aby można było szybko coś zapisac np.listę zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 29.10.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 świeczkę z ziarnkami kawy Też mam taką na parapecie, ale nie w kuchni. I też w towarzystwie innych świeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.10.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 u nas po tej awarii świeczki stoją w każdym pomieszczeniu. Tak, w razie czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.10.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 U mnie niestety każda płaska powierzchnia porasta rzeczami w sposób zupełnie samoistny Wymień chociaż 3 No bałagan, to podstawa Np. pilniczek do paznokci (bo zawsze musi być pod ręką) rachunki, rachuneczki, świstki, plastry (bo zawsze muszą być pod ręką), wykałaczki, drobne pieniądze , kalkulator , miarka, kartki świąteczne, długopisy, lista zakupów... Aniu proponuję jednak kwiatki lub ziółka Joola, co do drobiazgu Wszystko się zgadza od pilniczka do paznokci począwszy, na liście zakupów skończywszy - a zawsze na zakupy, to już zapomnę zabrać Czasami jeszcze laptop A już myślałam, że tylko ja tak mam Wszystko pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.10.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 A ja myślałam, że tu chodzi o to czy mamy marmur, drewno, konglomerat czy jeszcze coś inne No ja mam wszystko -a w zasadzie codziennie co innego. Dzisiaj np mam szkatułkę z kluczami domkowo-samochodowo-piwniczno-działkowymi, miarkę zwijaną 5metrową-zawsze muszę miec pod ręką jak lece na budowe robic kontrolę , telefon, pomadkę ochronną i gwarancję od akumulatora, który mąż wczoraj kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 29.10.2007 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Świeczka to super pomysł! Skorzystam, jeśli można. Co jeszcze nietypowego i przydatnego można tam trzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Świeczka to super pomysł! Skorzystam, jeśli można. Co jeszcze nietypowego i przydatnego można tam trzymać? ja na przykład poza kwiatkami oczywiście, mam jeszcze małe radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 29.10.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 A u mnie łapka na muchy , butelka z wodą do podlewania kwiatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 29.10.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 u mnie misko-koszyk na owoce (duzy), ewentualnie jak się nie mieszczą to jeszcze jakaś miska "owocówka", jakieś trzy pamiątkowe świnki (porcelanowe), szklana "deska" - tez na podręczne warzywa czy owoce, dzbanek- wazonik na koperek czy pietruszkę. .... szerokie mam te parapety - tak mam teraz a w domku mam takie ładne drewniane i węższe - gdzie ja te owoce pomieszczę (dobrze, ze świnki są małe...) dopisuję - przed chwilą byłam w kuchni: mam jeszcze koszyk z orzechami - nieuzywanymi, bo czasami tam śpi kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts