kubaimycha 13.02.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 ...w pralni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.02.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Latem na dworze zimą w dodatkowym pokoju. Nie pomyślałam o specjalnym pomieszczeniu na pralkę i suszarkę na etapie projektu. Pralka stoi w pomieszczeniu gosp. natomiast suszarki tam już nie wcisnę ze względu na inne wciśnięte tam rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martajochna 20.02.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Ja niestety rowniez nie bede miala suszarni, choc wlasnie jestem na etapie szukania projektu-projekt juz wybrany na 98 % .Latem wiec pranie bedzie sie suszylo na powietrzu a w zimie...hmm pewnie w dodatkowym pokoju. Mam pytanie czy ktos z was ma pralke w kuchni?Czy mozna ja wstawic w meble do zabudowy z drzwiczkami aby jej nie bylo widac? Rozwazam takie rozwiazanie gdyz obecnie pralka stoi wlasnie w kuchni i przyznam szczerze ze jest bardzo poreczne jak dla mnie, szybko moge wywiesic pranie na zewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martajochna 20.02.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Ubrania z suszarki nie sa wygniecione, sa w duzo lepszym stanie niz przy suszeniu tradycyjnym. Jak sie nie jest super perfekcjonistą, to większości nie trzeba prasować. Ja mam za to inny problem - wydaje mi się, że większość europejskich ubrań (kontynentalnych ) nie nadaje się do suszenia w suszarce, bo się kurczy. Czy ktoś miał takie spostrzeżenia, czy to wina mojej suszarki (Hoover), która suszy w zbyt wysokiej temperaturze(są tylko 2 opcje temperatury suszenia)? Pozdrawiam Niestety to fakt ze suszarka niszczy ubrania, wiec albo musisz wymieniac swoje ubrania czesciej w zamian za suche pranie w ciagu godzinki albo staraj sie unikac suszenia.Ja staram sie suszyc tylko bielizne, reczniki i posciel oraz ubrania robocze mojego meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 28.02.2008 02:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 mamy elektryczna suszarke ale z niej nie korzystamy nawet najgrubsze rzeczy schna blyskawicznie przy podlogowce i rozpalonym kominku wiec suszenie mamy z glowy rozkladana suszarka postawiona na noc w salonie przy kominku i rano pranie sucheCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela.16 28.02.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 ja proponuje pralke w mniej uczeszczanej lazience,przy sypialniach, a suszenie to moze na rozkladanej suszarce albo na balknie albo w lazience... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.03.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ostanio w jakimś starym jakimś numerze `M jak mieszkanie` znalazłam artykuł na ten temat. Tam rozwiązaniem były ukryte wnęki do suszenia prania. Fajny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 21.03.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 ja planuję robic tak jak teraz w mieszkaniu - w łazience na rozładanym wieszaku, a latem na dworzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulka 22.03.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 A czemu zimą nie suszycie na dworze? Jak przynoszę takie przemarznięte pranie i zostawiam porozkładane w kuchni, żeby się trochę dosuszyło, to w całym domu pachnie świeżością.Tylko jak jest deszczowo suszę na strychu nad garażem. Ulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 23.03.2008 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Ja bardzo mało suszę na dworze i w zimie i w lecie ze względu na długi czas pracy w ciagu dnia, także w soboty (prania jednak trzeba dopilnować ze względu na zmiany pogody), a w nocy raczej kiepsko się suszy. Niedziele zaś wolę spędzać bez prania w ogrodzie czy na balkonie. I dla takich jak ja są suszarki elektryczne, kaloryfery-drabinki i suszarki rozkładane stawiane gdzie się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts